http://i.hizliresim.com/X6XY07.jpg
Printable View
Afghanistan ihalesi için ben pek olumlu değilim. Daha büyük sorun çıkacak gibi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
vakıf tek tuş yaptı bence tombul parmak çünkü ortada bir şey yok piyasaya sert satış gelince bence yanlış emir verdi yoksa devamı gelirdi
hep içerden haber alıyorlar ve anlık hisseler ile oynayarak millete mal kakalıyorlar bakın yine aynı olay ortada hol yok yumutra yok bir anda açığa mal satıyorlar bu nasıl bir şirket ve yönetim kendileri var bu işin içinde olan herkes kodese gitmeli her yere şikayet ediyorum edeceğim daha bunların ağzından birde ALLAH kuran kitap Kelimesi duyarsanız sakın inanmayın bunlarda fetocu ve adnan oktar mürütleri gibi insaları din ile kandırmak için ellerinden geleni yaparlar
selamlar kolay gelsin daha önce bir kaç kere akdeniz güvenlik (akguv) şirketi hakkında hisse hareketleri hakkında inceleme talep etmiştim hissenin borsaya geldi geleli hareket grafine bir bakarsanız takaslarda patron ve adamlarından kimler alıyor satıyor sicil numaralarından bulmanız ceza vermeniz gerekirken hiç bir işlem yapılmıyor şirker daha önce de bazı açıklamalar yaptı ve daha öncesinde hisseleri çıkardılar güzel haber verdiler ve sattılar kaç kere yapıldı ama nedense hiç bir atraksyon alınmıyor bugün 18,7,2018 günü saat 14:40 civarı yapılan açığa sayış ile hisse fiyatı saniyede %10 düşürülüp tekrar bist devre kesiciden çıkışta kim alıyor neden saniyelik olarak %10 gibi marjda oynadı bu ve benzeri olayları otada olumuz bir haber yokken neden oluyor piyasa koşulları deyip büyük balıklara bizleri yem etmeye devem edecekmisiniz o zaman nasıl gelişecek bizim borsamız bırakalım o zaman büyük balıklar bir biri ile borsacılık oynasın yazık bu ülkeye çok yazık
kimse satmayınca mı gider yapıyor... yoksa başka durumlarmı var...y.t.d. arkadaşlar
her ota boka suçu fetöye atma muhabbetinden sonra sıra şimdi adnan oktar müritlerine mi geldi. suçlu belli o.ç.nun teki. dolar çıkar fetö, borsa düşer adnan oktar. bırakalım artık şu söylemleri ve doğru kişiyi bulmaya çalışalım. gerçi doğru kişiyi az bir araştırmayla bulabiliriz de ülke de adalet yok. adalet olmadıkça suçluyu bulsan ne olur. şuan bir dünya hissede spekülasyon yapılıyor. spk ya şikayet ediyorsun. tık yok. anca gitsin grafik falan paylaşan küçük yatırımcıya ceza kessin. anlaşmalı bir kaç şirkete ufak cezalar kessin. asıl suçlular akguv hissesinde olduğu gibi fink atsın. ama şu bir gerçek ki özellikle şu şirketten zararımı çıkarayım. bir daha böyle o.ç.larının şirketlerine yatırım yaparsam ne olayım. 2 masa 1 sandalye aç şirketi. hükümetle azcık içli dışlı oldumu düdükleyebildiğin kadar düdükle küçük yatırımcıyı. oh ne ala ne memleket
5,15 tl fiyattan şirketini pazarlayan karekteri ortada olan patron bu fiyatlardan genel kurul yapacak 10 ağostosta, ağzım balğam dolu bekliyorum, bu dönen dolabı yatırımcıya hangi yüzle izah edecek,
A kalite yüzsüz
Acaba ne tarafa kıracak ama hareket sert olacak gibi
Borsada kazanmadan önce kaybetmemeyi öğreneksin
mesela şimdi bi gidipte mal almaya kalksak malum şirket kafamıza kafamıza çakar lotlarları direk taban yeriz yine saçma bir şekilde.
5 küsür liralarda göstermelik geri alım yapan patron. fiyat düşünce durdu. çünkü amacı şirketi düşünmek değil. şuan geri alıma devam etse tahta yapıcısından almak zorunda kalacak. şirketi düşünse şimdi alır. kap'a bakarsanız daha ne kadarlık hisse alması gerektiği yazıyor. o parayı şirketin kasasından çıkacak. ama hissenin fiyatı yükselsin küçük yatırımcıya iteledikleri hisseleri toplasın. sonra fiyatı yükseltip daha düşük hisseyi daha yüksek fiyattan tahta yapıcısından alacak zaten. hem arkadaşın hissesi azalmayacak, hemde şirketteki parayı elden bölüşecek iki arkadaş.
neyse elbet birgün bunların hesabı sorulur. sayın ata şikayet ediyor. zamanı gelince bizde edeceğiz.
Maks. 2,87 ye kadar bir hamle mümkün gözüküyor...
