Printable View
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi Günaydın oba! Günaydın oynak beyim! Herkese bol kazançlı haftalar dilerim. Nasılsınız bakalım? Gunaydin odabasi Su aydin beni irrite ediyor
Alıntı: Originally Posted by Webster Gunaydin odabasi Su aydin beni irrite ediyor Oynak beyim herkes senin teban maraban. Çek kulağını :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Gunaydin odabasi Su aydin beni irrite ediyor Emmi BIST iyi kabardı
Alıntı: Originally Posted by Webster Bir hafta sonra biter fuatim Bir ay sonra da spor yaptigini hissedersin İnşallah üstadım :) MAC’a girelim mi? Bankalar yürüyecek mi :)
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu İnşallah üstadım :) MAC’a girelim mi? Bankalar yürüyecek mi :) Mac çok güzel getirdi son 1 haftada Mac tutmaya devam
Alıntı: Originally Posted by aydinc Mac çok güzel getirdi son 1 haftada Mac tutmaya devam aydın hocam Yan kağıtlar devri bitti gibi artık büyük senetlerden şaşmamak gerek gibi görünüyor TCD bile çok kötü getiriyor şu anda
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu aydın hocam Yan kağıtlar devri bitti gibi artık büyük senetlerden şaşmamak gerek gibi görünüyor TCD bile çok kötü getiriyor şu anda aydın hocam mı? Şımartmayın şu çocuğu. İyice irrite olacağız...
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu aydın hocam Yan kağıtlar devri bitti gibi artık büyük senetlerden şaşmamak gerek gibi görünüyor TCD bile çok kötü getiriyor şu anda tkf iyi getirirken tcd goçuk evet