O ölse hisse tavan olur bence 😃
Printable View
O ölse hisse tavan olur bence 😃
son kap niye gündem olmuyor? Gülelim mi sövelim mi :) ben çıktım ama ilginç hakikaten
Ortak
Şaka gibi hektaş tur bindirdi
Bugün yine % 9
Toros dediğin şirket gerçek hayatta 4 tane hektaş etmeli
Pandorra bile kendi yönettiği şirketleri kötülerse buna da şükür ….
Ben Pandorra ‘ nın başarızlığına kılıf hazırladığını ve yakında üfürüleceğini bildiğini düşünüyorum
Pandorra devri başarısızlıkla kapsanacak
Esas soru Pandorra’ dan sonra kim gelecek bu harabenin başına
Belki fonlara satarlar
Sayin Ayteking
Ben de size yakin rakamlar dusunuyorum , 1100 6 aylik kar uzerine , bu ceyrek 550 Gubre / 150 İnsaat / 100 liman / 200 civari da yatirim kismindan dolayi bir beklentim var . Tarim kismina 0 yaziyorum . Yaklasik 1 milyarlik ceyreklik bir kar ve totalde 9 aylikta 2.1 milyar gibi rakam olmali . Hadi insaat zarar gelmesin kendini dondursun diyelim , 2 milyara yakin gelmeli . Su ortamda gubrede 2. ceyrek altinda bir rakam gelemez !! Zaten kagittaki baskinin, atilan kaplarin, satilan hisselerin amaci bizim gibi pay sahiplerinde korku olusturmak, hodri meydan tekfen yonetimi kaldiracla da daldim bakalim nereden calacaksiniz bu sefer !!! Haysiyetsiz onursuz murat giginin tetikcileri bakalim ne katakulleler yapacak !! Uyanik olun kotu bilanco gelmesi emeginizin calinmasi manasi tasir , sesinizi cikarin !!
sayın ortaklarım bugün itibarı ile vedalaştım. hepinize bol kazançlar dilerim, hisse hakkında o bu şu denecek çok şe var bir tanesi de bana göre hisse de çok ky var ve hisse ucuz kaldıkça da ky gelmeye devam ediyor, fiyatı yukarı sürüp toplamak niyetinde olmadıkları için de çözüm olmuyor, bu fiyatta da kimse satmak istemiyor elindeki hissenin farkında
diğer forumlarda hafta da 1 2 yorum ya var ya yokken bizim sayfada bazen destan döşüyoruz, keyifli bir sayfa herkese çok teşekkür ederim paylaşımları için
maximetu ortak algyo geçmeyi düşünüyorum hisse hakkında bilgin olduğunu biliyorum olumlu olumsuz bir görüşün varmı dır teşekkürler