Alıcı küçük gibi görünesede satıcının büyük görünmediğide
pastadan belli oluyor
Printable View
3-10 aralık arasında Aracı Kurum Dağılımı
https://i.hizliresim.com/bV586n.jpg
ky agirlikli almış kagidi sanirim
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Destek altında kapanış yine yaptılar yapacaklarını son ky hisseden çıkana kadar basın bakalım. Twitterda gündem yapılması kynin gözünü hisseye dikti birçok ky'ye 60-64 arası maliyetli mal kitlediler...Bunlar gelmeden baskıya devam diye düşünüyorum
https://i.hizliresim.com/oXg2G7.jpg
1.40 -1.52 bandina dogru geliyor az kaldi ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gün uzun zamandan sonra twitter e girip geriye doğru yazılanlara baktım ve orada eskiden bildiğim birkaç y...vşağın analizlerini gördüm midem bulandı. Hele bir panda y..vşağı var ki tek bir twitle orada olması beni aşırı rahatsız etti. O borsanın gelmiş geçmiş en büyük şer....sizidir dikatli olmakta fayda var. Eğer Okullular bu adamla aynı karede bile görürseniz biliniz ki şirket bitmiştir. İnşallah böyle bir hataya düşmezler. Artog ta şemmuzla bir olup kynin çoluğunun çocuğunun rızkını çaldı bu panda ve çetesi.. YTD.
Ama sonuçta tukaş bir sürü reel yatırımı olan büyük bir şirket. Doğru yolda kalacağına inanıyorum. YTD.
Yatırım finansman başta olmak üzere satış dalgası yedi 1,50 kırdı artık alt kanala indi. 1,42-50 arası git gel adamlar güzel iş yapıyor 30 dan aldığını sosyal medya vs yeni gelen ky'ye iteliyor sonra in aşağı malın geri gelmesini bekle
gozunuz aydin geldik bandiniza
Gozum Aydın filan deil ama yarisini satmistim bile bile lades dedim .buraya gelecegi belliydi . 7 aydir elimde adi kagit
Yabancı sirkete satış haberi düşecek tukas a sahip çık Bu hareketler ky için
Tavan tavan gitmeye az kaldı inş:) ky güzel silkelendi kaçan kaçtı hissede kimse kalmamış yorumlar kısıtlı... 2 tl maliyetim var ama inş daha yukarılardan satarım.. tavan tavan gitme sadece bir temenni :)
Temenni iyi .tavan olmasa da ciksa iyi ama bi hafta once çıktı yinr bi haftada yedire yedire asagi verdiler prof bunlar
Çocuklar İnanın İNANIN Çocuklar
https://www.youtube.com/watch?v=Hlk1lCNZsds
Haber falan bilmem tekniğinde içine etti. 1,45 desteğimiz kırarsa 1,41 sonrası 1,35 en altta 1,28 var ancak oraları görür mü bilmem. Bugün göz göre göre verdiler sanki endeks hissesi ilk düşüş tepkisini verenlerden şeref yoksunu.
anlık 1,50.. iyi olacak iyi. hele şu haberler gelsin de ;)
1.60 ustune cikip 64 kirarsa iyi yoksa banttan yayina devam ytd
yukarı yönlü devreleri bizim için kessin tukaş inşALLAH ... dua edelim arkadaşlar :)
1.45 desteginden döndü,1.62 direncini kiramadi su an icin .insallah birdahaki denemede kirariz bu direnci
1,51 ve üstü kapatsak yarın için güzel olacak
1,50 ye 300 bın yazmışlar kaldırma ıhtımali yuksek
Teşekkürler . yarin borsa yesil olursa tukas guzl olabilir ama ficth not aciklayacak bir de hafta sonu bakalim ne olur
1,62 kritik öneme sahip yukarıda bu sefer aşmalıyız
endeks izin vermiyordu...