Türkiye ne zaman dişe dokunur bir şey yaparsa ABD eyleme geçer. Bu belki de İdlib'e girdin Afrin'e yaklaşma uyarısıdır.
Printable View
Şamil Tayyar : ABD vize başvurularını durdurma kararıyla en ağır darbeyi ajanlarına vurdu, Türkiye'de kaldılar!
bu gibi adamları bir hafta boyunca konuşturmamalılar yasak getirmeliler
yarın bunun gibi 3 tane çıksın
dolar 3.70
borsa 5.000 aşağıda
troller burayla uğraşacağınıza butip adamların konuştururlmaması için genel emrkezinize yazı yazın
biz itidal dedikde
benzini kapan piyasya çıkacak gibi
ABD vize kararı ekonomik ve psikolojik baskı faktörü yüksek bir karar.
Geçenlerde Türkiye Lufthansa Şubesi yeni uygulamalar ile Türkiye'den yolcu sayımızı artırdı haberi vardı. ABD uçuşlarında daha çok tercih edilmeye başlandı, insanlar Frankfurt'da bir sigara molası vermek istiyorlar diye de araya sıkıştırmışlar.
http://www.airnewstimes.com/yolcu-sa...65-haberi.html
Yarın havacılık tarafı kurban seçilir diye tahmin ediyorum. 30 endeksde sene başından beri en çok artanlar arasında THYAO var.
Barzaninin bayraklarini as resmi torenle karsila kurdistan de
5 ay sonra savascam de
Abd ye cuvalla para ode 2 hafta sonra vize yaptirimi.
Bizde yedik hepsini
Bir plan var tikir tikir işliyor.
Karsi goruslu arkadaşlar kopruden once son cikis.
Sağlıklı dusunup mukayese edin. Sen ben olayi degil.
Plan isliyor goruyorsunuz. Herkes hata yapar. Hatadan donmek onemli. Hataya devam etmek aptalliktir.
Erdem mi aptal mi?
Hepimiz ödeyeceğiz. Senin yuzunden oldu demeyecek kimse size.
Bu ulkenin basbakani 16 nisan dan once evet cikmasa bolunme riskimiz var dedi.
Iki yil sonra bölünmezsek yok oluruz diyecekler.
Kopruden once son cikisa giriyoruz.
Hatadan donmek gerekiyor artik
.beklenen budur sizden
Maşallah Bee topiğe bak. Zil takıp oynuyor lar resmen.. Hayatımda buradaki kadar Çok bilmiş.. İktidar a düşmanlık tan gözleri dönmüş neredeyse ******** amerikaya alkış tutan topluluk görmedim.
VSP250g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sırtını dayamış abd ye salyalarını akıtıyor...bizim ağalar da bunun bez parçasını dalgalandırdılar ya bu ülkede troller hiçbişey demedi yav...gözlerine perde indi nedense hiç görmediler bu olayı...
Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, yeni bir açıklama yaptı. Barzani, "Hiç kimse, referandum sonucunun iptal edilmesini düşünmesin; Çünkü hiçbir güç böyle bir karar veremez" dedi.
Erdoğan duyurdu: Rusya, Çin ve İranla yerli parayla ticaret için adım attık
04/12/2016 21:51
http://www.diken.com.tr/erdogan-duyu...in-adim-attik/
Ana sebeplerden biride bu olabilir.(bence)
YTD
bari çıkıp bizde incilirği kapadık ozaman diye bişey deseler dişimi kırcam
barzanide benzin bidonunu kapıp gelmiş bu yeni açıklamamı
Aciga satis yasagi
Altinlari bozun cagrisi
Varlık fonuna mudahele ( yonetenlerinin fetocu oldugu soyleniyor bu fona devredilen sirketlerin )
Bunlar bir seyin hazırlığı hayirlisi bakalim
3.6520 oldu
Cuma dolar pastasına bakın
Böyle bi piyasada işlem yapılmaz bi kezdaha anladım
şöyle bir durum da varmış.
ABD li papazın TR deki tutukluluğunun yıldönümü 6 ekimmiş.
Trump'un avukatlarından biri aylardır bu durumu kampanyalarla dile getiriyormuş
papaz mevzuunun yıldönümünde bu kararın alınması tesadüf olamaz deniyor
sebep herneyse 11 mil dolarlık haraç bile işe yaramadıysa durum
çok ciddi olabilir
Tr ye açık düşmanlık etmek düşman görmek, tr yi İran ve Rusya Safina sokar. Nato ve müttefik olayı biter. Bundan tr nin zararından çok abd nin bölgede güç kaybı demek. ABD salak değil. Boşuna sevinmeyin ülkeyi yine bi gecede batirdiniz. Aynı şeyler rus uçağı düşüncede yaptınız. Hele darbe gecesi zil takip oynayıp ah Wah yazık ayaklarına yatanlar yine ortada :) sadece isimler başka. Bu olay ne darbeden be rus uçağı düşmesinden, ne Davutoğlu'nun istifasından nede ırak referandumu dan daha önemli değil. 3 gun sonra abd kararı kaldırdım derseki bende çok uzun sürmez. Burda yazılanlar çöp olur ve yine bunlardan etkilenenler mantarlar.
3.6535 artık long short muhabbeti değil bu son durum longda shortta aynı gemide anladınız değilmi durumu
çok kötü oldu bu çok üzüldüm son durumdan ötürü
Burda öyle tipler varki Türkiye nin aleyhinde ki her gelişmeyi davul zurna ile kutluyor lar adeta..
VSP250g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi bu olayın ülkemiz ekonomisine ne zararları olabilir onu tartışalım..ihracatımız mı azalır
Euro 4.30 a dayandi .
1 euro 4.30 tl.
Dolar 3.38 de hersey sakinken danismanlar çomak sokuyordu kurlara faiz indirecekmiş :kahkah:
Buyur indir bakalim. Mevduat faizi 20 yi gecer yakinda
Böyle durumlarda LONG kalıp yaptığım şu olmuştur..
Gece bu saatte KISA pozisyon emirlerini 3 kademeli verdim.
Mesela,
128.425 uzlaşmanın altına
127.900
127.700
127.500 yazmak.. Sabah üstünden atlamayıp açılışta yakaladığı olmuştur..
Yine de açılışta SERT açacağından emin olup az zararla kurtarmak!
Vay vay vay. Simdi gördüm ben de. 70 bin adet longlamis Deniz yatirim. Yuh be kardesim nasil olur nasil duyarlar şöyle haberleri
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bist100 -400 açar
Borsa farklı biryer.düşmesi gerekirse düşer..ama düşecek olumsuz bişey varken alıcı gelmez,hem malda olan satar hemde açıkçı satar.ee kim alacak tabiki piyasa yapıcı.sonrada yapacağı belli..yani yine önemli olan yapıcının pozisyonu olacak.
Alım fırsatı deyip herkes atlarsa bu sefer satan daha da çökertir.
Böyle zamanda yapıcının pozisyonunu iyi tahmin ediyorsan ona uyacaksın.yoksa kenardan sakinleşmeyi bekleyeceksin.
Bu arada HaberTürk te Fatih Altaylının konuğu Felsefe öğretim üyesi Ahmet Aslan FETO için felsefe falan bilir dedi ardından da düşmüş adama laf söylemeyeyim gerçi düştüğü gibi belki de kalkar dedi....
Yayın reklama girdi anında..
Baki atılal da muhtemele cuma günüydü 3 havayolu şirketinin çok iyi olacağından dem vuruyordu,BHT de.