A1 malı boşalttı ana hissede
Printable View
A1 malı boşalttı ana hissede
Arkadaslar Rüçhan çok düşerse almak mantikli mi daha sonra ana hisse yerine geçer mi
Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yahu arkadaşlar rüçhanın açılış fiyatı 7.19, yani 4.67 ana hisseyken rüçhanin 7.19 olması lazımken bu zararına rüçhan satanlar kim?
şuan 6.86 dan rüçhanı alıp kullanmak için 1.958 tl ödeyen kişi 4.50 maliyetle hisse almış oluyor
İnfonun komisyon dışı gelirleri varmı yoksa bu bedelli sonrasımı oluşacak
Çeteler iş başında.gözleri dönmüş bunların
bu a1 capital hem tahtanin icine etti hemde kendi asiri zarar etti ! yedirirlermi adama ?
hisseleri satti kuponlari da satiyor zaten akillica olan da o
boyle sacmasapan bir is
rüçhan alım satımı başladı mı ? Ben rüçhan tahtasını göremiyorum ??
A1 deki vatandaşın eline sağlam verdiler, hatta ağzına yüzüne güzelce sıvadılar...defolsun gitsin şimdi.
Dediydim bu tahtada o işi zor yapar diye.
Güya panik estirecek rüchan toplayacaktı...
Bu saatten sonra önümüz açık. Hayırlısı
Bir diğeri de şu an dışardıan rüçhan alacak olsam diyelim.
İnfoR=6,9 ve İnfo=4,7
6,9 fiyattan 1,95 adet İnfo hisse sahibi mi olacağım ?
İnfo fiyatı da aynı kaldıgını düşünürsek;
4,7*1,95=9,16 lira oalcağından kar da mı oluyoruz
Hocam infor alınca üstüne 1.958₺ daha verip 1.958 tane hisse alacaksın. infor 6.9 iken alırsan üstüne 1.958₺ verdikten sonra 4.52₺ maliyetle info hissen olmuş olacak 1.958 tane
Abi nerelerdesin? Sabahtan beri sırtımızda sopa kırıyorlar :kahkah:
Bu arada dün paylaştığım grafiğin daha anlaşılabilir olması açısından düzenledim, bölünme sonrası son durumumuz şu şekilde..
https://twitter.com/goktugdemirbag/s...59110423818241
Abi sığ tahta olduğu için teknikte hem ihlal hem de ufak teknik sıkıntı olabilir diye düşünüyorum, sen daha iyi bilirsin tabii. Ben temel beklentimi tekniğe uyarlamaya çalışıyorum zaten.. Şu kazandığı komisyonlarla bu kağıt aşağı değil yukarı gideceği zaten aşikar, umarım güzel kazanırız :)
Arkadaşlar 4000 lot vardı 4000 lot Rüçhan gelmiş hesapta kaç para olması gerekiyor ruchanlari almam için bir türlü çözemedim bu işi
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rüçhanları ucuzdan satan başta a1 olmak üzere herkese teşekkürler 30 kuruş maliyet indirdik sayelerinde
Şuan ana hisseyi satıp ınfor almak daha mantıklı değilmi
Ana hisse =4.74
Infor=6.89+1958/2=4.42 maliyetle ana hisseye sahip oluyoruz..
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Veya yeni alacaklar ınfor alırsa daha mantıklı yatırım yapmış olacak..
Teşekkür ederim.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece Rüchan hissesi almak (asıl hisseyi almaksızın) süreç bitiminde herhangi bir hisse alım hakkı doğurmaz. Yani elinde ana hisse olmaksızın sadece rüchanla bekleyerek info hissesini almış olmazsınız.
Yanlışınız var. Aracı kurumu aradım teyit ettirdim rüçhan alıp rüçhan başı 1,95 TL ödeyerek ana hisseye dönüştürebiliyorsunuz.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Tamamda diyelim 7 TL den 1000 lot rüçhan aldım.
7000+1958=8958 TL toplam ödedim.
8958/1.96=4.57 maliyetli
1960 hissem olmuyormu
Bugün hesabımı müsait hale getirerek aracı kurumuma bedelliye katılmak istediğimi ilettim. Perşembe günü ogleden sonra ruchanlarim asıl hisseye dönüşecek. Elimdeki hisselerden gelen ruchanlara ek Rüçhan alımımda olmuştu bugün.
AL SAT TUT YTD
Aynen katılıyorum. Bedelli veren diğer hisseler iyi prim yaptığından son zamanlarda kap kaç yapmak isteyen kısa vadeci oyuncular tahtaya katıldı. Bunlar kar etmeyen şirketlerin hisselerinde güzel kazandılar, o şirketlerin prim yapması için böyle spekülatif hareketlere ihtiyacı vardı. infonun buna ihtiyacı yok kendi yağı ile fazlasıyla kavruluyor, blançosu prim yapması için kafi, ancak son günlerdeki bu bedelli nedeniyle tren çok yük aldı ve katar çekmiyor çünkü spekülasyona ihtiyaç yok.
bu günlerde kısacılar beklentiyi bulamayınca kol kesip gidecekler ve biz gerçek yatırımcılar yolumuza devam edeceğiz.
ssss