2 yılda bir yapar sonra kan emer 2 yıl
Printable View
2 yılda bir yapar sonra kan emer 2 yıl
Ne kadar yerinde bir tespit. Daha "dünya kulübü" söylemleri var,-ki diğerlerini siz daha iyi bilirsiniz benim hafızam o kadar güçlü değil. Kandırıldık azizim. Bu hissenin değeri 2 ler 3 ler ise 6,62 de ne işin var. Yok, artık eski BJK değil diye ise o zaman buralarda ne işin var. Ne oldu stat mı yıkıldı, ligden mi düştün, gelirlerin mi azaldı... Ne oldu da buralardasın?
Halen bu çapsız hisseyi alan enayi var mı
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GS dende fenerden de çok düşüyor . Çıkmıyor
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
artık derbi de kopar iş..... gs kadrosu darmadağan su an.defans ta maicon oynayacak bu süper ...orta saha da donk selcuk oynayacak .bu oyuncular bjk nin kadrosuyla basedemez.. bjk nin fark atacağı bir mac olabilir...oyuncular sakin olur ve kırmızı yemessek derbi yi kolay geceriz...
Sen halen anlayamadin mı burdaki sorun spartif başarı değil soygun soygun
inanılır gibi değil ya daha gs yencez etçez diye yazan var. böyle abuk sabuk yorumlar yazıp hisse bir yandan bu kişiler bir yandan cinnet geçirtir insanlara. lan yense ne yenmese ne. 3.30 olmuş kağıt bugün bile en çok düşenlerde... hissenin bir değeri yok. şirketin sahibi yok. karakteri yok vs. kan emici hepsi bunların. daha dur kaybetsin 2.5 larda 5 ay gezer. sonra da bedelli patlatır bu ormancı çocukları.
insan düsecegini düsündügü hisse yi neden alır ya da neden elinde tutar.. bende bunu anlamıyorum
İlerde Zararın artığını gördüğünde sende anlarsın nasıl bir illete bulaştığını
oyunun tuzağın içine düşürülmüşsün çıkıp paranı çarptırmayı göze alamıyorsun. onlar zaten çıkmanı bekliyor. çıkıncaya kadar mokoko olay zaten bu. arkadaşlar şikayetler yazabilirsiniz bimer, cimer, spk vs. tabi hazır seçim üzeri ancak gazetelere de yazalım şunun bir haberini yapsınlar. adamlar çiftlikbanktan beter. kulübüz diye geçiniyorlar. gazete sitelerine girip beşiktaşın geliri artarken şirket değeri 100 de 100 değer kaybediyor. bunun haber değeri yokmudur diye mail atın. biraz tepki oluşsun. mağduriyet anlaşılsın.
tarafsız yüz kişiye fener bjk macındaki olayların sonucu ne karar cıkar deyin... yüz kişide bjk hükmen galip olmalı der... isin içine cıkarlar bir de taraf girince sonuc boyle olur...
https://resmim.net/f/Z9ILku.jpg
https://resmim.net/f/Z9ILku.jpg
durum gayet vahim şampiyonluk kaçarsa sürükleyecekleri yer belli geçen sefer 4 yıl bezdirmişler milleti bu sefer 6 yıl sürer en az. şimdi şikayet etmezseniz daha zaten bir anlamı kalmayacak
Burada tanınmıyorum kimseyi de tanımıyorum. Bir çoğumuz için ortak paydamız BJKAŞ mağduru olmamızdır. Bizi burada birleştiren yegane husus budur. Ben kendi adıma gücüm nispetinde bilgim nispetinde bir seyler yaptım. Daha da yapacağım. Burada birbirimizi yiyeceğimize herkes, herkes için elinden gelen ne varsa yapmalı diye düşünüyorum. Kimseyi örgütlemek niyetinde değilim, buna gücüm yetmez kimsenin de benim aklıma ihtiyacı yok. İhtiyacımız olan tek şey birlik... Sonuç ne olur bilinmez ama en azından "kurbanlık koyun" olmadığımızı ispatlamış oluruz. Yağmasak da gürleriz...
e devlet üzerinden şikayetimizi spk ya yaptık . En azından birşeyler yapmış olalım
BJK kupa maçı na çıkmazsa küme düşer mi
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak bir metin düzenlense, onun üzerinden hareket edilse daha kolay ve etkili olabilir.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2 lige düşebilir mi
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
küme falan düşmez. zaten borsada küme düşmüş vaziyette rezil kağıt. maliyete gelecek vereceğim bakalım ne zaman. alttan daha almam. tek lot almadım uzun süredir. banka kağıdı alırım daha iyi. bok herifler. şikayet edenler iyi etmiş. bende e develete girince edeceğim.
