Saç sefadan, tırnak CEFADAN büyür derler atalar. Müjdat bey CEFA ile tırnakları yeterince büyütmedin mi? Hep bizi mi kaşıyacaksın? Az da kendi başını kaşı. Düşün taşın. Akıl hocaların bu sefer seni tam pisliğe itiyor. Hep beraber batacağız. :)
Printable View
Saç sefadan, tırnak CEFADAN büyür derler atalar. Müjdat bey CEFA ile tırnakları yeterince büyütmedin mi? Hep bizi mi kaşıyacaksın? Az da kendi başını kaşı. Düşün taşın. Akıl hocaların bu sefer seni tam pisliğe itiyor. Hep beraber batacağız. :)
Hala umut yüklü insanlar var şaşkınım. Demek ki kotta olsa uçacak vs. beklentisi devam edecekmiş. Bu durumda olan Müjdat a olmuş gibi duruyor. İflas etmiş kottan atılmış şirket ortakları bile umutluyken muhtemel olan yeni kurbanlarını kaçırmış... Piyasaya haber yollardı çeviklerle yine operasyon çekerdi yetmedi üzerine bir de bedelli yapardı topladığı paraları döviz al-sat yapıp her türlü köşe olurdu amma velakin kottan atıldı...
Güzide gen yat. Ortakları Adelet Bak. Kolumuz uzun diyorsunuz saygı duyarım ama velakin genpower hol. Sayfasında paylaştım levent Erdoğana olan dava sonuçlandı ama dava sonucu nu öğrenemedik eğer paylaşırsanız sevınırız nede olsa aynı gemide battık. 23 İst. Huk. Mah 2014/44 sayılı dosya....
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İflas etmiş bir durum yok sizde buradan karamsarlık veriyorsunuz demek sizde patron cu sunuz Patron tek değil burada yazanlardan da patron un ortakları var gibi bu karamsarlık pompalayanlar buna dahil olabilir
Yok aynı gemide batmadık. Sadece aynı kişinin kazığına oturduk. Senelerce yazdım genpower hodingin genpower jeneratör ile alakası yok diye. Sizler hala jeneratör yüzünden battığınızı düşünüyorsunuz. Tek ortak noktamız, Müjdat diye ortak batırıcımız. Mahkemede eli uzun olan sayın Murat Doğan. Ona bir sor özelden. :) :)
Ben öğrendim Ünal bey lakın sonuç olarak levent bey, suphi bey kazanmış olabilirler mah. Sonucu alamadık yazılı olarak
Çünkü üst mah. Kimse başvuran yok
Sonuç olarak bu iki hisseden de bi b.k olmaz hocam. Çünkü sahibi iyi aile çocukları. Levent suphi müjdat al birini vur ötekisine. Olan bizim gibi salak (benim için geçerli) ve aptal yatırımcıya oldu. Çünkü bu ülkenin çivisi yok. Düzen haklının değil paralının güçlünün yanında . biz kimizki
selamlar uzunca bir aradan sonra ilk yazım...son yazılanlara bir baktım,değişen pek bir şey yok...Ünal bey,az da olsa umudunu koruyor...Büyük finansman virtüözü Mete beyler,şirketin iflas etmediğini,mahkeme kararının kandırmaca olduğunu söylemekte...veya buralarda ve medyada yayınlanan iflas kararının sanal olduğunu...adaletin içindekilerin de bu işin içinde olduğunu söylemekte.
ve en önemlisi bence çok değerli bir yatırımcının bu hisseden almak istediğini ve nasıl alacağını b i l m e d i ğ i n i ....söylemesi.Çok kuvvetle muhtemel şirket içinden birileri ile görüşme ve danışma imkanı nı kullansak,bize şu denir" Hiç umut yok,elinizdeki hisselerin 1 kuruş cıvarında bile değeri yok,ama insaniyet namına,büyük zararlara uğramış yatırımcıların 1 kuruş etmez hisselerini Müjdat bey 0.02 kuruşa geri alabileceğini" söyler...Sırf insaniyetlik olsun diye.,,Bir kısa genel araştırma yapacağım,,,önemli duyum ve sonuçlar edinirsem sizlerle paylaşırım.....slm
GENPOWER JENERATÖRÜN TÜM MAHKEME DOSYALARI ALT SINIR 10.000TL OLMAK ÜZERE AÇIK ARTIRMA İLE SATILACAKTIR... TÜM MERAKLILARA DUYRULUR.. MURAT DOĞAN
muratdogan7887@gmail.com
Ne oldugu 2 mesajdan belli olan birine hem 20 bin lira kaptirmak, hem de bu hakaretleri yemek (MKU/Nuri). Muahahahaha.
