Bir yerden baslayin iste, efendim 3 cesidi vardir, kimi 14.kromozoma ucar, kimi mozaik yapar deye!:he:
Biz dinleriz yani!:kahkah:
Printable View
Neresini duzelteceksiniz diyon
Ben bayagi bilimsel yaklasmisim, kurban yaklaşımı daha güzelmiş!:he:
Yenildik ...
Ahali dagildi, ben de gavur dizisi seyredeyim bari...
ne ayak bu be yawwwww...
sataşma varrrr...
selim beyi şahsen tanıdım...bir süre önce... selim bey lemi
siz somoncular...beni karşı karşıyamı getirmek istersinizz.....
BREEE
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Trump'ın Golan Tepeleri açıklamasına tepki: Bölgede sadece daha fazla şiddet ve acıya yol açar. Türkiye, Suriye’nin toprak bütünlüğünü desteklemektir
Yazan benim ürken bunnar, ne is anlayamadım gitti!:kahkah:
Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın : ABD’nin Golan kararı İsrail’in işgal politikasına destek vermektir
Irak'ın Musul kentinde Dicle Nehri üzerinde sefer yapan feribotun batması sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 83’e yukseldi . I
Oy oy oy oy ...
https://twitter.com/yemek_dunyasi/st...499548166?s=21
Soylu: Resmen PKK tarafından CHP İzmir listesine itelenmiş 14 kişi var / Son dakika
https://incil.info/arama/2.+Samuel+11
İncil
"Bir akşamüstü Davut yatağından kalktı, sarayın damına çıkıp gezinmeye başladı. Damdan yıkanan bir kadın gördü. Kadın çok güzeldi. Davut onun kim olduğunu öğrenmek için birini gönderdi. Adam, Kadın Eliamâ ın kızı Hititli Uriya nın karısı Bat-Şevadır dedi. Davut kadını getirmeleri için ulaklar gönderdi. Kadın Davutun yanına geldi. Davut aybaşı kirliliğinden yeni arınmış olan kadınla yattı. Sonra kadın evine döndü. Gebe kalan kadın Davuta, "Gebe kaldım" diye haber gönderdi."
Sabahleyin Davut Yoaa bir mektup yazıp Uriya aracılığıyla gönderdi. Mektupta şöyle yazdı: Uriyayı savaşın en şiddetli olduğu cepheye yerleştir ve yanından çekil ki, vurulup ölsün. Böylece Yoav kenti kuşatırken Uriya yı yiğit adamların bulunduğunu bildiği yere yerleştirdi. Kent halkı çıkıp Yoaın askerleriyle savaştı. Davutâun askerlerinden ölenler oldu. Hititli Uriya da ölenler arasındaydı."
Uriya kadının kocası.
Kuran
Saad 21- 25
Davacıların hikâyesi sana ulaştı mı? Bu adamlar mâbedin duvarına tırmanıp Dâvûdun yanına girmişlerdi. Dâvûd onları görünce telâşlanmıştı. "Korkma" dediler, "Birimizin diğerini haksızlık etmekle suçladığı iki davacıyız biz. Aramızda âdil bir hüküm ver; doğruluktan sapma, bize de doğru yolu göster."
Şu adam benim kardeşim. Onun doksan dokuz koyunu, benim ise bir tek koyunum var. Buna rağmen "Onu da bana ver" dedi ve bu tartışmada bana baskın çıktı."
Dâvûd şöyle dedi: "Senin koyununu kendi koyunlarına katmak istemekle doğrusu sana karşı haksızlık etmiştir. Zaten aralarında ortaklık ilişkileri bulunanların çoğu birbirine haksızlık ederler; yalnız iman edip dünya ve âhiret için yararlı işler yapmakta olanlar böyle değildir; ama onlar da o kadar az ki!" Dâvûd kendisini (böyle bir temsil ile) sınadığımızı düşündü. Bunun üzerine rabbinden kendisini bağışlamasını dileyerek secdeye kapandı ve bütünüyle Ona yöneldi.
Sonra bu tutumundan dolayı onu bağışladık. Kuşkusuz yanımızda onun yüksek bir makamı, güzel bir geleceği vardır.
"Yandaş" HABERTÜRKe de sızmışlar.
S 400 alırsak başımıza şunlar gelebilir diye içerden parmak sallamalar olunca reji müdahale etti, reklama girdi.
Konuklardan ikisinin ısrarlı Petriot güzellemesi ve süreç hakkında reise rağmen açıklamaları inanılmaz. Ya HABERTURK çıldırmış olmalı ya da bir geri adımın izleri var.
Ana stüdyoda olan patriot mümessili, diğer stüdyodaki ise Batı düşünce kuruluşu analisti gibi konuşuyor.
Hazine ve Maliye Bakanımızın açıklamaları :
https://twitter.com/fkrtcf/status/11...335920129?s=21
Hocam ben boyle laubalilik gormedim daha once.
Bir de kendinden cok emin masallah.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Resmî Gazete : Devlet memurlarına ödenecek zam ve tazminatlara ilişkin karar ve eki cetvellerin uygulanmasına bu yıl da devam edilecek
AB Brexit'i, ayrılık anlaşmasının İngiliz parlamentosunda gelecek hafta onaylanması halinde 22 Mayıs'a, aksi halde 12 Nisan'a kadar erteledi
Günaydın kafe , hayırlı cumalar.
Hay cafe ...
Van minut mu kaldı
*afp: Endonezla merkezli garuda 49 adet boeing 737 siparişini iptal etti
Tarsus’ta 12 yaşındaki çocuğa imamın tecavuz ettiği iddiasıyla açılan davada savcı mütalaası sonrası imamın sucu işlediği sabit olduğundan tutuklanmasını istemiş fakat mahkeme başkanı buhu reddedip duruşmayı karar icin 29 Mart’a ertelemiş . sosyal medyada baya bir tepki var .
hicbirisi hicbir ise yaramaz
Ulkede 40 adet amerikan ussu varken kilini bile kipirdatamazsin
https://www.youtube.com/watch?v=r2hv7ayF8ok
kendin üretmedikten sonra ister patrıot ister s 400 muhakkak kumanda başkasında oluyor. sen abd ile savaşsan patrıotun rusya ile savaşsan s 400 ün bir şekilde uydudan kumanda edilecektir elinde pahalı birer oyuncaktan başka bir şey olmayacaktır
Anayasa Mahkemesi (AYM), 5 siyasi parti hakkında mali yükümlülükleri yerine getirmedikleri nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi.
Anayasa Mahkemesi'nin bazı siyasi partilerin 2016 ve 2017 yıllarına ait mali denetimlerine ilişkin kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
Karara göre, Türkiye Birlik Partisinin 2016 ve 2017 yılları ile Türkiye Ekonomi ve Kalkınma Partisi, Evrensel Yol Partisi, Türkiye İşçi Partisi ve Milliyetçi Türkiye Partisinin 2017 yılına ait hesapları AYM tarafından incelemeye alındı.
Çin'in doğusundaki Ciangsu eyaletindeki bir kimya tesisinde meydana gelen patlamada ölü sayısının 44'e, yaralı sayısının 640'a çıktığı bildirildi.