ilk gün serbest fiyattan sonraki günler %50. iyi mi olur kötü mü bilemem bende bekliyorum çok uzun zamandır.
Printable View
Teşekkürler Demokrat76
Ben her zaman muco ve ekibine beddualara devam Allah'ın laneti üzerlerine olsun her kimin suçu varsa
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Demokrat76 kardeş
İhevanın rüçhanına dalayım diye düşündüm bi baktım tabana kitlemiş, ürktüm çekildim.
Bu kez ihlgm'den farklı olarak rüçhanları yaktıracaklar her halde.
Bundaki oyun da böyle bir şey herhalde.
bir öngörün var mı?
bu .bneleri biliyorsunuz herşey beklenir rüçhanlar yanada bilir satmadığım 005 fiyatların üstünede atabilir.eğer taban kalmaya devam ederse bir miktar 001 den yarın riske edebilirsin.
spk bu tür dalaveralara izin vermemeli bedelli onaylandığı gibi hisseyi nominal altına çek rüçhanları yaktır.spk onay verirken bedelli süreci tamamlanana kadar şirketin nominal seviyesini koruması lazım.
https://i.hizliresim.com/7BPGJl.jpg
3 günlük takas
iheva rüçhan toplam işlem 5.6 mlyn taban da bekleyen 5 mlyn
Ek 22705
kim ne almış özet
slm arkadaşlar cumaya kadar iheva alan biri beddeliye katılmışmı olacak tekrar paramı yatırcak aldığı kadar ?tşkrlr ytd.
birin üzerinde bölünme yapmak zorunda deyilmi şimdi 091 alıp birin üzerinde satmak mantıklı deyilmi alıp almamkta karasızızm
bölündümü valla tşk hic buşasmayım ozaman
Arkadaslar yetkili mercilere sikayet mail ve posta ile gönderim sağlayacağım
Ihkas grubun bedelli süreçlerini açıklayan bir metin hazırlayabilecek biri varsa paylaşırsa sevinirim.
Örnek iheva bedelli öncesi hareketi ve bedelli onaylanınca 1.35 den direk 1 tl altina sarkması gibi yine ihgyo ayni şekilde
Bu apaçık bedelli değil borsada kaz yolmadir adi buna göz yuman spk da en adi k...tir
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rüçhan pazarın dan daha çok vurgun pazarı gibi
https://resmim.net/f/W0f5rJ.png
https://resmim.net/f/paKK0g.png
0,01 den alış gireyim diyorum
Ama
Bunlar 0,01 den de verirlerse alışı tamamen kapatırlar, alanın elinde kalır diye düşünüyorum
Şimdi, İHEVA %109 bedelli sermaye arttırarak, şirketin kasasına nakit 208 Milyon gelmeyecek mi. Bu parayla şirket yatırım yapmayacak mı. Burada okuyorum "spek rüçhanları yok pahasına kapma derdinde" diye. Eee buda güzel bişey değil mi. Varsın rüçhanları kapsın, bu rüçhanlarla bedelliye katılmayacaklar mı yani şuan 0,92 krş olan milyonlarca hisseyi 1 TL ye almayacaklar mı. Milyonlarını harcayıp 1 TL ye aldığı ve kasasında 208 Milyon Nakti bulunan şirketin fiyatını neden 2 TL lere veya 3 TL lere çıkarmasın. Boşuna mı milyonlarca hisseleri alıyorlar. Yatırım tavsiyesi değildir...
Şu anki tahtanın durumu çok saçma sapan görünüyor. 1 in altında tutmanın ne gibi avantajları var bir onu irdelemek lazım. Bu oyunun birinci bölümü. Rüçhanları en dip maliyetten topladılar. Ellerindeki malı illaki birine satmak zorundalar. Sesli düşünüyorum. İnşallah şemsiye bir tarafımıza açılmaz.
Alan satanı merak eden arkadaşlar için Ek 22719
İş hala satıyo sanırım
qnb finans 400 bin satmış. En çok satan aracı kurum. Merril L. ise 200 lot almış görünüyor şu ana kadar. deniz ve vakıf yatırım da 170, 140 bin lot satın almış
Selam Dostlar;
Yukarıdaki Alıntının altına imzamı atıyorum. Bu şekilde yapan şirket kesinlikle şirkettki payının artırmak istiyordur.hiçbir mantık sermaye artırırken paraya ihtiyacı varsa son gün operasyon yapmaz demekki milleten mal alamıyorla dolayısı ile hisse sermayesi artırmak için mecburen 1.xx aptılar şimdi en azından bizdeki kadar malları olacak kimse 0.90 kuruşluk malı 1.00 dan almaz enazından 209 milyon hisseleri olacak.
neyse beklemeye devam
Neylerse mevlam güzel eyler.
önce yazmış oldugum 1.23 hedefinide gördük.
şimdi sırada 1.73 ve 2.23 hatta belki 2.73 hedefi olacak
IHLGM den farklı olacak ve farklı da düşünmek lazım zaten o hisse 2.xx leri görmüştü
Kendinize iyi bakın.
Selam Dua ve Muhabbet ile
AEO
Rüçhanları bugün tavan kapatırlar...
Günaydın Sayın Devekuşu;
Uslup bakımından sizi nezakette davet ediyorum. varsa karşı savınız ve teziniz yazarsınız yoksa okur geçersiniz
12 yıldır bu gruptayım ve taşıyorum siz hep geçmişi bazalıyorsunuz dün degil yarına bakacaksınız.
sermaye artırımı düşüncem ile ilgili karşı tezinizi varsa yazın ayrıca yazdıgım hedefleri hemen yarın gibi düşünüyorsanız o da sizin sorununuz.
zaman gösterecek bu yazının dogrulugunu
ama yinede nezaket kuralları ile yazsaydınız daha şık olurdu. neyse amacım tartışma başlatmak degil
kendinizi daha başka ifade etmeye çalışın derim
selam ve sevgilerle
iyi kazançlar
:(:(:(
otomotiv ve beyaz eşya ötv indiriminin uzayılması için hükümete baş vurmuş
Rüchan pazarı ayın kaçına kadar sürecek