Merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mekannnnnnnnnnnnnnnnnnn
2 Aralık 2020 çarşamba
Vobyvade 1473.00-1492.75 gördü şimdi 1478.00
İyi niyetli herkese iyi seanslar :)
Printable View
Merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mekannnnnnnnnnnnnnnnnnn
2 Aralık 2020 çarşamba
Vobyvade 1473.00-1492.75 gördü şimdi 1478.00
İyi niyetli herkese iyi seanslar :)
USDTRY ,alış 7.8241
Amerika ve avrupa kırmızı ..
Xu030 ve vadelisi kırmızı XU100 yeşil..
Borsa İstanbul çok ilginç oldu gene ..vob ise iyice kumar işi oldu,alışık olduğumuz klasik teknik analiz hep terse geliyor..bir gün 5000 point kırmızı ertesi gün 5000 point yeşil ..arada ne bir haber var ne bir veri akışı var ..buna hangi sistem dayanır...
1468.75 gördü şimdi 1474.50
Bugün volatilite de şaka maka 7-8bin pointe yakın oldu :oleyo: sabah bi düştü sonra yükseldi sonra bi daha düştü sonra yükseldi böyle böyle iyi oyun imkanı verdi..fakat muhtemelen çoğunluk büyük hareketlere alıştığı için nisbeten yatay piyasada olan bu dalgalardan yeterince faydalanamadı..şahsen faydalanamadım.
Bildiğimiz klasik teknik analizi tersten uygulamak lazım sanki :rules: mesela geçen paylaşmıştım 8 günlük basit hareketli ortalama bu ara revaçta ..pazartesi altında kapattı buna uyan salı 4300 bin point yedi ,salı da üstünde olduğu için bugün şimdilik 1300 point içerde..
Vobyvade için sabah seans başlamadan 8 günlük basit hareketli ortalama 1485.969 idi ,ben 5 günlük EMA kullanıyorum o da 1481.866 idi ...
Fiyat şimdi 1469.50
1467.50 ...
Bu noktalı fiyatlara halen alışamadım ..vobyvade şimdi 147000 yani 1470.00
Vobyvade 60dk mum grafiğinde şimdilik güzel bir şekil oluştu ..10dk sonra yeni mum olacak ..ufak bi trade yapabilirim...
Yapınca olmuyor yapmayınca tüm tahminler tutuyor :oleyo:
Gene geldi 148000 oldu ..hakiki bir Day-trade bugün neredeyse bir trend kadar kazanabilirdi.
Bu hareketleri yapıyorlar ki herkesin kafası karışsın ..şimdi şort olan tedirgin long olan tedirgin flat olan da ne yapacağını bilmez oldu ..ben şimdi flatım mesela ama gerçekten ne yönde pozisyon alacağımı kestiremiyorum ..eskiden biraz da olsa anlıyabiliyordum şimdi iyice anlamaz oldum.
Gece seansı çıktığından beri benim sistemler allak bullak oldu ..dolayısıyla öngörüler de çok zayıfladı.
Ara veriyorum kafa dinlendiriyorum tekrar geldiğimde gene olmuyor ..niye böyle oldu anlamadım ..nazara da pek inanmam ..ama bi şey var ne? onu bulamıyorum...ya ben eskiden çok kazanıyordum takip edenler bilir ama bu sene çok acaip oldu ..
Şort yapıyorum yükseliyor hadi artık yükseliş trendinde diyorum long yapıyorum bu defa düşüyor ..bir gün kazansam bile ertesi gün misliyle kaybediyorum..hep sarkacın ters tarafındayım ..eskiden de kaybediyordum ama kazanıyordum da ..şimdi paso kayıp..
Neyse bugün çok dert yandım ..bi içimi dökim dedim ..beni bilen bilir neyse o ..yalandan yazmam
Bu ters durum da düzelir İNŞALLAH :)
Haa bunları da herkes gelip samimi paylaşmaz ha ,mesela son zamanlarda real time online sadece tek yazımda kayıp var ki onu da hemen ertesi gün kaybettiğimi yazdım ..ben de kazandım diye yazabilirdim ama bu yalandan beyanın ne bana ne kimseye bir faydası yok..bazen okuyorum adamlar öngörülerinde net tersteler ama sanki o yazıları onlar yazmamış gibi kazandım diyorlar ..eskiden çok hayret ederdim ama artık alıştım bu tiplere sadece gülümsüyorum :)
Real time online yazmayana hiç bir zaman inanmadım -inanmam da.
XU100 ,8 günlük basit hareketli ortalamasının üstünde kapattı
XU030 , 8 günlük basit hareketli ortalamasının üstünde kapattı
Vobyvade ,8 günlük basit hareketli ortalamasının altında kapattı
Şimdi bu sisteme göre vobcu ne yapmalı !? :he::notr:
Bakalım gece seansı ne olacak...
Hahaa :kahkah:
Estağfurullah abi ne haddime sana akıl vermek
Dinlenmek iyi geliyor böyle zamanlarda ondan şey ettim
Ne kadar alıngansın yav :dvr:
Saygılar
Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vobyvade 1474.50(uzlaşma 1475.50) kapattı.(-%076 ,eski hesaba göre 1125 point kırmızı)
5 Günlük ÜHO 1479.411
8 Günlük BHO 1483.719
Doğru doğru onu yeni gördüm ben şimdi :)
Saygılar
Yok yok okuyoz biz abi sen yaz :)
Oluyo arada öyle insanlık hali da :dvr:
https://twitter.com/Anil_Ozeksi/stat...077518850?s=20
abime bol şans
borsa işte
videodaki gibi
önce veriyo
sonra hepsini alıyo
naçizane abi,
şansın dönene kadar ufak oyna
robotlar fena sallıyor
ben flat takılıyorum
noel tatiline biraz düşerse banka alırım
güzel geceler dilerim
Bak sadece bugünlük 2 olayımı yazayım ..sabah dowu kırmızı görünce vob seansı açılır açılmaz emir girene kadar anca 148600 e yetiştim şort yaptım ..148025 e kadar düştü ..oo bugün şeytanın bacağını kırdım en az 2bin point garanti dedim ..zırt gitti 149100 oldu ,kardan zarar ..ne yapım ne yapım diye düşünürken gene düştü ..bu defa 148125 den döndü ..neyse bu bi kaç defa oldu düşmeyecek dedim 148700 den flat oldum ,100 lira ordan bi de al-sat komisyon vergi falan filan ..ekrana bakıp beklemeye başladım ..bir müddet yataya sardı ..öğle yemek saati geldi ..
Yemek çay sigara falan filan ekrana tekrar döndüğümde 149050-75 .. iyi ki flatladım yoksa 350 daha zarar olacaktı dedim kendi kendime ..ooo tam ordan bi verdi 147900 ..yani biraz beklesem 100 lira zarar yerine 700 kar olacaktı ..neyse ekrana bakıp bekledim ..düştü çıktı falan filan ..o sıra ben eve geldim ..zaten ilk yazım bugün belli ..
Neyse ,düştü çıktı ..bu defa 147000 i gözüme long için kestirdim ..146750 e kadar ani şekilde düşünce bu defa 1dk MOST 146250 gözüktü ..demek oraya kadar düşecek dedim bekleyim dedim gitti anında 147550 oldu ..haydaaa ..sonra düştü gene bu defa saatlık mum dikkatimi çekti hatta online yazım da var bugün ..147000 den long olacaktım ..4 dk içinde 1000 pointe yakın aldı ordan da bi şey çıkmadı ..online yazdım zaten geçmişe bakıp bulabilirsiniz.