70 kırılamadı gerı gelıyor...
Printable View
70 kırılamadı gerı gelıyor...
Sn Antiseptik uğrayacak mısınız?
Son 1 haftadır, gün içinde gördüğü en düşük değere yakın fiyatlardan kapanış yapıyor.
Yani gün boyunca hafif yukarı trend saat 17:30 dan sonra hep aşağı ve düşük kapanış.
Şu alışkanlığı kırıp, devran bir dönse artık.
Mali tabloların geliş tarihleri yaklaştıkça , küçük küçük yukarıya taşınıyor, şimdilik satıcılar henüz iştahlı değil, bari alıcılar canlı olsa...
Bir gün gelip gün içinde en çok kazandıran listesine girsin artık...
Takas çok değişmiyor, daha çok bekle gör stratejisi çoğu kişiye hakim olmuş durumda.
Nihayetinde tüm şirket değeri 50 mln usd olan mütevazi bir hisse.
Patronlara şirketi 50 mln dolara satar mısınız diye müşteri çıksa cevapları ne olurdu acaba?
uzun vadeli 30 000 lot tasıyoruz bakalım
Hedef 2.50...ıyi mal bosaltiyorlar....
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pardon yanlış oldu
Mal boşaliyormu, toplaniyormu.?
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlış topige yazdım...gentasta gidişat güzel...grafik paylaşmıştım zaten
Hedefinde 2.00 var
Bende 30.000 ile başlamıştım,6 yılda 285.000 lot oldu.
Sn Antiseptik uğrarsınız dimi. Teşekkürler.
Yıllık Hisse Yarışmamızda dereceye girenler belli oldu.
kim kaçıncı olmuş bakmak isteyenler buyursunlar
dereceye girenleri de tebrike bekleriz
http://www.hisse.net/topluluk/showth...39#post1634139
Usul usul yukarı devam.
Panik yok,misteyen alıp isteyen satıyor.
Ama 100 bin lot da olsa finans tan yapılan satış rahatsız etti beni.
Çünkü ne zaman net satışta olsa finansbank, ertesi gün ortaklardan özel durum açıklaması geliyor. Şu ana kadar bir haber düşmedi.
Umarım bu sefer finanstan ortak dışında başka birileri satmıştır.
Bugün yüksek ihtimalle 250 - 300 binlik bir miktarı 1.90 tl den blok halinde birilerine !!! Devrettiler ve bu ortak satışı haberini yarin seans içinde gonderip, hisseyi yine aşağı doğru baskilamak için bahane olarak kullanabilirler. Huylu huyundan vazgecmismidir acaba ? Yoksa alavere dalavere film cevirmeye devam mı edecekler İzleyip görelim. .
Sağlıklı ,kazancli günlere.
GENTS Yatirimcisi için no panik, satan her zaman zararda...
Neyi bekliyoruz yeterince toplamadinizmi. Maliyet 1.25 hedef 2.5
maliyet bilgilerinizi yazmamanizi tafsiye ederim.
1 yılda 3- 10 kat artan kağıtların. Yanında bizim karimiz aslında sönük olduğunu bildirdim. Benim çevremde mümkün mertebe aldırdım. Mahcup etmedi fakat beklenti bu değil..
Sayın Antiseptik bugün içinde şimdiden teşekkürler.
Gentaşum benim taş gibi düşüyor maşallah
Sent from my iPhone using hisse.net
Güvenli bir şekilde iniyor[emoji1] Bu eşek uyuzluktan kurtulamayacak , sahibi belli, ne demişler huylu huyundan vazgeçmez [emoji1]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
endeks -0.5 yaptığında -%3 yapar , endeks %3 yaptığında yine %0 yapar saçma zamanda %4 yapar ama ertesi gün tekrar çok çıktım der %5 düşer , sonuçta nasıl yükselir anlamak mümkün değil
Sn Antiseptik unutmazsınız dimi. Teşekkürler.
Çanağı tamamladıktan sonra düzeltmesini yapıyor. Küçük bir kulp taktıktan sonra eski kanalına giriş ve katlama dedikleri hususun gerçekleşmesini bekliyorum. Tabi bunun için bilançoyu da görmemiz gerekecek. GENTS nin ilacı şudur: YÜKSEK EURO DÜŞÜK DOLAR. Daha önce de söyledim. Speğini sevmediğim için girmediğim bir hisse ancak temelde her şey sizden yana görünüyor bence. Ufak bir miktar da ben alsam mı diye aklımdan geçiyor. Bakalım ne olur
sabırla bekliyorum,dusuk maliyetli malı almadan ğideceğini hiç sanmıyorum,,1.67 alınan bir birimi verdim,,
Sn Kuserali61 grafik atma ihtimaliniz varmı ? Olursa memnun oluruz. Teşekkürler.
Hissede yükselen üçgen formasyonu var gibi görüyorum. Eğer yanlış yorumluyorsam teknikten anlayan biri uyarabilir mi. Yatirim tavsiyesi degildir
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bakalım bizim bilanco ne gelecek kar rakamı
Grafik sıkıntı yaratıyor. Üzgünüm arkadaşım. Ama belirttiğim gibi spek sıkıntıdır, sabırlı olmak zorundasınız. Geçen bilanço döneminde burada yazarak arkadaşlara neredeyse yalvarmıştım. Siz Euro-Dolar konusuna odaklanın diye. Herkes kar esas faaliyet karı çok muhteşem nasıl görememişiz diye paylaşımlar yaptı sonrasında. Temelde bozulan bir şey görmüyorum. Euro-Dolar 2008 zamanlarındaki değerlere giderse tadından yenmez
Bu arada ben de yarın öbür gün bilançosu gelen kağıtlarımı verdikçe aranıza katılacağım yeniden gibi görünüyor. Nasip bakalım
Teşekkürler Kuserali61 kardeş. Hayırlısı olsun şimdiden.
paritenin güçlenmesinin bilanço için etkisi sınırlı
gözüküyor finansal tablolarda
euro yükümlülüğü
ihracattaki euro geliri ile karşılanıyor
7.739 MİLYON EURO yükümlülük
6.579 MİLYON EURO ihracat geliri (ihracat - ithalat farkı)
benim görebildiğim
Ek 14683
şu hissedeki en büyük problem bence burda.
zarar eden veya az kar eden şirketlerde gentaş olarak patronlar hisse çoğaltıyorlar. ama gntaş kimya gibi para basan yerde %14,5 ile bekliyorlar. siz büyük yatırımcı olsanız samimiyete inanır mısınız?
bal kaymak bizde kalsın, siz ucundan yalayın der gibi.