https://resmim.net/f/c34YFF.jpg
Printable View
Sabır.
Illaki tahsisliye yatan parayı almak isteyeceklerdir.
Dünkü işlemler ani bir hareketle gerçekleşti,bugün daha sakindi .
Ocak ayında ,asıl ivmelenmeyi yaşarız gibi geliyor.
3 bekleme nedenim var:
A) bilançonun geçen yıla göre iyileşeceği öngörüsü.kar bile olabilir.domates sezonu iyiydi bu yıl.
B) galip ağa elindekileri satmak için bi yol bulur.
C) tahsislileri 1,4 altı satmayı düşünmüyorlardır herhalde.
İnvest forumunda bir nakliyeci durumun kötü oldugunu para alamadığını kapıda beklediğini filan yazmış. Ne diyorsunuz
Bugün kapta ortaklık yapısı değişikliği geldi.metro elindekileri (3.9 milyon küsür ) boşaltmış görünüyor.yatırım finans üzerinden sattılar galiba.
Bu kadar hisseyi kim aldı çok merak ediyorum. Kap'taki duyuru ve yeni ortaklık yapısını yorumlayan olursa çok sevinirim ortaklar.
Kafam karıştı.
Endeks 110 olmis artik seni satamam merko kagit kalmadi alacak.. biz hala maliyette beklioz bi aktir git artik da satip kurtulalim
Patron ,bilançoyu hele bi tamamla gayri.31. Aralık'a kadar , satış faturası kesmeye devam et de kar edelim bilançoda
Tahtacı yok ortalıkta.
Ky'ler takılıyor sanki.
Bi hareket çekerse,çok sert oynatır ortalığı.
Günaydın ortaklar.hissenin ve forumun nöbetçisi 3,5kişiyiz vallahi.
Patron bekçilik ücreti verse bari yılbaşında :))
Aslinda.iyi.bisi:) kimse yoksa
Galip ağa kime devretti hisseleri acaba ? Ky'ler aldıysa yattı balık yan yatar artık
Ky alamaz hemen 4milyon lot satti bi anda ky bu kdr beklemez alisi
Vay be,bugün 4 kişi gördüm topikte :))
Bakalım bugün trend hisse moduna girecek mi ?
Bu haftayı 10-15 üzeri kapatırsak,yeni yıla daha da istikrarlı gireriz inşallah.
Lucky cefaks fln nerdesiniz ya bisiler soelyin
Merko,yeni yılda daha başarılı performans göstermen dileğiyle.
Tüm ortak ve patronların yeni yılı kutlu olsun.
Bugün 2019 son çeyrek bilançosu için son iş günü. Hakkımızda hayırlısı artık.
bilançoları tekrar bi inceledim. 2019/3.çeyrk stoklarda,mamul ürün bedeli :22 milyon küsür ürün görünüyor.
2019/2.çeyrekteki stoklarda ise 400,000 tl civarı mamül var.
3.çeyrekteki 22 milyonluk malları inşallah son çeyrekte ihraç edip ,bilançoya eklemiş olurlar.
Başka da bi ümidim kalmadı bu hissede.
Merkolular nerdesinz
1 yıl oldu. Tipik küçük yatırımcı kafası 2 ayda %70 kar beğenmedim. %40 zarara düştüm. Anca maliyetine yaklaştım. Giden kar geçen zaman hangine yanayım.
Merko'cular günaydın.
Domates güzeli festivaline az kaldı.biletlerinizi heba etmeyin sakın. Çok eğlenceli bir festival olacakmış.
(Kaynak) :Rüyamda gördüm.
Kimse yok la
1.4 gecince damlucaklar galiba
Aferin Merko.bugün iyi durdun.
Yeni ortaklar gelmeden bizi şöyle bi gökyüzüne doğru yaklaştır da ; temiz hava,bol manzaralı yerleri keşfedelim .
Bugün merko biraz düşse diye bekledim düşmei. Sağlam duruyor.Üstelik 1.16 yı gören kağıt 1.19 oldu.Elinde merko olan beklesin bunada sıra gelecek. ytd.
1.4 olunca damlucak herkes simdi ilgi yok
1,4 düşük bir hedef sanki.
Tahsislileri 1,4 alıp aynı fiyata vermezler.
Bakalım hedefleri nereleri olacak ?
Çoğumuz 2-3 arası yokoluruz tahtadan gibi geliyor
Bilançoyu sabırla beklemeye devam.
O kedi buraya gelecek.
Sağ ,salim bilançoyu da görmeyi nasip etsin Rabbim.
İnşallah 2'leri de aşarız bu dönemin bilanço ağzıyla.
Aydin kardes senle benden baska.kimse yok ozel merko telegram grubu var gel.oraya orda konus goygoy.yapioruz
Benim de dikkatimi çekti bu hisse aldım uzun vade dursun bakalım.. hoş bulduk diyelim..konu takip
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.30-31ne varsa
JSN-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.