iş direk tabana dayadı... artık bu işin bilanço ile açıklanacak bi durumu kalmadı.
Printable View
iş direk tabana dayadı... artık bu işin bilanço ile açıklanacak bi durumu kalmadı.
dün aldım bugün % 20 den fazla zarardayım böyle pyasaya lanet olsun
Bu durdo yönetiminin Galip Öztürk,Mecnur ya da Sehmuzdan ne farkı var. Firmayı bu kadar parlattiktan sonra bu düşüş neyin nesi? Iki günde yüzde kırk düşürdü ********ler.Bunlar cebimizdeki on liraya bile göz diken leş kargaları...
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dimyatta pirinç pazarı var dediler, evdeki bulguru aldılar şimdi üstümüzdeki başımızdakilere göz diktiler... Ben yabancı ortağı var, hile hurda yapamazlar falan diye düşünmüştüm... Yapıyorlarmış anladımki... Zarar %35 artıkın bilmem kaç sene mal taşıtacaklar, Allah bilir... Allah yardımcımız olsun...
işin gerçegi operasyon yiyen hisseler kolay kolay kendi,ne gelmiyor geçmiş oldun bayagı uzuncu olduk gibi...
bu ********ler tabana ne kadar yıgdıda ıkinci gun hala açılmıyor....
Tabanı bozuyoda iş yakasını bırakmıyor 1milyon mali vardı 440 verdi geriye 600 bin daha var bakalım nerde duracak bu virgina satışı
Adamlar 2.30dan 7.50 yaptı 3 tepe yapıp piyasaya dağıttı gurup iyi guruptu birden aşağı almadı herkese satma fırsatı verdi ama burada alın alın yeni makina gemiyi en son ben terkederim diyenler şimdi başka hisseden fetva veriyor.Burdaki herkes kabul etsin çoğu dolduruşa geldi.Ben burada bu primi dediğim zaman kimse kale almadı bütün müritler şeyhini dinliyordu.Şeyhin kim olduğunu biliyorsunuz
Malesef doğru. bizim suçumuz. ama biraz geç oldu...
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesinlikle kendi kabahatim. Ama hissedede potansiyel vardı. Bence hala var. Ama vade uzadı bayaaa bi hemde... Galiba hissenin hikayesine babolarda inandı ki son dakkaya kadar vermediler, süpürdüler filan...
Kimse altın yumurtlayan tavuğu bırakıp gitmez bir kısmını verdiler aşağıdan alacaklardır orası 3.90 olabilir dökülenler dökülecektir.Teknikleri biraz şiş bu arada onlarda rahatlar ve daha yukarı gider ama bu zaman alacaktır.Yoksa şirket çok iyi borç, dolar ve faiz işi bozuyor.
Dikkat ederseniz 7.50 den sonra her tepe bunu o zaman belirttim öncekinin altından döndü bu hisse verildiği ve kuvvet azalışını gösteriyordu.
O zaman bende ortalama düşürme peşindeyim... Elimden geldiğince :))
Bugünkü takas
Kör senasta tabanı gene bozdu bakalım pazartesi ne göreceğiz https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7716580929.jpg
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kapanışta tabandan kapanmaması iyi fakat hiç birşey belli değil bu durumlarda kimse kimse akıl veremez almayayım diye beklersiniz bir anda yukarı çeker alırsınız elinizde kalır onun için herkesin aklı kendine yeter.
Sermaye*Piyasası Kurulu'nun Özel*Durumların Kamuya*Açıklanmasına İlişkin*Tebliği'nin Olağandışı Fiyat*ve Miktar Hareketleri maddesi kapsamında,*şirketimiz payları üzerinde*gerçekleşen Olağandışı Fiyat ve*Miktar*Hareketlerine ilişkin olarak*,şirketimizin kamuya açıklanmamış özel bir*durumu*bulunmamaktadır.
Şirketimiz, artan müşteri portföyü ve çeşitlenen ürün*yelpazesi ile, yurt içi ve yurt dışındaki faaliyetlerini geliştirmeye devam*ederek, yatırımları ile de, teknolojik alt yapısını güçlendirmektedir.
Önümüzdeki dönemler itibariyle de , faaliyetlerimizi pozitif*yönde ilerletmeye devam edeceğiz.
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazartesi biraz yukarı çeker muhtemelen ama sonrası ne olur bilinmez .