Burdakilerin aynisini Marka'da da yapmaya calisti. Once patrondan 60 bin lira koparmayi denedi. Bunun icin de forumda magdur olmus yatirimcilari kullandi.
Alıntı:
Originally Posted by Devran
Parayi kopartamadi, bu sefer de forumdan parali magdurlardan kopartmayi denedi.
Ne oldugunu ordakilere anlattigim icin gelip gelip bana "Marka Pazarliyordu" diye iftira atip duruyor. Tam 4 kere yapti bunu, benim de bunlari koymamda sakinca yok artik. (xxxxx'li kisimlari ben degistirdim.)
Bu sahis, her tarafindan pislik akan birisi. 3 mesajdan anlamaniz gerekiyordu bunu, gidip bir de is iliskisine girdiniz onunla.
Alıntı:
Originally Posted by deniz4837
Genpower Çözüm Ortağı Basel Energy KKTC de Açıldı genpower sitesinde var bu haber 1 şubat 2018 de yayınlamışlar KKTC de yaşayan arkadaş burada ki genpower tıkır tıkır çalışıyor diyor yine Erbil de ki de tıkır tıkır çalışıyor yine rusya da ki de çalışıyor Yine Bosna da ki de çalışıyor ama her neden se türkiye de ki düzmece bir süreçten geçiyor
Bu gün bir eski danıştay h.....kimi ile sohbet etme olanağım oldu.Önceleri bu sitede bir arkadaşın yayımladığı yerel mahkeme kararı ve istinaf mahkemesi kararlarını (fotokopilerini) okuttum,
Bana dedikleri:
Dosyaya vakıf değilim,ticaret hukukunuda bilmem ama olabilecekler şunlardır;
1-Öncelikle şirketin sahibi iflas etmek mi istiyor,yoksa şirketi kurtarmak mı istiyor.
a)anladığım kadarı ile patron şirketi yerel mahkeme aşamasında kurtarma isteğinde değilmiş gibi gözüküyor.
b-sonradan kurtarma cihetine gitmiş gibi,ancak yerel mahkeme aşamasında iflas etmeyi ve her nedense zaman kazanmayı hedeflemiş,(sebebi pek çok şey olabilir,bilemeyiz)
c-karlı bir bilanço açıklamış ve kuvvetle muhtemel bu bilançoyu yeni deliller ışığında yüksek mahkemeye sunmuştur.Buradan da anlaşılıyor ki iflas etme kararından vaz geçmiş.
Mahkeme de olabilecekleri şöyle değerlendirebilirim.
1- Mahkeme, vereceği karar, sonradan bolca gelecek diğer davalara emsal olacağından dikkatli karar vermek zorunda.
dosyaya bakacak hakimlerin ne yapacağını kestirmek mümkün değildir ancak teknik olarak şu yolları izleyebilirler;
a) Zaman kazanmak için, dava dosyasına hiç girmeden,bir eksiklik bulup(ki her dosyada pek çok eksiklik bulunur,hatta bir türkçe yazım hatasından bile "eksiklik var hüküm inşa edilemez diyerek dosyayı yerel mahkemeye iade eder(kuvvetle muhtemel öyle olacaktır)
b)dava dosyasına bakılıp,,yine eksiklikler bulunup yerel mahkemeye iade edilecektir.
c)şirket tarafından gönderilmişse yeni bilançolar,yeni siparişler,veya faaliyetin devam ettiği (yani değişen durum hali)mahkeme dosyayı tekrar yerel mahkemeye iade edecektir.
d)veya yerel mahkemenin kararını onaylayıp,hikeyeyi bitirecektir...
