Printable View
Alıntı: Originally Posted by ALPER Kafam basmadı abi o opsiyon işlerine:he: ben de zorlamadim. Zaten 3 tane nöron var:) telef olmasın. Bugünden itibaren Eskişehir'e 2.gelişimde anlatacağım. (ilk geldiğimde Bear_Bull ağabeyimden ders alacağım )
Alıntı: Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Hindistan, rakip ülkesinin suyunu kesti: Pakistan ise 'savaş ilanı' sayacağını söyledi Neresine sokucakmış,tutsun bakalım.
Alıntı: Originally Posted by pisyedili01 Bugünden itibaren Eskişehir'e 2.gelişimde anlatacağım. (ilk geldiğimde Bear_Bull ağabeyimden ders alacağım ) Cetvelle şok yapıyormuş hocam:he:
Alıntı: Originally Posted by EMLAK nesine basmıyor, satım hakkını almak için satmaya hak kazanmışsın işte. :oleyo: :drunk: Heee çok kolaymis:kahkah: Alıntı: Originally Posted by pisyedili01 Bugünden itibaren Eskişehir'e 2.gelişimde anlatacağım. (ilk geldiğimde Bear_Bull ağabeyimden ders alacağım ) Bekleriz abi.
Alıntı: Originally Posted by işçi74 Cetvelle şok yapıyormuş hocam:he: Kim yapıyormuş? Bear bull ağabeyimiz mi ?
Alıntı: Originally Posted by pisyedili01 Kim yapıyormuş? Bear bull ağabeyimiz mi ? Eğitimi biraz sıkıymış yaw,latife hocam:)
Alıntı: Originally Posted by işçi74 Neresine sokucakmış,tutsun bakalım. Yüzyıllarca tutabilir. :drunk:
Alıntı: Originally Posted by işçi74 Eğitimi biraz sıkıymış yaw,latife hocam:) anlamayanın kafasında T cetveli kırıyomuş deyorlar..:drunk: