900 altına sarktı :evil:,zaten önceden 1100 üstüne atmadan 850 oimuştu,yine aynisi oldu :kmk:
Printable View
900 altına sarktı :evil:,zaten önceden 1100 üstüne atmadan 850 oimuştu,yine aynisi oldu :kmk:
Kapta ihsanın açıklaması var,sadece yatırım yaptık diyor yani elde edilen kardan,ama nereye harcadığı belirtilmiyor,mondelez bunu biliyormu acep ?,ihsan ne dolap çeviriyor acaba,konuşurken mangalda kül bırakmıyor,olan kent yatırımcısına oluyor,mondeleze mail attım ihsan için bakalım cevap gelecekmi :notr:
20 eylül kapı,isteyen incelesin :one:
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1336530
800 altına indi ilaveleri bıraktım,al tahtacı meydan senin artık,ne mok yaparsan yap,800 son durak dedik 782 kapattı namuzsuz,ne yapmaya çalışıyor tahtacı,maliyeti neki bunun zararına hissede satılmazki,biz 150-200 arası geldik 1500 cıvarına,kademeli boşalttık,1000-1400 arası iyi trade yaptık,sen ne mok yaptın tahtacı,kardan devamlı zarar yazacak değilim,bu iş tahtacı işine benzemiyor,mondalez ve ihsanın işine benziyor,zaten bir lokma hisseleri var onuda satıyorlarsa yuh olsun,en son 810 aldık altı yok benden,stoploss uygulamıyorum sadece hisse almıyorum 800 altından :seyt:...ytd.
750 tl,50 dolar beklerken 25 dolar altına indi :evil:...100 kağıt kazandırdı 50 kaat zarar yazdı,800 altı bana yaramaz orada bıraktım,artık nereye düşerse düşsün elimdeki dursun 800 üstüne çıkmadan ilave yok,tetematın tırnağı olamaz.
Göstermelik 787 yaptı,esasında yazmaya değmez.
En sonunda 750 görüldü,bakalım daha nereler görülecek,1500 seviyesine göre tam onun yarısında sayılır,borsa zirvedeyken patron bozuntusu ve uşakları hep kardan tırtıklıyordu,guya neymiş şirketi güçlendirmek için yapıyorlarmış,cin kadar hisseylen bunun içinmi borsaya kote oldunuzda milletin yatırımını zarara soktunuz,biz neyse kardan zarar yazarız,peki 1000 üstünden alanların hali ne olacak:seyt:
770-750 kafasına göre takılıyor...valla aklımın ucundan geçmezdi buralara geleceğini,50 dolar beklerken 25 dolara razı edildik döt heriflerin yüzünden,tetemat yani 3 adı LYDYE oldu,oda devamlı ad değiştiriyor 9000 idi tavan oldu 9965 oldu,cük kadar hissede mangal kadar yürek var fiatı 300 dolar neredeyse,sizin kent ailesi olarak...