Sizin kanatiniz hangisi olur diye tekrar sorduğumda,,,ülkenin genel havası ve şirket yönetiminin de sunmuş olacağı yeni oluşumlar varsa üst mahkeme dosyayı iade etme şansı en fazla olandır. Dedi... ytd.
benim merak ettiğim borsaya yeniden kote olaydı serbest fiyattan kaçtan açardı acaba
Geçmişte örneği yok bir kaç hisse hariç Açılıp yeniden kapanan onlarda da çukurova elektrik diye hatırlıyorum kepez elektrik diye hatırlıyorum Bir de en son Artog diye hatırlıyorum
Mahulli'nin bahsettiği kişi farklı olabilir diye şey ettim ben. Hatta özel mesaj ile ona sordum. Olur ya. Birileri de mesaj yazıyor, vatsup dan sap gibi mal istiyordur.
Burada yazan vatandaşa verdiğim cevap da harikadır yani. Leb demeden leblebiyi anlama meselesi.
Jetonumda hiç sıkıntı yok. Kim nedir? Hangi dalda oynar. Yazdığı yazıda hedefi nedir, anında çözerim. Zekamı tanıyan bilir. Sadakası bir şehri ihya eder. Zekatı güzel ülkemin yarısına yeter. :)
Beklenti gerçekleşti artık olması gereken seviyelere taşırsa hissesini hem itibarını kazanır hem de şirketine değer katar. Tabi bunu ky avlamak için değil şirketine hakettiği değeri katmak için yaparsa kalıcı fiyatlar oluşur yoksa gelir çevik gider takara...
Üstad yanlış anlamayın lütfen. Hangi beklenti bu bahsettiğiniz. Adam zaten hissenin büyük bir bölümünü KY ye kitleyip iflasa sürüklemiş veya öyleymiş gibi göstermiş. Sizce bu zat bu hisseye gün yüzü göstermek için çabalar mı. Bilemedim.
Umutlar hiç bitmiyor... yanlış mesaj yazmışım silemedim
Deepimpect; Allah yazdırdı. Her şey cuk oturdu. Merak etme. Çevik meselesi de dahil. :)
Bugün gene canım sıkıldı. Genpower holdingi aradım. Orada ki bi yetkili ile görüştüm. Nedir durum hocam sabrımız kalmadı nezaman dönecek veya uğraş var mı diye. Adam hocam her iki hissenin de kota geri dönme gibi bir durumu yok. Üstüne soğuk su için der gibi. Bide bak hepinize cevap veriyoruz. Biz sizi kandırmak istemeyiz ama boşuna beklemeyin dediler. Kamu oyuna saygıyla duyulur. Vay arkadaş vayyy.
Hadi bizde 3 5 bin lot var Ama Mali Müşavir de 1 milyon lot kaldı bu adam neden gömsün bu lotları Kaldı ki adam okumuş insanlar dan 4 sene okulu var onun ve sınavı var böyle biri neden gömsün parasını halay çekmek için mi gömdü bu Unal Murat la falan :halay:
Bence çok ta bisey aramamak lazım. Adam da bizim gibi bir kumar oynamış. Ya tutarsa diye. Herkes parasına göre kumarını oynar. Kıyas yapmamak lazım. Şu güne kadar dıştan olmasa da içten hep bir ümidim vardı. Ama artık o ümidim de kayboldu. Ben varsam bir işin içinde kusura bakmayın o işten bi b.k olmaz. Sansım o kadar iyidir.
Kumar oynamak derken ? Gözaltına alındıktan sonra hisseye girenler için evet kumardır ama önceki bilançolar ve olmayan kar durumuna aldananlar için dolandırılmaktır. Allah’ım dan bulsun daha da diyecek bir şey yok.
Üstadım kumar lafı sözün gelişi. Elbette ki bir çoğumuz verilen sözlerin beyanların büyümenin ışığında ortak olduk. Bir çoğumuz da yanıldı. Hala bir umut var mıdır bilmiyorum . ancak görünen bu hisselerden bir şey çıkmayacak hele ki böyle patronlara sahipseler. Elimizdeki lotların değeri belki bazıları için çerez parasıdır ancak en azından benim için büyük ve sarsıcı bir miktardı. O günden bugüne kaybı hesapladığımda işin içinden çıkamıyorum. İnsanların elbetteki maddi kayıpları olur yerine de bir şekilde koyar veya koymaya çalışır. Amma velakin bunların yaptığı düpe düz umut çalmak ümitsizliğe itmek. Bu çok kötü bir şey. Benim psikolojim o kadar kötü ki içimden artık beddua etmek bile geçmiyor. Umarım patron denen zat bunlardan birşeyler çıkarır.
