Ben yeniyim bu tahta ama CUSAN arzında itibaren 3 kez de nakit temettü dağıtmış.
Printable View
Tahtayı ekside tutuyorlar ama gün sonu iyi olacak. Dayanın arkanıza kahvenizi yudumlayın
Cusanda bugün hiç hareket yok
Bana inat eksi kapattı. Ama yemezler burdayım ve sabirlıyim. Crfsa da 14 yıldır bekliyorum hep kar edecek olan seni mi beklemeyeceğim
Ortak tam iki demlik çay içtim:vk: ama yükselmedi seans sonu, bana iki demlik çay borcun var.:yes:
CUSAN'nın speği bak kardeşim eğer verecek olsaydım 3.46 ya kaldırdığın gün sana verirdim malları, onun için korkma rahat ol analaşırız.
Bu Cusan bu haftayı böyle kapatacak herhalde
http://flashresim.com/upload/MTVlMDQ4NGMyM2ZlMzY.png
haftalık
8.73 zirvesinden 2.27'ye gerilemiş.
oradan kalkmış neredeyse hiç mola vermemiş
ve bugün tarihi zirve üstüne çıkmış
haaa kalırmı kalmazmı bilemeyiz
ama götürülmek istendimi nasıl götürülüyor görüyoruz
hemde öyle eften püfden bir hissede değil..
patron görsünde utansın biraz
bu ortamda insan şirketinin değeri artsın istemezmi..
neden ayak bağı oluyorsun..
bi rahat bırak hisseni.
gideceği yere gitsin
yada götür götürebildiğin yere
ayıptır artık ayıp..
tam 4 yıl düşen hisseyi 7 ayda aynı yerine getirmişler..
helal olsun tahta sahibine..
En cok kaci gordü bu hisse bi bilginiz varmi
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse halada arz olduğu yıl halka arz olduktan 2-3 ay sonra 4.01 lirayı gördü ondan sonraki yıl 3.60 lirayı gördü bu senede 3.46 lirayı gördü bu rakamların daha üstünü hiç görmedi
Bagfs ..Mart 2019 sonu 4.85..27 Aralık 2019'da ise 16.51..Fazla değil dokuz ayda %240 net kâr..Ne diyeyim darısı Cusan'ımıza..:)
her ne kadar önemli olmasada bazen
kar/sermaye oranı bunu belirliyor..
kar'ı sermayeyi geçerse dediğiniz yada beklediğimiz neden olmasın..
Çok haklısınız..Ben zaten genel olarak Temel Göstergelerle hareket ederim..Teknik'den de anlamam desem yeridir..Ama üç yıl girip çıktığım ve takip ettiğim Bagfs'ın yalnız üçüncü çeyrekde 90 milyon vergi sonrası kâr getireceğini hayâl dahi edemezdim..Yüksekden alıp mecburen bekleyenler zararını ve zaman maliyetini ya kapattı,ya da kapatacak..Mühim olan Insider olmadığı halde diplerden alıp bugünlere kadar bekleyebilmektir..Yapamadık..Gübre satışları birinci ve üçüncü çeyrekde canlanır..Her neyse yapacak bir şey yok..Cusan'ımız 70 milyon kâr eder mi?Bana zor gibi geliyor..Ama 40-50 milyonu şimdiden bu tempoda gösteriyor gibi..Hayırlısı olsun diyelim..
BAGFAŞ 2019-OCAK ayında 4.65 di evet ama orada alıpda üstüne oturup bugüne kadar satmadan oturacak yatırımcı yok, zaten 3 yıldır BAGFAŞ taşırım üç ve beş yatırımcıyı geçmez kalan alayını döktüler.
Bugün itibarıyle BAGFAŞ zirve yeniledi ve 12 aylık bilanço çıkışını yapıyor, piyasada 120 milyon kâr bekleniyo.