Kağıt önemli kv ao ların üzerine atmaya çalışıyor...Anlık 22 günlük ao 2,78, cari fiyat 2,79...
Neden 2.87 bence 2.87 geçince hedef tekrar 3.30 olacaktır
2,76 - 78 den bir tepki gelip 2,83 üzerine atabilirse ardından 2,87 kapanışa kadar mümkün olabilir...
290 kırarsa ilk hedef 315. ve 315 üzerinde sıralı hedefler 355 ve 402 sonrası iyilik güzellik diyeyim yani kalıcı olarak 4 üzeri sonra da gediğin hedefi.
315 geçilmesi gerekiyor öncelikle. 355 üzeri artık kalıcı olarak 4 üzerine atıp bir daha 4 ün altına inmemesi gerekli.
Bugün (23/07) için üzerinde kapatılması gerekn krtik seviye 2,99...
Trendin eğimi nedeniyle bu değerler aşağıdaki gibi azalarak değişmektedir :
24/07.....2,97
25/07.....2,95
26/07.....2,93
27/07.....2,90
22 günlük ao....2,79 civarında...Bunun üzerinde bir kapanış bugün kendi adıma iyimserliğin sürdürülebilmesi için yeterli olacaktır...
Tahtayı pisleten gedik piyasa şartlarında insan gibi işlem yapsa sorun olmayacak devamlı emir silme kendi alışına verme vs vs ata iş de bence bağlantılı ve haber alma konusu su götürmez bir gerçek haber geleceği zaman mal alıyorlar haberle veriyorlar patron el atmazsa düzelmez bizim maliyet çok yukarıda olunca da sadece seyrediyoruz nereden bulaştık kıytırık patron tahtasına (kişisel fikrim eğer gönderdikleri haberler yalan yanıltıcı değilse er geç inanılmaz fiyatlar göreceğidir ASELSAN’a iş yapma ne bileyim zırhlı araç vs vs şirketin sıradan bir güvenlik işinden üretim yapan stratejik şirkete dönmesi beni bekleten de bu umut yıllar önce aylarca katmer taşıyıp 2.78 li fiyatlardan lanet olsun demiştim ve 2.40 lardan yabancıya hisse sattılar iyiki kurtuldum dedim ve 3 senede 15 li fiyatları görmüştü ve her borsacının yaşadığı hikayelerden birini yaşadık verdim gitti bunda da bekliyoruz bakalım)
Birde bu afkanistan havaalanı ihalesi yılan hikayesi oldu miğdem bulanmadı değil ama iştiraki yazılım işini aldı bu ümit verici
Karar Tarihi 29.06.2018
Genel Kurul Tarihi 10.08.2018
Genel Kurul Saati 11:00
Gündem maddelerinden birisi;
8 - Şirketin kar dağıtım politikası çerçevesinde hazırlanan 2017 yılı kar dağıtımı hakkında Yönetim Kurulu'nun tavsiye kararının görüşülmesi ve karara bağlanması,
haftaya bugün genel kurul var. gidecek arkadaşlar bol bol sakız çiğnesin malum zatın yüzüne okkalı bir tükürsün.
sakinkanal benden hızlı davranmışsın ben yazdım yazdım sildim kötü şeyler yazıcaktım zira.
gündemde aslında daha çok şey var da neyse.
bu bilanço olayı ne ara 27 ağustosa ertelendi. onu kaçırmışım ben.
normalde 9 ağustos iken şuan 27 ağustos gözüküyor
joeyramone , inş. güzel suprizler de çıkar kuruldan, yoksa herkes sakızla giderse vay hallerine.
Şerefsiz kağıt
Bu gün bir güç var hayırdır hangi dağda bir kurt oldü
Bugün genel kurul var bakalım ne olacak
Hissede eski olan yada araştırmış olan arkadaşlar şirketin döviz pozisyonu nedir, döviz cinsinden borcu var mı?
Bu kadar hızlı düşüşün sebebini anlayamıyorum
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/703331Alıntı:
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
27.04.2018
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
T.C. Enerji Ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı'nca, Şirketimizin %51 bağlı ortaklığı Akdeniz Teknoloji Güvenlik ve Savunma Sistemleri Sanayi ve Tic. A.Ş'nin katılmış olduğu 2017/615874 ihale kayıt numaralı ihaleden dolayı, Akdeniz Teknoloji Güvenlik ve Savunma Sistemleri Sanayi ve Tic. A.Ş ve ana ortak sıfatıyla Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş' ne, ekte yayınlanan karar doğrultusunda 4734 KİK kapsamında 2 yıl süre ile ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verilmiştir. İlgili karar 4734 sayılı İhale Mevzuatı dışındaki ihalelere katılımımızı engellemeyecektir.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla,
haram zıkkım olsun demekten başka birşey gelmiyor.
Yazıklar olsun suç bizde
Gedik Yatırım hala bir açıklama yapmadı o rezil tahminlerine istinaden.
Sent from my iPhone using Tapatalk
konsolide bilanço nezaman gelicek ?