Bu hisseden biraz önce çıktım.Korktum açıkcası(psikolojik)..Geride kalan arkadaşlarımın kazanmasını canı gönülden,yürekten dilerim.Selamlar.YTD
Ek 18502
şikayetimi yaptım, formdaki tecrübeli arkadaşların yorumlarından faydalanarak. (sağ olsunlar)
Sayın ilkay işin gücün rast gelsin.Hayırlı olsun.Ytd
Kafasina göre maca cikmam onu yapmam bunu yapmam yok ahır degil.. burada yatirimcilar da var sadece seyirci yok, ne demek cikmam
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gsray galibiyeti bjkas mağlubiyetimi fiyatlıyor? lan ne ********lere rast geldik.
Futbol Disiplin Talimatnamesinin 8.maddesine göre Türkiye Kupası'nda mücadeleye çıkmayan takım hükmen yenik sayılıyor ve o sezonki Türkiye Kupası müsabakalarından ihraç edilmesiyle birlikte gelecek yıl da kupada yer alamayacak. Öte yandan Beşiktaş maça çıkmaması halinde Türkiye Kupası boyunca elde ettiği gelirleri de TFF'ye geri iade etmek zorunda.
borsaya açık bir kulüp böyle keyfi karar vermemelidir.
şikayetinizi bence e devlet üzerinden spk ya da yapın bence bimer den daha etkili olur.
Spk ya ve bimer e şikayet ettim. Soygun var diye. Gidelim tesislerin oraya pankart açalım gerekirse hakkımızı arayalım. Hakkım helal değil bunlara kursaklarında kalsın zehir zıkkım olsun 2 senedir perişan ettiler bizi
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allahsiz kitaplasizlar yatırım mantığı ile para bağladık kaç ay oldu düş dus su günde 3.37 'ye sabitledi spek hadi köşeyi döndün bu kadar kişiye mal dağıttın yukarıdan senden iisi yok .
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani o degilde heralde sampiyon dahi olsa gidecegi yer bu saatten sonra en fazla 4 tl dir. CL ligi ilk maçlarından anlamalıydık.. anlayamadık... şimdi oturup bekleyecez..
Aziz kupasına çıkmıyorlar...
Hisse için çok kötü ancak yönetimi dik duruşundan dolayı kutluyorum..
Ayrıca yıldırım Demirören ve federasyonda bulunan Bjk li yöneticilerin kulüpten ihracı istenecekmis.
Çok geç kaldıklar....
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Coluk cocuk instagramda gururlan besiktas ... besiktad ulan... serefli besiktas yaziyor. Bu ne sacmaliktir. Sahada kaybetti. Masada kaybetti. Borsada kaybetti. Bunun neresi gurur duyulacak birsey aklim almiyor. Bu adamlar nasil boyle bi karar aliyor. Maca cikmayalim. Cikmayin. Borsada yatirimci perisan oldu.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarın nasıl fiyatlanır bilemem ama kalan 33 dk oynanır :)
kimseye faydası olmayan bir karar çünki
Neyin muhabbetini yapıyorsunuz. Kupada hukmen galip ilan edilseydik hisse yükselecekmiydi.Hukmen mağlup olsak ne olacak giren girmiş zaten. Isterse bunu kullanır isterse kullanmaz
Maça çıkmamanın cezası gelecek sene kupadan ihraçdır. Bunun hisseye etkisi falan olmaz, ha olurda yarın acayip düşerse hisseye girmek için fırsat olur derim. Önemli olan lig, gsyi yenerse liderlik gelirse ne olur bunu kimse hesap etmiyor.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
maça çıkmıyor ne olur?
3-0 hükmen malup
bu seneki kupa gelirleri iade
seneye de kupadan men
Valla ne bjkliyim ne hissesi var fakat zaman zaman takip ettiğim oluyor. Alınan kararın hisseye etkisinin olup olmayacağının da bir önemi yok fakat, halka açık işlem gören bir şirketin hiçbir mantıklı sebeb olmaksızın sırf kuralları veya kuralların yanlış uygulanmasını protesto etmek amacıyla karar alması kadar saçma bir hareket olamaz. SPK olsam hemen işleme kapatırım.
Bu ülkede doğru uygulanmayan milyonlarca şey varken, halka açık bir şirket keyfine göre karar alamaz.
Bu ticari mahkemeden veya rekabet kurumundan ceza almış bir ticari kuruluşun bana ne bu adil bir karar değil o zaman bende sırf kendime ve ülkeye zarar olsun diye fabrikanın işleyen A bloğunu kapatıyorum demekle eşdeğer.