İşte orasını spek bilir..
Burası BİST ve bu ve benzeri durumların gerçeklerle açıklanması olası değil
Printable View
51.70 hareketine bir anlam verebilen var mı?
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bir şey soracaktim iş bankasinda klnma nin gùnlùk marjı 100/15 gibi gözùkùyor bir bilgisi olan varmı acaba
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Defter değeri 2,66 TL. şu anki fiyatı 63,80 TL. Ederinin 25 Katına yakın fiyattan işlem görüyor. İleride çok kişinin canı yanacak. Orta ve uzun vadede 4-5 TL. lere kadar inebilir.
selamlar..bol kazançlar
şu an elimde klınma yok yıllar önce çok aldım sattım
şu an sanal olarak takip ediyorum :oleyo:
enteresan fiyatlara gidebilir gevşerse bende almayı düşünüyorum ikinci bir egeen de olabilir
Nasıl olurda bu kadar NET ifadelerle tavsiye vermeye cesaret edebiliyorsunuz? Çok enteresan 🤔
Investin forum sayfası olsa anlayacağım ama...
Defter deşeri 2,66 TL. Şu anki fiyatı 64,15 TL. Defter değerinin kaç katından işlem görüyor , siz hesaplayın.
Bu şekildeki çok pirimli ve pahalı hisselere yatırım yapmanın sonu, maalesef genellikle hüsran ve büyük para kaybı oluyor. Başta biraz kazanılıyor belki, ama, sonra o kazanılan da ve daha sonra da ana sermaye , çoğunlukla eriyip gidiyor... Yine de siz bilirsiniz... Ben sadece , mevcut verilere göre , çok pahalı bir hisse olduğunu söylüyorum.
Tam bir yil önce kalkınma bankasi kanunu çıktı, sanırım biliyorsunuzdur ve okumuşsunuzdur. O kanunu okuyup turkiye'de ki siyasi ortamı kanunla örtüştürerek hisseyi yorumlarsaniz farklı sonuçlar elde edersiniz diye düşünüyorum.
Borsada yatırımın salt değerlere bakarak yapılmayacağını düşünüyorum, eğer öyle olsaydı herkes defter degeri/pd oranina bakar en düşük olana yatırım yapardı.
bu kadar primli hisseye bende giremem ytd.
Citi Menkul ün maliyeti 31.20
*Çok iyi bir firmanın hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanın hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.
Arkadaşlar bu hisse 1.5 sene önce 2 liraydı neden bahsediyorsunuz. AMAN DİKKAAAT...YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Brüt geldi
Sayin cefaks çarşambanın takasını atabilir misiniz
Beyler ,
%46 yabancı payı olmuş.
Bu hisseyi yedirmezler tabandan
Daha gidecek çok yolu var
Yedirmezler derken nasıl yani ?
MI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ykredi sattı takasta malı bitti umarım yabancıdan virmanla satmamıştır
*Çok iyi bir firmanın hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanın hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.
27 en yakın da denılıyor 60 ve ustu alan baya bekler
08.11.2019 takası 11.11.2019 saat 11.00 dan sonra yansır ykredinin TT takasta malı zaten vardı kendi malını da satmış olabiir yabancı alıyordu ama satıyordu da *Çok iyi bir firmanın hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanın hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.
İnvesting e bakıyorumda bu kadar düşük profilli pohpohçu gazcı bir güruh görmedim hiç bir topikte. Adam yazmış geçen hafta başı, efendim neymiş city taban olmasına izin vermezmiş miş, geçen seneki gibi değilmiş durum, doldurarak gitmişmiş bu sefer; mübarek sanki büyücü ya da citybank ın ceo su iki sene önce 3 tl olan hisseye 300 tl fiyat biçiyorlar pes doğrusu. İşin iğrenç yanı bu pohpohçu gazcıların mağdur ettiği kişiler bu pohpohçulardan hesap sormak yerine daha da hayranlık besliyorlar bu pohpohçulara, tabi canım yalakalık kültürü çok önemlidir bizlerde. Uyaranlara küfür ediyorlar o küfür ettikleri kişiler bunları gerekli yerlere şikayet etsinlerde görsünler gazı. Nerede görülmüş bir hissenin sürekli yükseldiği iyiii hergün size birileri alıp para kazandırsın, o parayı yedirirler mi sizlere. City alır on sene bekler bunlar ilk günden ciyaklıyor satıp alttan alamadılar fesatlık yapıyorlar.
Brisa zirvelerdeykende vardı bu pohpohçulardan, burçelik zirvelerdeyken de iş bankası en çok alandı 8 sene elinde kaldı. City nin tahtada olması size çok kazandıracağı anlamı taşımıyor ki. Bunlar böyle tecrübesiz hayal dünyasında yaşayan krediyle ya da ordan burdan bulmuş üçyüz beşyüzbinlirayı gömmüş kırk üzeri, anam ben yandım ne yapacam diye düşünüyorlar kara kara. On tavan yaparda gözünüz doyar belki :)
Yarın brüt var ky girmez tahta sahibi nere ye isterse oraya ky nin satışıda önemli belirleyici olacak
tabanda kaç lot var
540 bin civari
Tabanda 491000 var ama hareket yalan kime satacak
Yapi kredinin alim onemli..
Nerden yerine koyacak
Citi menkul 148000
Deutsche 355000 adet lot satmış ilk tabanda
Ilk tabanda satanlar kimler kaç lot kardeş
kaç gündür birde sağda solda citi mallanıyor diye yazıp duruyorlardı güya..!
yok hala yükseliyor topluyor yabancı diye.
Ilk tabanda alanlar kimler kaç lot kardeş mavideniz000
https://www.resimag.com/p1/7a56dc6667b.jpeg*Çok iyi bir firmanın hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanın hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.