O yazdigindan enayiler
Hatta sende oylesin Sam amca Uncle Sam
Saka ha kizma
Printable View
O yazdigindan enayiler
Hatta sende oylesin Sam amca Uncle Sam
Saka ha kizma
Bir ara düşünmedik değil.
Lakin biz 2 aileyiz. Götü boklu yunanistandan 5 yıl oturum almak için 250x2=500 bin euro gömmek gerekiyordu.
"5 yıl neye yarar la salla gitsin" deyip umursamamıştım. :)
O sıralar böyle suriler afganlar falan henüz yok tabi. İstanbulun yıldız gibi parladığı 2014 yılıydı sanırım. Ah gerzek kafam.
Hocam sarıkanat ve palamut alırsanız çiftlik olma ihtimali sıfır.
Levrek ve çipura alırsanız deniz olma ihtimali sıfır.
Deniz levreğini tutabilene madalya veriyorlar. Öyle uyanık bir balık.
Marburg hastalığı etkeni virüs Flaviviridea ailesine ait bir RNA virusu.İnsanlarda başağrısı, ateş, ishal ve gastrointestinal kanamalarla seyrediyor.Bu tabloya hemorajik ateş deniyor.Hastalığa yakalanan insanların % 25 inde ölümle seyrediyor.
Bu standart virüs alınıyor, biyolojik silah üretmek maksadıyla modifiye ediliyor ve marburg B'den 150 kat daha etkili hale getiriliyor.
Bu 10 yıl öncenin en etkili biyolojik silahıydı. Biyolojik silah olduğu için çok hızlı yayılıyor olması gerekir. Yine bildiğim kadarıyla yıllardır bilinen Marburg B'nin aşısı yok.
5 yıl oturumu yeniliyorlar diye biliyorum mülkü elinizde tutmaya devam ederseniz.
5 mi 7 yıl mı ne Yunanistan'da yaşayıp işte o Yunanlılaşma aşamasını geçince vatandaşlık veriyorlar. Onu almak zor, zaten vatandaşlık istenir mi istenmez mi bilmem ama özel çaba sarf edilmesi gereken kısım orası diye biliyorum.
Sag ol samreit pek cok fulu noktayi giderdim kafamda sayende tebrik mesajinla
Yoğunluğun olmadığı bazı kıyı kasabalarında özellikle ilk ve sonbaharda küçük balıkçı lokantalarında o gün avlanan balığı yiyebilirsiniz ama şu anda Bodrum vb yerlerde,olta balığı yok bizim tekneden çıkan günlük ağ balığı derlerse siz balığa bakın derim tazeyse ve fiyatı makulse he,he deyip afiyetle yiyin...:)
Abi bura korona + dunyanin toplu yok olusu ve dolar topigi ya
Balik nerden cikti?
Denizden mi?
:))))))