Yahu bu hisse neden dusup duruyor dahada dusermiki
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yahu bu hisse neden dusup duruyor dahada dusermiki
çok çıkmışsa düşer. bak bakalım nereden gelmiş buralara.
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.19 geldi.
Her cikan hisse dusmek zorunda degilki
Bu Gedik tahtacının tetikcisi uzun zamandır al sat yapıyor en çok da gedik işlem yapıyor gün sonuda pek artı lotu olmuyor görevi o galiba baskılamak.
3.19 a nereden geldi?
0.80 geldi
Buna bakilacak olur sa yeşil yatirim da o.80 geldi simdi 12 tl lerde hergun tavan yapiyor.
Ben anlatmaya çalıştım. size bol kazançlar.
oooo senin mal ne oldu duruyor mu hala? sattın dimi :) bence iyi yapmışsın boşver. az düşsün yine alırsın.
polemiğe gerek yok. az geri sayfalara git benim ne söylediğime senin ne söylediğine bir bakıver.
ha birde yükselişine 0.8 den değil 0.5 ten başlamıştı.
kağıt bu düşerde çıkarda :) sanada bol kazançlar.
https://invst.ly/5nnev
Fibo destek noktaları.
Yarın bir yükseliş olur mu diye yorumlanır mı Fatih Bey ?
GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu işin bugünü yarını yok. Ortalık İstanbula ihanet ettik sözüyle çalkalanıyor. Siz hala neden düşüyor diyorsunuz. C.Başkaninin bu sözüne karşılık hangi cengaver b.başkanı pendik gibi yerdeki 3 milyon metrekare bir alana imar verebilir. Bu su durulmadan kimse sümen altından bile çıkarmaz bu imarı. Kısa vade de durum bu.
biz kimiz ki başkasına akıl verelim . Y.T.D.
Bu seviyelerde taban yapar yatay giderse öp öp başına koy
biz kimiz ki başkasına akıl verelim . Y.T.D.
Cumhurbaşkanının o sözünden bu neticeyi mi çıkardın.tr'nin lokomotif sektorudur inşaat..
Ozaman her yerdeki inşaat işleri dursun.neguzel Is...ordaki ihanet şehirler de uyulması gereken mimari kurallara uyulmadi siz sultan ahmet caminin arkasında rezistan kulelerini sallandirirsaniz kalkar bunu der.şehrin estetiğine uygun binalar yapılmalı..sn.cumhurbaşkanı bunu dedi diye hop bütün imarlar dursun inşaat sektörü coksun dedi demek nekadar doğru tartışılır.
Belki bu imarda bir gece ansızın gelebilir:) bellimi olur cano..
Yarisindan fazlasini stmistim..suan yavas yavas geri geliyorm mipaza !!! Ama ana hissem duruyor nufun kardesim!!! Arsa icin duruyor yoksa bu kagidin sevdalisi degilm ;)
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yuh be nereye kadar..
Kahretsin bu nedir
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Insallah tepki olarak kalmaz...
Palalar okuyodur burayı yada adamları yazıyordur. Bu zararla çoğu ky çıkmaz artık. Bir alt kademeye de in hadi. 1.99 ol. Nasıl olsa yükseleceksin. Nereye kadar basacan :) Y.T.D.
Endeksin geldiği noktada bu fiyatlar çok komik...
Adam destek direnç hiçbirşey dinlemiyor...baslangic noktasına donecek sanırım...
sabır her derde deva dostlar hissenize sahip çıkın derim böyle zaman da bu mal varlığı olan şirketi bu komik fiyatlara işlem görmesi münkünmü eli tetikte yılların kaybını kat kat fazlasıyla yerine koyar 12 yıl önce bile dört beş tl idi şirket lerin bir çoğu üçe dörde katladı bir yılda pişmanlık sonradan fayda etmez sabır sabır derim vermeyin malınızı ytd:rtfm:
Sana sonuna kadar katiliyorm, belkide elimde var diye katilmak zorunda kaliyorm=( y.t.d
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düşsün de biraz daha alalım.
Ytd.
Nufun arkadasi kutluyorum. 2.10 donus noktasi demisti. Hala dusuyor.
Tamamen kendim tarafindan uretilmis fikir yada beyanlardir. Deli sacmasidir. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk
herksin gözü kulağı burda bekliyor alım fırsatı bile vermeden çoğu ardından bakar sabır sonuna kadar beklerim alsatçı değil al yatçı kazanacak ytd:rtfm:
hemen tepkisini yapıyor mal toplu yazmayalım dimi paşam doğru yazılana hep tepki olur hep sen işini bilirsin sabırla bekliyelim oldu ytd:rtfm:
ditaşın gazına bari gelsekte artıya geçse..
Derinlik var mı?
Budenli büyük hacimle vermeleri korkutmuyor değil..Insallah toparlar yakinda...takas atabilecek olan varsa neler olduğunu daha iyi anlayabiliriz...
Bir yalnış anlaşılma var sayın Sirenama.Ben 2.1 için dönüş noktası demedim. orada alır 2.3 'te satarım demiştim. Siz bana bakmayın bunlar benim görüşüm beni bağlar. 2.1 den alıp 1.65 görmekte var.
Bugün neredeyse bütün doğan kağıtları gitmiş 1 bu mal kıçına kaçmış...
https://invst.ly/5o6og
2,18 %50
1,94 % 61
1,60 % 78 FİBO geri alım noktaları... Milimetrik değildir. Birkaç kademe sapma olabilir.
Bu arazi hikayesi güzel bitecekse illa ki bir yerden dönecek.
Hisseyi dibine kadar vurursa bizde gider arsaya baraka yapar ördek tavuk falan besleriz amk...
Ümidimizi kırmaya çalışıyorlar zarar büyük
Bu imar ve belediye başkanı ile alakalı yazan arkadaşlar yazmaz oldu? Neden ki ? Var mı bir gelişme acaba ? En son yorumlar ; çok dosya var ama imza için sırada deniyordu. İyi günde kötü günde bilgi paylaşımı gerek. Yazıp kenarı çekilince olmuyor. Y.T.D.