Merhaba arkadaşlar...
Printable View
Merhaba arkadaşlar...
Yorum yapabilecek arkadaş varmı.
Ben alış yazınca hemen hareketlendirdi..
3.75 e alış girdim vermedi...
Flap hakkında bilgisi olan arkadaş varmı..
İnşallah geçen günkü gibi aşağı doğru bir devre keserde banada verir...
Açılış dan sonra takip edip artık nereden kısmetse..
kardeş malı alırken düşüneceksin..iki sene önce 1.5 kuruştu alan yoktu..ordan uçtu..eğer öyle düşünüyorsan bunun kardeşi var..beyaz..90000 lirayı gördü..2.5 kuruşa düştü.şimdi 4.5 te yani çok ucuz...ben biri sana bu kaadı önerdi diye düşünmüştüm..klasik küçük yatırımcısın
Bu işin küçüğü büyüğü yok..
4'ün üzerine atsa bana yeter gitmesi benim için önemli değil o kadar aza kanaat edecen...
Günaydın arkadaşlar dediğim fiyata geldi çok şükür...
Hadi oğlum kır şu 4.10'u....
Geçen hafta iyi alimlar oldu bu hafta 4 ve üzeri kapatabilir.y.t d
Eğleniyor muyuz,,,,
Hedefime Doğru ilerliyor..
Tavanımız hayırlı olsun.....
Günaydın değerli arkadaşlar..
beyaz filo nun yüzde 18,83 ü Flap Kongre ye ait.. beyaz filo da araç artışlarından olumlu etkilenecek. artışın sebebi bu olsa gerekir...
Benden başka kimse yok mu buruda....
Borsamız*Yönetim Kurulu'nun 10/09/2020 tarihli kararı ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun*14/09/2020 tarihli onayı kapsamında, Gelişen İşletmeler Pazarı'nın Alt Pazar*ile birleştirilmesi nedeniyle Borsamız Gelişen İşletmeler Pazarı'nda işlem*görmekte olan Avrupa Yatırım Holding A.Ş., Beyaz Filo Oto A.Ş. toplam sermayelerini temsil eden payları 01/10/2020*tarihinden itibaren Borsamız Alt Pazarı'nda kota alınarak işlem görmeye devam*edecektir...
Beyaz Filo, sürekli işlem görmeye başlayacak.. Flap a da olumlu katkısı olur, Beyaz Filo prim yaparsa...
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Topladıklarını dağıtıyo artık, bi süre uzak durmalı..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nasıl gidiyor arkadaşlar....
bence dağıtmıyor..çok güzel numara yapıyor..bu numaraları bir hafta daha sürdürebilir..sürdürmek gittikçe zorlaşıyor..kaatta satan kalmadı...millet maliyetlerinde..tahminim 4.85 i bu denemesinde kıracak..kıramazsa geri dönüp öbür denemesinde kırar..5.5 e kadar gider..ilerisini sonra yazarız..sadece zaman kaybedersiniz ve hızlı çıkıp düşmesinden sinir yaparsınız..bence elinde olan sessizce beklesin..ytd
Yaklaşık 3 yıl önce 17'den aldığım kağıdı %75 zararla sattım. Borsa tarihimde ettiğim en büyük zarardı. Stop olabilmenin önemi işte.
Simdi 3 yil once benzer seneryanun olma olasiligi yuksek beyaz filo nun pesine daha once de takildi simdide takilabilir bu fiyatlardan pozisyon alip beklemekte fayda var.
Hafta ici yapilan hacim ve hareketlilik bunun ilk sinyali olarak goruyorum.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın değerli arkadaşlar.
Ama beklemeye devam:-))))
4,80 üstü kapanış ve arkasından 5 TL hızlı aşar ise tavan serisi gelir beyaz kadar olmasada onun yolunda ilerler bu fiyatlar aynı beyazda olduğu gibi geçen seneki fiyatlar flapta hakkını verecektır.
Tey tey tey.......
Beklemeye devam...
Ben de bekliyorum maliyet 3.88
Çok şükür 5.48 i kırdı...