Aalgun’un mesaji;
#durdo Yılsonu şirket binası yeniden dgr.ile 68 mil. TL olmuştu. +Kasada 7 mil.=75 mil. TL, piy. değ? 75 mil. TL. Halka açık kısmı hariç 48.5 mil./6.08=8 mil $ yapar. Firmaya ya al, ya da sat deyip tüm ortak paylarını satın aldırtmak için teklif vermeye karar verdik. #hisse #bist
BAKAB bilanço açıklamış
112 milyon ciro
10 milyon EASFALİYET KARI
bu bilançoyu durdoyla kıyaslayın
53 ciro
8 faliyet karı
ilgilenen arkadaşlar kıyaslasın
[QUOTE=ÇIRAK;3444871]BAKAB bilanço açıklamış
112 milyon ciro
10 milyon EASFALİYET KARI
bu bilançoyu durdoyla kıyaslayın
53 ciro
8 faliyet
Ne oldu bilmiyoruz neden böyle bir bilanço gönderdiler bilmiyoruz bu işte bi iş var.fabrika çok güzel çalışıyor zarar edecek bişey yok.sadece muhasebecinin beceriksizliginden zarar yazdık.9 milyon finans gideri ne demek.açıklanamaz bir durum
Durdo esas hareketi 3.70 te hacimle başlamış çaktırmadan 5 tl ye hacim siz çıkmıştır 5 ile 5.30 arası hacimli işlemler olmuştu.yani bana göre ya 3.70 geri getirecekler yada 5 tl ye getirecekler .şunuda parentez açarak söyleyeyim 6 ile 6.80 arası çok mal aldılar aldıklarını turşu yapacak halleride yok .ikinci parentezde aşagı başıp ortalamalarını düşürme ihtimalinide unutmamak gerekir.gaz vermeyelim vebal almayalım gazada gelmeyelim.ortam kötü elimiz arkamızda dolaşmakta fayda var ara sıra türübünden maçı izleyelim acele etmeyelim.sanki daha kötü şeyler olacak galiba bana göre 88 000 bin seviyesinde bile bakıyorum alım yok satım var.tahminin 73 000 bin sevşyelerini görmedende pek tadı tuzu olacagını zannetmiyorum.şeçim var füze krizi var akdenizde yeni kriz merkez de para yok faizle dövizi frenlemeye çalışıyorlat ama nereye kadar yabancı kurum kalmadı borsada yerliyle nereye kadar.sanayi çok zayıf enflasyon zaten ortada .çok çok dikkatli olalım sabırlı olalım.beklemekte fayda var.yatırım tavsiyesi degildir .hayırlı ramazanlar.
Borsa bir oyundur oyuncular zaman zaman temeli tekniğe zaman zaman da tekniği temele uydurur bu hep böyledir boşuna yazmayın hisse son bir yılda ne kadar yükselmiş bir bakın...
Aynı Kront gibi durdo da aynı kaderi paylaştı
İşin acı tarafı krontta ki süreci yaşayan aynı tipler burda da aynı oyunun içine girmiş
Bu yüzden hisseyi kimsiniz ki siz pohpohluyorsunuz
Hissenin kaderini sahibi çizer
Sizi bir başka hissede görmeyelim artık Allah on hakkı üçtür
Krontta millet psikolojisini bozdu ailevi ilişkileri bile bozuldu
İnsanların vebalini nasıl ödeyeceksiniz
Yeter artık....
Birde siz 10 sene önceki fiyatına bakın. 2 tl idi.
sayın cok 10 sene önce ortalama 2 tl olan kağıt şu an 4.5 olmuş cokmudur sizce.dolara bile vuran 8 tl olmasi lazim.
Şirket değeri 185 milyon TL buna göre halka açık kısım yani borsa değeri 11 tl olmasi lazim.daha siz kalkmissiniz son 1 senede ne kadar prim yapmış diyorsunuz.burada yıllardır 2 liradan bekleyen insanlar var onlara ayıp dediginiz.
Yatırım tavsiyesi asla değildir.
yeni yen, aga lar türed,
ah nerelerdeydiniz
piyasa deger, 75 milyon
1. çeyrek faliyet karı 8 milyon
bu dedikodu deyil
Ilginç aylardan beri yazan üç yada beş kişi son iki gündür akıl veren ahkam kesen lerle doldu sayfa nerdeydi bu arkadaş lar hepsi durdo ustasıysa boşuna beklemişler bunca zamandır.
Koca fabrikayı verip, Beykozdaki Hamlacıbaşı yalısını alabiliyorsun
Uzun zamandır fena çarpılıyorsun, ky çarpamıyorsun ağa, BEN ZATEN ALIŞKINIMDA SİZİ FAZLASIYLA ÜZER BU DURUM. Yanlışta anlamayın yanından geçmem bu fiyatlardan.
Arkadaşlar herkese ALLAH sabır verdin bu hisse ye cok güvenmiştin son ceyrek cok güzeldi ilk ceyrekte iyi gelir diye düşünmüştüm ama hayal kırıklığına uğradık bu ne ya satış son ceyrreğe göre füşmüş kur farkı normal gelmiş ama en kötü tarafı kar marjı düşmüş piyasaya kriz dolasıyla ucuz mal satmışlar biz tire satışları düştüğü için üretime ara verdiği an dikkatli olmak kazımmış
Ama iş yat devreye girdive hisseyi yukarı taşıdı birszda ben yardımcı oldum fskat istediğim bilanço gelmeyin ce malı sattım çünkü duramazdım ben spek değilim büyük zararla cıktım dsha iyi gelene geçiyorum benim satışlarım dan son ra ben sk yatırımdan işlem yapıyorum
Sonra işyat devreye girdi hisse hayal kırıklığı yarattı. Ods cıkınca böyle oldu yapıcsk bir şey yok piyasalarda kötü zararla cıktım ikinçi ceyrek ümit verseydi beklerdim ondads ümit görmedim inşalkah iyi olur
Çünkü iyi hisseler cıktı onlara geçiyorum bol şanslar