CUSAN'a gelince ben yeniyim ve şirket hakkında hiç doğru dürüst bir bilgimde yok, 70 milyon sermayesi kadar kâr getirsin ben gömülürüm bu kağıda birdahada satmam.
Şimdi şöyle..Birinci çeyrek zarar idi..İkinci çeyrek'de 6 milyon,üçüncü çeyrek'de ise 10 milyon kâr etti..Anlaşıldığına ve firmanın belirttiğine göre İhracatları %60 artmış bulunmakta ve giderek de artıyor..İhracat'ın getirdiği kâr yeni yeni belirmeye başladı..Ama bu tempoda Çeyrek başına 10-15 milyonlara çıkacak gibi..Tabii bu arda kilitlenmiş olan iç piyasa'da da açılma var..Uzun sözün kısası yıllık 40-50 çok çok olası,60-70 milyon da olası bir kâr olabilir..Daha üstü olur mu..Vallahi çok da şaşırmam..Mâkûl hesap böyle..Umarım beklentilerimiz ile gerçekler farklı olmaz..
"Burası Borsa..Kim kime ...sa derler" ya..Aynen öyle..Türkiye'de Emlâk Stoku arşı-âlâya çıkmış,batan,konkordato ilan eden müteahhitlerin haddi,hesabı yok..Ama Çimento Şirketleri anlaşmış gibi uzun zamandır bir Rally içindeler..Hem de öyle böyle Rally değil..Hadi Oyak Grubunun Çimentoları birleşecek,eşgüdüm,sinerji oluşturacaklar da ondan diyelim..Peki ya ötekiler???Bildiğimiz kadarıyla öyle bir İhracat falan da yok..Bir başka açıklanamazlık da,Reysas,Rygyo..Aman Ya Rabbi..İhlas Grubu şirketleri hâkeza..Biz CUSAN'a yatırım yaparken bazı temel değerlerden hareket ediyoruz..Ama baştan da söylediğim gibi "Burası Borsa..Kim kime ...sa" ..Maalesef..Horul horul uyuyan dev şirketler de anlaşılmazlığın cabası..Saymayacağım adlarını..Arkadaşlarım hepsini bilmekte ve görmektedirler..
Bizim patron öyle atlamayı zıplamayı çok sevmez ağır abidir. Ne zaman insanlar umudunu kesip hisselerini patrona ucuz devreder, işte patron o zaman sevincinden %100 zıplar. Halka arzından beri bu böyledir. ilk hareketinde beni % 50 ile kandırmıştı, tabi aracı kurumdaki dealerler de onlara çalışıyor yükselecek hissede sizi satışa zorluyor. Bu yıl cusan yılı arkanıza yaslanın kahvenizi yudumlayın. Benim görüşümdür bol kazançlar
Yabancının en çok aldığı hısseler arasında. Bakalım nasıl etki edecekler
yabancının aldığını bide hissedebilsek..
1 ayda 750 bin lot almış..
oda %35 civarı yapmazmı..
%26 yazıyor..yanlışmı bakıyorum acaba..
yinede çok az..birazdaha hızlansa iyi olacak..
Durdo bile 16 TL
Yuh emenuke
Nerdesiniz üstadlar çıt yok sayfada yarın nasıl olur değerli yorumlarınızı bekliyorum saygılar sunuyorum Adana’dan
aylarca çıkmasını bekledik..
iki günde aynı yere geri döndü..
umarım daha altı olmaz.
https://i.hizliresim.com/p5ZYR0.jpg
CUSAN yabancı son durum..İyi geceler..
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yabancı kabul ettiklerimiz düşüşden pek fayda sağlamamışlar anlaşılan
endeks neredeyse 5000 puan yaptı..
%5 de kalman biraz ayıp oluyor..
burçelik ve burva'yı gördükce gözlerim kamaşıyor..
ne çıkmışlar arkadaşya
ama altında kalacak olanlarada allah sabır veersin.