çok zalım bir hisse. sabır taşını çatlatır.
Printable View
çok zalım bir hisse. sabır taşını çatlatır.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a83a0d0842.jpg
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Herkese bol kazanç dilerim.
ilk alımım 1.03...şimdi 99 kuruşta bekliyorum...acelemiz yok...alabildiğimizi alttan alalım.sonra ekranı kapatacaz
bak sen 97 ve 98 lerimizi vermiş patron...sıra diğerelerinde
adam baska kagıtlarda hala kendi hissesine sahip cıkmıyor. tepki gelmesi lazım buralardan
95 altı dikkatli olmak lazım
95 lerimizde gelmiş...bakalım nereye kadar alım fırsatı verecek
dikkatli olmak mı? isteseler bir tusa basmaya bakar. ne kadar dikkatli olalım dostum saplandık kaldık. lanet kagıtta
91 den döner inşallah başka gidecek yeri kalmadı
yuh nereye yazsam oraya veriyor...93 ta tamam
92 ye yazdım vermedi
daha buranın altı yok en son 90 benim grafiğime göre
buranın altında gömmek lazım
Ulan galip ne adamsın sen
1.15 ken 0.80 den once almayın oraya dusecek dedigimde vıvı vıdı edenler teknik bilgin varmı diyenler daha cocuksunuz cocuk biz galibin 5 para etmez cigerini biliriz
diyalog yapmaya gerek yok ama cevap vereyim. keske 0.80 dediginde burada en azından grafik paylassaydın simdi düsünce demistim diyorsun. neyse cevap verip uzatma bu sayfayı dolu seylerle yorum yazalım. iyi günler dilerim.
endeks 95 000 lere gelirse 0 60 da gorur buda elinde olmayipta almayi dusunenlere kiyagim olsun biz ezberledik artik hertur numarayi sokmez bana elinde olanlar ykardan alanlar zaten epey zararda hadi kolay gelsin sizlere
alirsin alirsin merak etme bak sen bunu yazinca alis kademelerinin sonuna 31 koydu galip galibin klasik numarasi aklinca vermem diyor biz biliyoruz onun nerelere verdigini ne demistim sana gecen gunu ben bu filmi 2 yil once seyrettim o zaman tahsisli yapti 1 liradan 0 60 a indirdi ayni film oynaniyor galipte mantik yoktur 1 liradan alir 0 60 verir ben 0 80 ilk alimi yaparim
1/70 lerden bunu verdi milletin eline avgyo avtur 8 lerden verdi milletin eline keza metro mepet vangida da / herif kendi hisselerinden kucuk yatirimcidan carptigi paralarla 10 civarinda baska hissede oynuyordu ama kac gundur galibin de eline verdiler oralarda eee ne demisler alma mazlumun ahini cikar aheste aheste
kim bu galip :)
yandaslikda guzel olmali cikiyor birileri su rakamlara dusecek diyor biz zavalilarda tepki gosteriyoruz yandaslara uyanmiyoruz ki yandaslar bizleri onceden piskiyolojik olarak dusuk rakamlara alistiriyorlar ins gun yuzu gormesiniz serefsizler .Burada bulunan insanlar sizlere guvenip 1 liradan hisenizi aldi pic etiniz kagidi pic ler
Getirsin bakalım nereye kadar getirecek...global e kaptırdığı malın peşinde patron...ama o alınanlar 3 yıl vadeye alındı bilgisi olsun
çakal 88 in altına vermiyor şimdilik.verse alıcaz tekrar
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0d6aa94084.jpg
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Herkese bol kazanç dilerim.
verir verir merak etme 88 e de verir 80 e de verir endeksin 4000 puan daha dusmesine bakar 80 ...endeks 115 000 oldugunda dusen hisseden endeks duserkenmi hayır gelicek hele bi alt kademelere alıcı (patronlar tabiriyle keriz ) gelsin bak nasıl silip silip veriyor ..once 2-3 kademelik cıkıs yapıp bir parmak bal calmaliki kucuk yatırımcıya altlara biriksinler
ilk 5 kademe alıcı 900 000 lot satıcı 300 000 lot ve hisse kalkamayıp yerinde sayıyo yav yıllardır aynı numaralar as degistir artık kendini galip benim gibi cok eski borsacılara sokmuyor artık bunlar iyicve alıcı gelsede cakim diye bakıyor eskidi eskidi bayatladı artık bu numaralar patronlar el birligi ile borsayı bu hale getirdiniz borsodan kacan kacana
ne nazlısın be arkadaş...
1.15 ten %30 dususle galibin hisseleri icinde en fazal bu dustu . en az dusenler vaggıda %40 yukseldi avtur %12 avgyo %7 bu sadece %1 ..en cok dusuyor en az cıkıyor ..bildigin uvey evlat ..biz asagıda bekliyoruz yukselmedigine gore nolcagı malum
Bu ne amk ya. Bir gün önce al ,sonraki gün sat.
Bu ****ler delta filan hep karşılıklı işlem. Kim Galipten izin almadan onun şirketinde bir günde 120.000 kazanabilir.
Kim in*****r, kadir inanır.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yahu ne bekliyorsun alıcı ve satıcıdaki ilk 2 kurum xaten galip in kurumları ...kendi kendine egleniyor iste...uvvey evlat bu sirket..2 gundur vangıda %40 giderken avtur avgyo %12 ler 15 ler yukselirken bu sadece %2 yukselebildi ...vangıda 5 tl avtur avgyo 3 tl olsa bu uvey evlat anca sert dusmeye basladıgı 1.15 e yetisir.