LYDYE 2 günde %17 yaptı,buda düşeyimmi,düşmeyeyimmi hesaplarında, ayni oranda yükselse 900 olur,3 tavanda anca 1000 olur :(
Printable View
LYDYE 2 günde %17 yaptı,buda düşeyimmi,düşmeyeyimmi hesaplarında, ayni oranda yükselse 900 olur,3 tavanda anca 1000 olur :(
Ikına sıkına 777 yaptı zorlan,800 üstüne atmadan ilave yok,esasında bugün cuma yani onun günü,ama bugünde borsa açısından sancılı gün bekleyelim bakalım :notr:
Bugün tek tük ilave yaptık 760 altından,oda baktım 800 üstüne atamıyor,sadece ufak alıyorum,yazıklar olsun,kar yazması gerekirken zarar açıkladı,öncesinde rekor kar açıkladığında şöyle dediler,arta kalan karları şirkete aktardık yatırımda kullanacağız dediler,yalan,peşinden 60 milyon kar açıkladı,onun peşinden 100 üstünde zarar,yahu 2 dini bayram geçirdiniz hiçmi kar etmediniz,bana kalırsa paraya çöktüler,arştırılması lazım devlet tarafından.
Çıktığı yerde duramadığından tekrar indiği yere demir atıyor,işlem hacmi yok alanda yok.
828 tavan çekmiş hayret,hiç olmazsa kötünün iyisi sayılır.
Ayni taktik devam,çıktığı yerde duramayan bir hisse,yinemi zarar yazacak acep dünya devi :notr:
800 altına indirmiyorlar,var bir iş bilemiyoruz,1000 altına inmez dedik 750 yaktı namızsız maliyet 950,zarar olsa bile kardan zarar sayılır,tabiki oda zarar,2 tavana bakar sadece,çıkarsa düzlüğe çıkarız,hedef yine 1000 üstü.