grafiğe de uyuyor en düşük değer dün belirttiğim kanal alt band seviyesi...
maalt zor hisse.hakim grubun bir planı var elbet.bize sadece izlemek düşüyor.
Printable View
şahsen vade sorunum yok hatta gerekirse tahtacıdan bile uzun olabilir :)
maliyet 86 gerisini siz düşünün... 200 altı senaryolarda seve seve ilave yapabilecek durumdayım yani vadeyi uzatırsa ben de mecburen daha fazla zengin olurum artık kısmet :) inşallah 2012 de brisanın yaptığı gibi mevcut potansiyeli ziyan etmezler (40 kat bedelsize ancak 600'leri görebilmişti sanırım)
Ağaca çıkmışız meyve yemeden inmek yok...
Benim de düşük 95 seviyeleri,o yüzden rahatım.200 altında çok mal kaptırır,300 üstünde de mal çıkamıyor.haliyle geniş bir aralıkla in-çık yaptırıyor hisseye.belki 3-5 ay daha böyle devam edecek.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir tek benim mi maliyet bu seviyeler :) neyseki zaman ve para sorunum yok.
Genel kurulumuza katıldık, sorularımızı sorduk.2021 hayırlı bir dönem olur inş.
Sorduğunuz soruları ve cevapları bizimle paylaşabilir misiniz ?
Çok fena sopa yedik
Adamın sopa atması için bahaneye ihtiyacı yok ki... Mahallenin serserisi gibi, köşede duruyor gözünün üzerinde niye kaş var diyor yine sopaliyor... Hayırlısıyla bir kap gonderse de kalacak miyiz gidecek miyiz bir sonuca varsak.. yorulduk... Dolardan da bıktık, endeksten de... Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz zaten dayak arsızı olmuştuk, biz dayak yerken yanımızdan geçip gidenler de iki gündür dayak yiyorlar ya zerre koymuyor maaltın dayağı :yahoo: maaltın ne olacağı belli çünkü.. bugüne değil direkt 2 sene sonrasına odaklıyım.
Öte yandan bu gibi toplu sopalamalarda portföy çeşitliği de alınan hazzı artırmaktan başka bir işe yaramıyormuş onu anladım :)
Allah sonumuzu hayretsin çok fena dayak yedik çok.
Dün Emircan İğrek'ten Zemin şarkısını dinliyordum ama o da boşmuş vesselam :)
Kimseyle münakaşa etmenize gerek yok zaten
Sadece genel kurulda sorduğunuz soruları ve aldığınız cevapları, kısacası genel kurulda edindiğiniz bilgileri paylaşırsanız seviniriz 🙏
Katılan yatırımcılar tarafından sorulan sorular kısaca,
1-)İnşaata başlayacakmısınız sorusuna; gerekli izinlerin alınmasına müteakip başlamayı düşünüyoruz, 3 yıl içerisinde yatırımı tamamlamayı düşünüyoruz cevabını aldık,
2-)Otel yapılı satılacak mı sorusuna; oteli işletmek amacıyla yatırım yapıyoruz cevabını aldık,
3-)Bedelsiz Sermaye arttırımı yapıcakmısınız sorusuna, kısaca kaptaki açıklamamız neyse o cevabını aldık,
4-)Yıkım izni için başvuruda bulunuldu, otelin yıkılmasından sonra inşaat ruhsatı için başvuruda bulunacağız denildi,
5-)Parselasyon sonucu otelin yan parselinde küçük bir parsel hazine adına tescil edilmiş, burayı almak için başvuruda bulunduklarını söyledi başkan,
6-)Sermaye tavanının arttırılması konusunda kısaca arttırım olmayacağını söylendi.
Teşekkürler Sayın Andrei28
güzel haber. bugün öğleden sonraki hareketin sebebi belli oldu. içerden haber alan var. her zaman olur böyle şeyler takılmamak lazım. beklemeye devam.
şimdi bu haber de bekleniyordu diye kağıdı kötülerlerse şaşırmam...
o bekleniyor, bu bekleniyor yarın 40 kat bedelsiz açıklasa o da bekleniyor tavana gerek yok değil mi :) bu işler böyle...
zaten bizim borsamızda tüm şirketler mütevazı tepkiler verirler böyle haberlere... 1 milyonluk bakkal sermayesini 35 milyona çıkaracak diye adam yerine koyup üç kuruşluk hisseyi 2750 liralara falan çıkarmıyoruz hani :kmk:
Tahtacı bu kap i da beğenmedi. Koç bunu satıyorum hisse başına beşbin TL ye dese belki iki tavan görürüz..
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerçek mi bu ,eski görüntü veya başka yer olmasın :)
nasıl bılgısız bılmeden konusanlar var gorun..
Yenıden degerleme ve bırıkmıs fonları bedelsız olarak dagıtmak zorundaymıs.......
Sız sız olun bu tur yazılara aldanmadan kendınız arastırın.yoksa mılletın parasını goz gore gore yonlendırıyorlar her yerde..
Oyle bır zorunluluk yok.zaten fırmanın prımlı sekılde (1 tl nomınal hısse ıcın 1 tl olarak degıl 4-5 tl den)bedellı verecegını fırmanın malı ısler muduru maıl atarak cevaplamıstı hatırlarsınız yazmıstım buraya...
Şirket kapa toplam yatırımlarının yüzde 40 ‘nın sermaye artışıyla sağlanacağını zaten bildirdi, bedelli sermaye artışı yapacak !!
Arkadaşlar merhaba.
Malümunuz otel yıkılıyor, şirket müteakiben Muratpaşa belediyesine inşaat izni için başvuruda bulunacak.
Belediyeden gelecek cevabı çok önemli görüyorum.
Herkese bol kazançlar..
Artık tek bir KAP haberi bekliyorum sermaye artırım haberi. 5 milyondan 50 milyona sermaye artırım haberi.Her an bekliyorum.Ytd.
Otelin tamamen yıkılması 2 ay civarı sürse..otel yapımına başlanılması için sermaye artırımı yoılacak dendi..şimdi başvuru yapsa sermaye arttırmı için zaten 2 ay bi süre gerekiyor..
Adamlar otel işleten turizm kağıdından daha fazla veritorlar maalt a..bilseler oteli yok..ama biizm borsa maalesef böle
Muratpaşa belediyesine inşaat izni başvurusunda bulunulmuş mu ?
Sermaye arttırmı yapmadan hisse fiyatı bölündü sanki..