açık poz. sayısı yine tarihi rekor kırdı bugün... 673.506...müthiş rakam...29.317 kontrat yeni poz açılmış bugün....
Printable View
açık poz. sayısı yine tarihi rekor kırdı bugün... 673.506...müthiş rakam...29.317 kontrat yeni poz açılmış bugün....
İletişim kanalları çalışmıyor :kahkah: Fişimizi çektiler
Bir yöne bir hazırlık var olarak algılıyoruz.
Ama hangi yöne
İşte onu çözen yok SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
genelde şöyle oluyor...önce kasayı dolduruyorlar sonra büyük bir hareket geliyor ve o esnada yolda giderken kasayı boşaltıyorlar...şimdi de gırtlağına kadar dolu belki daha da doldurur kim bilir...ama asıl hareket genelde bu açılan pozların kapatılması sırasında oluyor...
yön? valla onu PALA bilir...
11 iş günü olmuş...kabaca 3 bin puana sıkışmış bir piyasa var...pozlanıyorlar zaten aps tan belli...bu sıkışmada yaklaşık 67.000 kontrat yeni poz açılmış...
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır buralarda yoktum uzaktan takip ediyordum. Azılı bir boğa olduğum için piyasanın tadı olmayınca pek işlem yapmıyordum.
Arkadaşlar bence yukarı yönlü bir hazırlık var ayıların nesline kast ediyorlar. Bence yön yukarı olacak sene sonuna kadar güzel bir ralli bekliyorum ben. Havayolları öncülüğünde.