O kadar yazdik hala anlayamadin mi? Ilk mesajima bak bu topikteki. Adamlar KAP'a haber gondererek piyasayi manipule etti, patrona gozdagi verdi akli sira. Gozalti hissesi topluyormus dediler ya. Maliyet dusureyim dedi, elinde patladi iste. Bir de oteki herif 20 bin lira carpti bunlari 1 sene ylkaliklarini yaptiktan sonra. Patrona 10 milyona hisselerini satacaklarmis. Muahahahahaha.
Ulkede garsondan fazla muhasebeci, mali musavir var. Borsayi fonlayanlar bunlar zaten.
Bu forumda yazilan cizilen hicbir seye inanmamak lazim. Bir iki kisi haric, saibeli hissenin saibeli elemanlari.
Sayın 666 benim anlamadığım zaten hisse diye bisey yok artık. Manupile niye edilir. Batmış kağıdı benden alsalar napacaklar. Patrona satalım dediler patron salak mı. Geri gelmeyecek bir kağıdı alsın. Yeminlen lanet ediyorum girdiğim güne. Zar zor kazandığımız paraları uç kağıtçılara kaptırdık ya bundan daha ağırı yok. Simdi ben şirket sahibiyim deyip adam yerine konulup kasıla kasıla geziyorlar gezecekler öylemi. Yazık vallahi yazık
Takip etmedin mi forumu arkadasim. Hisse alinacak, hop bir olumsuz haber dusuyor foruma. Hisse satilacak,hop Gen o fuarda, gen bu fuardaymis. Foruma yazan tipler ya birbirlerine, ya baska birine, ya da patrona mesajlar verip duruyorlar burda yazdiklarinda. O yuzden hicbirsey anlasilmiyor. Saibeli isler, saibleli insanlar.
Maalesef dedigin gibi. Ulkenin otoritesi gerekeni gerektigi zamanda yapmiyor. ABD'de SEC en fazla 3 hafta icerisinde dava aciyor. Dava da maksimum 1.5 ayda sonuclaniyor. Yatirimcini zarara ugratmissan iceri atiyorlar, donuna kadar, babanin arkadasinin karisinin oglundan bile o parayi bulup getirtiyorlar. Boyle sahtekarlar ancak Turkiye gibi yerde sokaklarda dolasir. Butun malini yatirimcini ustune bosaltip sirketi batiran Hasan Arat'in Tekstilciler Birligi Baskani yapildigi yerden bahsediyorsun.
Adam sahtekar. Sahtekarlik icin bu sirketleri borsada aldi. Niyeti anlayin dedim kac kere. Musterisi varsa gider ZEN holding uzerinden yapar gecer gider. Ne ugrassin burdaki komplikasyonlarla. Kusuruma bakma, duymak istemedigini yaziyorum ama. Durum boyle. 1 sene once de yazdim aynisini sana. 70 sene sonar baksan da degismez. Tekrardan kusuruma bakma. Dolandirici sahtekar iste.
Takip ediyorum hem de satırı satırına. Ne diyelim ki. Bu hayatta adaletin bir gün tecelli edeceğini umut etmekten bunu beklemekten Yoruldum. İsimler değişiyor dün müjdat bugün macit yarın müjo . memleketin içine edip te kimsenin yada yetkisi olupta karışmayanların buna ışık tutanların yardakçılık edenlerin 3 5 kuruş için şerefini bile satacakların gelmişine geçmişine değil geleceklerine acıyorum.
Adam 2 haftada bir gelip bana "Mal Pazarliyor" diye iftira atip duruyor.
Yaptiklarini kronolojik olarak cikardim, yonetime dosya olarak verdim. Yonetim atmayi uygun gordu. Sagolsunlar beni para harcamaktan kurtardilar.
Deniz4887 olarak nik almis. Onu da verdim. Bu forumda pis islerini yapamayacak artik.
Adam o kadar beyinsiz ki, yonetimi dava edecekmis rumuzunu geri almak icin.
Bütün gece yazılanlar silindi mi şimdi bir anda
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birsey kacirmadin. Hep yaptigi yalan dolan iftira. Turkiye'de sadece 2-3 hukukcunun bildigi bir yontemle forum yonetimine dava edip rumuzunu geri alacakmis. Ne cekiyorsa artik.
2013'te 1.30'dan ayrilma hakki varmis da.. Nuri ve Mesut (ve bu) mahkemede bu bildiklerini size soylememisler.