Patronlar dün malı yıktıysa kenara çekilmişlerdir, bir iki ay süründürüp alttan alttan geri toplarlar artık.
Printable View
Patronlar dün malı yıktıysa kenara çekilmişlerdir, bir iki ay süründürüp alttan alttan geri toplarlar artık.
Biranda yüksek hacimle 7,20-7,40 aralığına çıkıp sonra tekrar 7 altına salması patronların bilgisi ve müdahalesi dışında olabilirmi.
Çoğu çimento firmaları bugun çok güzel prim yaptı biz ise hala sürünüyoruz.en garibi ise zarar eden çimonto şirketleri güzel çıkıyor bizim eşşoğlu eşşşek düşme niyetinde adi kağıt
Diğer çimonto tahtalarında sipek var bizimkisinde sıpaaa yada eşekk var...güzelim şirketin kar eden şirketin düştüğü hale bak
İnatıda mal almaya devam edecem adi tahta yapıcı inadına mal alacam bakalım ne olacak senin sabrın varsa bizimde sabrımız var...2 senedir tahtadayım bi 2 sene hatta 5 sene daha beklerim... sana yatırdığım para işime hiç yaramıyor bakalım ne olacak sonunda görecez adi herif
Şu tahtada adam gibi karda olan varmı? Merak ediyorum sipek varsa bile bu tahtada zarardadır yada hiç para kazanmamış 10 yıldır..senin paranın değeri yokmu tüm sipekler köşe olmuş eğer varsan tabi sen gariban eşeğin önde gideni olmuşsun tabi tahtanın sipeği varsa.!!!!!
Biraz da yüklendik rahatlamıştır varsa eşek sipeğimiz
7.37 den sattığımızı 6.94 den yerine koyduk
2010 hazirandaki ederiyle 4 pk.. ciğara alınabilirdi...
şimdiki fiyatıyla yarım pk. bile alınamıyor.....
tabi 70bin liradan fazla aylık alan teyfiği etkilemez bu durum.......
bir zamanlar k.y düşmanı olan şu an toprağın altındaki ihtiyarı etkilemediği gibi.....
kul hakkı bu yemeyeceksin.......
22 ekim 2018 de torunum doğduğunda altın takacağıma bu beceriksizlerin kağıdından aldım...9,93 den... 200 tane......Buna yatırdığım parayı altına yatırsaydık yüzde 50 kardaydı çocuğum......ama bu dümbelek de yüzde 50 zararda....
ama ben her 22 ekimde (10 yıl) yatırım amaçlı alacağım çocuğuma....
ister gitsin ister gitmesin oğlumun b.llüğüne kadar. Tabi ya.
Tahtada spek olsa zararın dik alasında olurdu. Ya da semer takıp eşşek gibi anırıp, dolaşıyor olurdu. Ama tahta hakim patronların elinde.. Patronların maliyeti mi var ki.. Hisse yükselse ne yükselmese ne.. Tomarla temettü, yönetim maaşını alıyor.. Tefyk kim ki.. Ne bk yiyebilir patronlardan izinsiz. Patronların da ne kadar güzide, "yerli" insanlar oldukları ölülerinin arkasından bile nasıl anıldıklarıyla anlaşılıyor.. İnat tarlasında s.. Otu bitermiş ama.. Kimin tarlasında biter o belli olmaz..
7.20 nin üzerinde tutunmadığı sürece aşağıya düşme riski artar düşsede biraz daha mal alsak diye dua ediyorum patronlara bol sıfırlı lotlara ulaşmak çok iyi olurdu :) ;)
Maliyetim bu fiyatların oldukça üstünde sağolsun temettü parasınada hisse aldık her ay almaya devam ediyorum bu şekilde aşağıda olduğu sürece maliyetimi çok iyi seviyelere getirecem patroncuğumuz bize biraz daha çok mal kaptırıyor o kadar :D
6,10-6,70 aralığından 6,70-7,40 aralığına terfi ettik, birkaç ayda buralarda debelenip durur artık.
