Aaa cok ayip ettin hocam
Ben sana demedimmi cikiyorum diye.
Bu sana al mesajiydi😀😀😀😁
Printable View
Nerde o eski günler eskiden seçim yapılmadan 2 ay evveli borsa 15_20 k yukselirdi para kazandirirdi ...birde son 3 yıla bakıyorum hersecim öncesi sürekli düşüyor ...eskiden bir istikrar vardı hiç değilse ..şimdi istikrar olmayınca bir seçimi yeni bir seçim mi takip edecek diye kimse ülkeye ve ekonomiye güvenmiyor tabi ...uçan ekonominin sürekli değer kaybeden parası ve surekli düşen borsası :) dünyada ilk ve tek numune başka yok :)
valla ne diyelim konusmasından ne anlatmak istediginden anlamadıgım birisi damat bey ..bu zamana kadar gelmis gecmis en iyi ekonomi bakanı ali babacandı bence sade akıcı anlasılıyordu adı yetiyordu yabancının ulkemize para yatırmasına zaten onun zamanında borsa 5.1 centi gordu dolar tl de yıllarca 1.30-1.60 arası gidip geldi ..ne zaman o gitti bistin ve dovizin geldigi yer belli ..
agustos kur sokunda dolar 7.2x leri gordugunde borsa 84 bin dibinde garan 5.54 gormustu su an borsa daha da asagida ama garan 7 lira ya diger hisselere iyi satis var ya da borsanin daha gidecek yeri var asagilarda tekrar garan 5,5 lara inecekse borsa 70 binlere suzulur.
Selamlar, odea 70 günlük bono çıkarıyormuş, 25.15 oran (%10 stopaj). Girmek ne kadar mantıklı. Halen elimde aktiften aldığım %28 bono var. Net 22 civarına geldi. Aktif şu an daha düşük ama en azından günlük? Ne yapayım?
Biraz once daha once calistigim ismi beyaz rengi kirmizi banka aradi baska bankada mevduatiniz var mi ne kadar dedi ben de oranlarini sordum 100 k ustune 22 dedi dalga mi geciyorlar aksam aksam ya ppf de daha cok getiriyor vakif bile
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi