Satışlarda biraz düşüş var. O da belki stoklar bittiğinden. Ama tüm kar marjları artmış.
Printable View
Satışlarda biraz düşüş var. O da belki stoklar bittiğinden. Ama tüm kar marjları artmış.
Satışlar ve favök düşmüş ama kar gayet iyi bence. Karın içinde vergi geliride var ama buna rağmen iyi kar etmiş.
Arkadaşlar öncelikle bilançomuz hayırlı olsun..Tat da olduğu gibi ihracatımız 1.çeyreğe göre 270 milyondan 120 milyona düşmüş..Yurt içi ise tahminimde belirttiğim gibi ev dışı tüketim ürünleri satışıyla 1.çeyreğe göre artmış görünüyor..Ayrıca bürüt kar marjı da yüzde 50 civarı ve 1.çeyreğe göre artmış..65 milyon lira vergi geliri ile birlikte net kar olarak da 1.çeyreğe göre artış var.Özellikle turizm sezonu olması ve en büyük müşterimiz olan Alman vatandaşların covid sonu yaşadıkları yerde bulunmamaları ve bundan kaynaklı ihracatımızda düşme olmasına rağmen olabilecek en iyi bilançoyu açıkladığımızı düşünüyorum..Detaylı incelememr devam edeceğim..Saygılarımla..
AL YA DA SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR..
evet ben de pek iyi beklemiyordum. bu bilançoyu biraz kötü ,ama bundan sonra hep yukarı bekliyordum.
beklediğimden güzel geldi. Hepimiz için hayırlı olsun ortaklar.
asıl show 2023 de diyelim :)
- Bir önceki çeyreğe göre Kar marjları (Brüt. Favök, Net) yükselmiş
- Satış bir önceki çeyreğe göre biraz azalmış
- Yurtiçi satış artmış, yurtdışı satış azalmamış
- 65 milyon tl ertelenmiş vergi geliri yazılmış ekstradan
- Satış pazarlama ve yönetim giderleri bir önceki çeyreğe parallel seyretmiş.
‐ Borçlar kontrol altında görünüyor
Ben bilançoyu beğendim. 3.çeyreğin katkısıyla satış gelirleri artar. Kar marjları da korunursa net karda daha iyi bir seviyede olur.
Hayırlı olsun. Devam [emoji846].
Hayırlı olsun ortaklar.
Fazla beklentim olan bir bilanço değildi. Bu açıdan olumlu sürpriz yaptı, iyi yönetiliyorum diye bağırıyor şirket.
Esas bilançolar önümüzdeki 4 bilanço. Ama bu gelen de hiç fena değil.
Herkese bol kazançlar.
Hayırlı olsun, gayet iyi buldum. Birkaç kelam paylaştım.
https://twitter.com/LRDR_ekofut/stat...63772471005186
Eşleşmede tavan görünüyor.