Dün Bakırköy'deki avmlerden birine gram alış satış 970-1030 idi, ben de makasa şaşırmıştım
Printable View
Dün Bakırköy'deki avmlerden birine gram alış satış 970-1030 idi, ben de makasa şaşırmıştım
DXY muhtemelen bu hafta ya da iki haftaya son bir zirve yapar, altın da bir dip yapar, takip etmek lazım...Altının bi coşma ihtimali var, gerçi reel negatif faiz denklemiyle ayrışacak biraz ama, sanki borsalar tepe üstü gidecek gibi sert...yok gitmezse borsalar Ekim'e kadar süner bu mevzu...
Bitcoin büfesini izledim bugün AVM de, biri geldi BTC satacam dedi cep telefonunu uzattı, adam baktı cep telefonunun ekranına bilgisayara girdi bi şeyler, hatalı işlem dedi kabul etmedi, ne idiyse mevzu...
Vay anasını dedim..Çinlilerde Wechat diye bi uygulama varmış Whatsapp muadili, bütün alışverişi onla yapıyorlarmış, satın alacak mesela giriyor fiyatı, karekodu kamerasından okutuyor, bitti gitti..NFC de var gerçi de kimse kullanmıyor tırstığından, habire mesaj geliyor bankadan tanıtırsan şu kadar puan hediye diye...
Temel analizde sadece al var, sat yok...düşünce de ilave al var...al al nereye kadar, para bitince??
Hisseye aşık olanlar hasta ediyor beni, hiç işim olmaz karışmam da, bazen de dayanamıyor insan, VESBE topiğine gidip uyardım bakın bu buralarda tepe yapacak, muhtemelen de savrulup ters yüz olacak diye, yok arkadaş, kötü olduk bir de, hemen ardından bi daha bakın böyle dediydim oldu şimdi de şöyle gibi dedim, ona da tınn, şu an dolar bazında %40 düştü, daha da düştü de şu an...
Piyasa çift yönlü...Sasa'da sıkıntı var dedim gittim topiğine, tepki sıfır, sarkıttı bi şimdi, hala çok daha kötüye gidecekmiş gibi duruyor...belli olmaz tabi de...bizim borsa Palanın Çiftliği...neyse..düşerken shorçulara küfrediyorlar, yaw sen paçal yaptığın için düşüyor hisse, short açsan belki bu kadar düşmeyecek..neyse..bize ne..
Baba kağıtlara sırayla gömüyorlar hayra alamet değil...bi 80 dolar yolculuğu var sanki...
Dolardan altına dönecez, altından sonra da dolara, etti bir dolar makası,
Altın aldık sattık, etti iki altın makası,
Bi de altına sertifikaya işçilik etti üç..
Aldın fizikiyi, saklaması taşıması..etti 4..
Sistem diyor ki, al paşa paşa sanal altınını otur aşağıya..hatta dolarla alıp, dolarla satmalısın.