arkadaşlar indes oppo nun disbiritörüydü öyle değil mii..o zaman oppo turkiyede telefon fabrikası kuracak.buna cok fayddası olur...
Printable View
arkadaşlar indes oppo nun disbiritörüydü öyle değil mii..o zaman oppo turkiyede telefon fabrikası kuracak.buna cok fayddası olur...
farklı yorumu olan varmı bu konuda
dogus otonun wolksvagen fabrika kuracak haberi cıktığında 5 tl den 20 lira olmuştu.bu niye olmasın...
Dunden 17,12 ye satis koymustum sabah biraz gec kalttim benim mallar ucmus yani son lota kadar kaptirdim sizlere bol kazanclar saygideger arkadaslarMi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:wave:... Bakalım neler olacak. Çok geride kaldın..
fabrikanın temelleri atılıyor galiba:bravo:
Salağın önde gideni bir spek
Üç beş kademeye oynayan aç oğlu aç
Hint fukarası :)
Bay trader goz ucuyla bakiyorum zirve 17,52 ikinci zirve 17,42 yani kucuk bir duzeltme gelebilir 16,80 e gelirse tekrar girerim, Adamin sana yeni maliyet sunmasi normal trader olmak kolay degil, tekrar hisseye donusu dusunmenize sevindim ,borsamizda daha ucuzu kalmadi .Hayirlisi bakalimMi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
REX Ucuz bir hisse daha var ilgi duyarsan BENİM YAZDİGİM DİGER FORMA BAKMi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.donanimhaber.com/Oppo-ma...r-oldu--107018. Oppo markası Ocak 2021 de Kocaeli'nde fabrikasında üretime başlıyor.50 milyon dolar yatırım yaptı.Oppo Türkiye distribütörü 2019 da İndeks bilgisayar oldu.Şimdi soru şu doğuş wolskvagen in distribütörü ,Wolskvagen Türkiye ye fabrika kuracağım dediğinde doğuş fiyatı borsada çok prim yaptı.5 kat kadar yükseldi.
İndeks bilgisayar Oppo üretimi Ocakta Kocaeli'nde başlıyor.İndeks borsa fiyatı sizce ne olur???
Indeks Bilgisayar ülkemizde Lenovo, HP, Apple, Samsung gibi pek çok markanın da distribütörlüğünü yapıyor.
bugun bu haberıde .iç etti arenayla aynıydı su anda ne halde
Araniza misafir olarak tekrar katildim 17.64 e kadar beraberiz
Mi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse takibimde ben âra sira al sat yapiyorum bazen hisse kaciyor donus olursa tekrar aliyorumMi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu şirket ucuz görünüyor, bir inceleyeyim dedim.
İncelerken ne göreyim. Sayın Erol bey hem indes, hem dgate, hem despc yönetim kurulu üyeliklerinden ayda 98 bin tl net maaş alıyormuş. Halka açık olmayan şirketlerinden de alıyor mudur bilemem. Üzerine bir de imtiyazlı temettü var.
Bana bunlar hiç ahlaki görünmedi. Patronundan soğudum, ortak olasım gelmedi.
Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız, sadece sesli düşündüm.
https://hizliresim.com/6Qr1ug
Malesef beraberligimiz yine sona erdi benim mali yine kapti ,Geri donerse yine alirimMi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malı böyle ucuz tutarsan olucağı bu işte
Boka yapışan sinekleri kovman zor olur
Teneke netaş bile kıçıyla gülüyor
Onların speği taşşaklı
Sen top olduğundan kaldıracak bişeyinde yok
Ben yine dondum yahu bu speginiz bensiz yapamiyor galibaMi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim trader ne yapiyor acaba. Tam hissede hareket basliyordu bende geldim harekete katilmak icin,REX BURAKTİ GİTTİ Baska bir hareket olacak hissenin kopyasini verdik, hic tinmadi ben dost oldugumuzu zannediyordum hayirlisi bakalim oyle olsun,
Yarin İnsallah 18 lere merhaba deriz Belkide demeyiz.
Borsanın 3 adet altın kaplama tenekesi
Ülker enka İNDES
kesinlikle hisse fiatı için alanları hayal kırıklığına uğratan 3 silahşör
Temettü verir ama kanser eder
Verdiği enflasyona zaten yenik düşer
Ucuz gözükür ama taşırsan çok pahalıya mal olur
F/k lar ve pd/d ler sadece algı yaratır
Sayın yasemin siz kozalda trade yapan sahıs degilmisiniz?
Hasan bey indes iyi bir hisse dogru tercih..cok uyuz bir spek adi bir patronu var...yatirim yaptik bekledikte baktim psikolojim bozuluyor sattim...saglikta lazim sonucta...
REX kardeşim bilhassa gedzalarınızın durmasına çok sevindim ama genelde karlı işler yapman çok iyi. Benim seçtigim hisseler daima mali yapıları güçlü hisseler düşüse yakalanırsam hiç dert etmiyorum günü gelince nasıl olsa çıkar mantıgı ile hareket ediyorum. Herşey İnsallah gönlüne göre olur Saygılar
Elindeki imtiyazlı hissenin gücü ile, bu ücreti 100 misline çıkarıp, şirketin faaliyetinden gelen bütün kazancı, hiç adi hisse taşımadan, transfer imkânına sahip mi. Öyleyse şirketin fiyat kazanç oranı, adi hisselerin piyasa değeri, kârına bölünerek mi hesaplanıyor. Adi hisselerin piyasa değeri neye göre ucuz oluyor.
Biraz gec oldu ama oldu.simdi soru su yarin 18.40 olurmu? AcabaMi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Numaraci dalavere yapiyor ,aslinda onu18.5 e kadar acikMi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarinki hareket sert olacak gib, belkide tavan belkide degil. Bizim aga gozunu karartmis olabilir.yarini cok merak ediyorum bu gün kapanışın çok iyi olması beni umutlandırdıMi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Su saate kadar birhalt olmadiMi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vaybe, Alarkodan kazandık Indes'e verdik , elde var sıfır. Kasa ( aracı kurum ) yine kazandı. :)