Grafikte bozulma yok 7.20 üzerinde kalmamız lazım zaten sabır taşı olduk beklemeye devammm
Grafikte bozulma yok da patronlarda düzelme yok.. Bozuk olan zihniyet!!! Yoksa grafik çizmek kolay..
3 ileri 2 geri..azcık adam olun aq!!:seyt: şeytana pabucunu ters giydirir bu yhdlr...
Rahat ol su akar yolunu bulur bu hafta inşallah 7.40 üstü kapatırız işlem hacminde artış var patron yapacağını iyi bilir herkes zararda bu tahtada karda olan yok bence
nuh çimento nuh çimento söyle sen kimsin
o fırınlar o arsalar ...........:Sad:
Hep aynı hikaye hep aynı dolap.. İşlem hacmi artmış da, 7.40 üstü kapatacakmış da.. Geriye dönük bakıldığında benzer hareketler, dönemsel işlem hacim artışları birçok kez görülebilir.. Nasıl bir dolap çeviriyorlar sa artık..
Satıyorum, sattığımı alttan yerine koyuyorum, her defasında geri geliyor, bir kerede yanılt be Nuh.
Kesinlikle bende 4-5 sefer yaptım her defasında güzel trade ettiriyor artık hergün 3-5 bin lotla trade yapmaya karar verdim bugun günü 150 lot artıda kapattım havadan bedavadan 150 lot daha fazladan hissem oldu böyle enayi sipeğimiz olduğu sürece bize çok ekmek çıkar :). Sipek yada patron çıkarkende yükselirkende her türlü trade fırsatı veriyor korkak olmayın bir kaç kez sizde deneyin ;)
arkadaşlar sizi tebrik ederim
sizi hayretle izliyorum tahta yapıcının canını okudunuz
maliyet sıfır olmuştur sizde
bizim gibi garibanlar ne yapsın taşıma maliyetimiz ajkinonya faizi ile 25 tl olmuş biz nasıl kımıldayalım :vk:
haftalıkta 7.60 hedef olabilir..günlükte rsi şişmiş görünsede bu hisse için tecrübemdir aylık rsi takip edilmeli..
yıl sonu 9.60 uzak hedef sayılmaz...
https://resmim.net/f/yIcBqE.png
Emektar hocam teşekkürler.. Çok uzak kalmayın.. Arada uğrayın sayfaya..
eskiden depremlerde çimentolar tavan tavan giderdi
bu iki kademe kalktı tıs
nerde o eski borsa
nuhun 800 milyon usd piyasa değeri olduğu zamanlar
400 milyon usd halka arzdan sonra mal aldığına sevinen hüsnü amca
sevinçten zıplarken kafasını kırmıştı 450 dikiş atılmıştı kafasına.
Çimentolar hareketli,dikkat bu da her an gidecek gibi ......
Umutlar haftaya kaldı, mal spek malsız kaldı herhalde çıkarmak istemiyor ama o çıkarmazsa çıkaracak birileri mutlaka bulunur.
Deprem gercegi; Kentsel donusumu ve binalarin yenilenmesi,guclendirilmesini tekrar ciddi sekilde gundeme getirdi ve gundemi isgal etmeye uzunca bir sure daha devam edecegi anlasiliyor.Eminim bu konuda bir cogumuz hemfikiriz.Boyle bir gercek ortada asikar dururken.Onumuzdeki surecten cimento sirketlerinin ozelliklede o bolgede yer alanlarinin bu durumdan olumlu etkilenecek olmalarini tahmin etmek icin muneccim olmaya gerek yok.Bu sebepten hissede satis dusunmek mevcut fiyatlarda hic te mantikli degil.Bence arkaya yaslanip sabirla beklemek gerekiyor.Ayrica dilerim korkulan deprem hicbir zaman yasanmaz ama tedbir almak kacinlmaz.Y.T.D
Benimde tahminim önümüzdeki hafta çimentocuların haftası olacak, hem gündem hem 9 aylık beklentilerle, özellikle ihracat yapabilenler, yani birinci sırada biz, arkasından bakmak isteyen versin buralardan.
2017...... dolar... 3.5 nuhcm....... 10/11tl
2019.......dolar ..5.60..nuhcm ...... 7 tl..