bizimki çimento üretmiyor ki. uranyum zenginleştiriyor. Trump afyon için açıklama yapacak. nükleer silah yapma ha diyecek. ytd
Printable View
bizimki çimento üretmiyor ki. uranyum zenginleştiriyor. Trump afyon için açıklama yapacak. nükleer silah yapma ha diyecek. ytd
en çok düşenlere giremedik.
Yarın kaldığı yerden devam 2 ler birşey kslmadi,,ytd
9.14-5.76= -3,38×20k=67.6 milyon zarar. avrat beni boşasa yeridir.
ya birileri 5,75 telefuz ediyo demiştim.Hallahi brova tutturdu. kapanış 5,76
Ytd,
ben ikindi vakti meftayı gömdüm. mirası vardır dedim ama borcu çıktı. neyapayım reddi minas da yapamam. alacaklılar peşimi bırakmaz. lan robot alacağın olsun. elbet tokat yiyeceğin gün gelecek. ytd
bazen hepinizden şüpheleniyorum. arayamı aldınız lan beni. bırakın şakayı. robot musunuz söyleyin. sat mı yo rum. okeye dönüyorum var mı. açmıyorum eyimi. Allahım yardım et zırvalamaya başladım.
bedelli sermaye arttırımına gidecek muhtemel,kaptırdığı hisseleri ucuz yoldan toplayacak gidiş onu gösteriyor
Geçmiş gönderilerime bakarsanız bugunlerin gelecegini söylemiştim ve iki ihtimal var demiştim sene sonunu bulmadan bedelli yapmak zorundalar ve fabrika satışı düşük ihtimal ama olmayacak diyede bişey yok
Sevgili Acaibamca ...Çoluğun çocuğun rıskını bağladım...olur da etkisinde kalmayayım diye yazmadım bunca zaman ...hep içime attım aylarca, yıllarca ...Bir de baktım ki 3 sene olmuş...
Artık bir şeyler söylemeye bile takatim kalmadı ...
Serra hanım'a bile sözüm kalmadı...Allah taksiratlarını affetsin...Karşıma gelinirse hakkım helal değil.
Saygılarımla.
Ek 18649
3 günlük fark
Açığa satışlar 2 ay yok. inşaallah faydası olur düşüşe
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trump sidikliğin tikansinda işeyeme emi . Bi sen eksiktin
deniz yatırım ,emeklilik fonları ve ky.
170 bin lot açığa satış 6,03 ortalama ile
Tvitir dan birini takip ediyorum ordan verdim bilgiyi
Dolar 4.36 olmuş bügünde paraşütsüz düşeriz herhalde
5.10 görürmüyüz
Senin gibi fabrikayı fabrikanın sahiplerinin anasını bacısını karısını domaltıp domaltıp sikmeyen namerttir serefsizler adiler ********ler
Bist kesinlikle üçkağıtçı ve fırsatçı, ,hangı senet 1 hafta bu şekilde yükseliş gosterdi hergün bu düşüşü normal kabul ediyor iseler hergün aynı miktar yükselsinlede görelim adilikten başka birşey değil Turkiyedeki anlayis soygun düzeni hep ky üzerinden açılır açılmaz 5.59 bu neyin nesi böyle fırsatçı izin veren yöneticilerin hiç mi suçu yok hergün duş pacavraya döndü param 54 binden 34 bin e dayandi ,Allah bin b.... versin sulalenizin ,,,,ytd
kuvvetle muhtemel 5.50 ilk destek,
ardında 5.30 var
uzun vadeli desteği ise 4.75 ... gözükmekte
Yukarıda ise il soluklanma 6.05-6.08 aralığı
Düşük işlem hacmi ve kesin düşüşler ile aradaki GAP ler doldurulacak kanaati oluşturulmaya çalışılıyor gibi...ancak haftalık %13, aylık %23 ve 5 aylık %30 düşüş değerleri düzeltmeden çok birilerinin acelesi olduğunu gösteriyor ?
Yatırım Tavsiyesi Değildir
herkes şokta borsa böyle birşey, inşallah geri dönüşü çabuk olur
Ne şoku kardeşim bilinçli indiriliyor hisse bu kadar düşük hacimle hisse bir ayda bu kadar degrr mi kaybeder yapanların hepsinin allah belasını versin iki yakaları bir araua gelmesin sevdikleriyle yiyemesin o paraları
Endeks nerdeyse %1 artıda bu süzme o.ç hâlâ %3 ekside.
Yedi ceddi hayır görmesin buna doğrudan neden olanların.
HTC One M9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sabancı ya ait bütün borsa şirketleri ekside muhtemel döviz cinsinden borç yükü çok fazla
Eğri büğrü bedduadan anlamıyor bu mirasyediler.Onun için açık ve seçik söylüyorum. Allah belanızı versin bu rezil fabrikayı ve rezil kağıdını başımıza saran Sabancı bakıyeleri.Bize hiç yurtiçi ve yurtdışındaki siyasi ve ekonomik gelişmeleri gerekçe göstermeyin.Siz paiyasalar ve endeks iyiykende böyleydiniz şimdide.
Şerefsiz adiler daha da açık yazıyım serra inşallah ortalıga düşersin
imkb. açığa satış sayfasını gösteren web link vardı. bu sayfa link'ini bilen varmı
Tahtada bir şavaş var bakalim ne olur ytd
Senelerde %3-2-1.5 ilk artışlar var bunun ise %-1.56 yazıklar olsun sama ytd
boşver beee.
Düşüsunde ki bonkorlugun çıkışta neden yok ? -6 -4 -5 hadi bugün artışa +3+4+5 ??????ytd