Piyasa yemez bence ateşe benzin dökmüs olur böyle bir toplanti
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Piyasa yemez bence ateşe benzin dökmüs olur böyle bir toplanti
Dolar düşmüş çıkmış bunları boşverin yaaa
İle sinyal verildi..
Müdahele edilmeyecek ..Bence..
Dikkat ederseniz pek lafını eden de yok sağda solda..
Tipiyle münhasır Cemil Ertem ne demişti, gece 4 ü gördü diye basın hemen Dolar 4 oldu yazmasın dimi ! Hadi bakalım çoktan 4 `ü gördük de 4.20 lere dıgıdık dıgıdık dört nala gidiyoruz, basın artık Dolar 4 ü gördü diye yazabilir mi ? Alicenapları ne diyor bu konuda ?
Medya mı kaldi umutabi
Yaa ! yukarı aşağı sıkıcı oluyor be ! şöyle bir çırpıda 3-5 krş birden gitsin ki biraz adrenalin yükselsin ,heyecan olsun .
fincanın kulpu nerede tamamlanıyor yazan olursa sevinirim
Kulpu çoktan elde kaldı. Fincan+kulpun kendisi 4,50 de tamamlanıyor. Bu arada YTD aman haa. Bu arada Rusya ve bizde kurda hakikaten bir manipülasyon var, diğer tüm kurlar ekside bu gün.
https://invst.ly/74nkf
4.50 ye kadar nasıl kendimizi tutacağız haydi hayırlısı. tşk
Sayın BORA bey bırakın bahçede börtü böcekle uğraşmayı gelin buraya burada acayip şenlik başladı.:party:
Doların bu yükselişi karşısında dolar açık pozisyonu olan şirketler nakitlerini dolara çevirmeye başlarsa siz o zaman görün doların yükselişini. Dolar gecede 10 kuruşluk ataklar yaparsa şaşırmam. Mb bankası müdahalesi yetersiz kalırsa işte film o zaman kopar.
Ulan çişe bile gidemiyoruz filimi kaçıracaz ! diye. :evil:
halkbanka devre sokucu çalıştıracaklar gibi sankim.
4.10.2018 de 4.10 olacktı
yarın 4.11 olacaktı bekleyememiş
O değil hesapta nakit var şeytan dürtüyor hisse al diye.
https://renklikedi.files.wordpress.c...22_n.jpg?w=646
Ben geçen sene Eylül ayında hükümetin açıkladığı Orta Vadeli Planı takip ediyorum..:whistling:
Alıntı:
OVP göre dolar kuru bu yıl(2017) ortalama 3.58 TL, gelecek yıl 3.73 TL, seçimlerin yapılacağı 2019 yılında 3.92 TL ve 2020 yılında da 4 TL sınırını aşarak 4.02 TL düzeyinde olacak.
https://youtu.be/uVeSh_52mWI
bu arkadaşın eğitimlerine katılmak istiyorum. çok beğeniyorum kendisini. yardımcı olursanız.
sn. Umutabi sizin rüya 4.14müydü geldik neredeyse brovo Valla.
özellikle şu tahmini çok etkili oldu bu isteğimde.
https://youtu.be/d0Xq8jBsb-E?t=12m15s
Bu dingonun yukarıdaki falcılığını bir arkadaş bana söyleyip duruyordu, bende bırak şarlatanı dediğimde umutabi sende her boka muhalifsin sanki sen çok biliyorsun diye beni azarlamıştı. Umut abi bir mok bilmez belki ama asla zarar da ettirmez bu çeşit DİNGOLAR ise adamı mahveder.
bu dingo kaleci rüştünün akrabası diye biliyorum..?
4.1345 gene fişekledi...
aralık sonu..
liseden arkadaşlar var. arada bir yemeğe çıkarız. boş adamlar da değiller hani. odtü boğaziçi mezunu falan. biri büyük bi bankada hazinede müdür, öbürü en büyüklerden bir yatırım şirketinde genel müdür yardımcı. bir diğeri hayatını amerikan borsasında al-satla idame ettiriyor. hayat dediysem de 600 m2 villada krem dö la krem tadında bi hayat. adamların site aidatları ile beş kişilik aile geçinir rahat. aralarında birkaç forum takip etmekten öte bu işlerle alakası olmayan bendeniz.
e madem yakalamışım adamları.. hadi ulan dedim 2018 mart sonu usd kur tahmini yapıp yazalım bi kağıda. faydalanacam ya arkadaşlardan. hazineci 3,75.. yatırımcı 3,85.. borsacı 4 yazdı kağıda.. ne cesaretse yemeğin ertesi günü gözü karartıp 3,81 den bi 100K dolares daha aldım.
sonuç…
bu gidişle kısa bir süre sonra üç beş gün sapmayla 4,15 tahminim gerçekleşecekmiş gibi görünüyor…
peki şair burada ne demek istiyor?
memleket bu haldeyken bilgi tecrübe grafik vs bi yere kadar çalışıyor. hislerinizi göz ardı etmeyiniz. ben parasının değerini korumaya çalışan uzun vadeli düşünen biri olarak anlattım bunu. kısa vurkaçlara kafam basmaz. bassa da yapmam zaten. en fazla, gevşerse bi 100k daha atarım kenara:)
adettendir.. YTD.
Rüyamda gördüğüm Dolar kurunu açıklıyorum, 4.1457. Bakalım olacak mı ...
Satip alttan alma ihtimalimiz varmi. Gunluk iyi yukseldi. 4.10 gibi alabilirmiyiz
adamlar çatır çatır dolarları basıyor, kim sorarsa günah..!
ttps://www.youtube.com/watch?v=wGPNawV6B7A
Eee ! akşam oldu hala JÖLELİNİN ekibi Dolarda SHORT yapmaya başlamadı ! Yoksa son tahlilde shortla birlikte başka yerleride mi güme gitti :dvr::dvr::dvr::dvr:
BIST kenefinde 103.750 Dolarda da 4.15 kısa vadeli hedef belirledim.
Hah ! Jölellnin shortçuları geldi Dolarda düşüş başladı hayırlı uğulu olsun vatana millete tabi yarına yada bu akşam geç vakte kadar. :bravo:
dibin dibi , zirvenin de zirvesi yoktur. herkes daha fazla yükselmez dediğinde daha sert ataklar yapacaktır.