Dün millete malı kitlesi diyecem ama o da yok. Nedir bu Allah'ın belası speğin derdi.
Printable View
Dün millete malı kitlesi diyecem ama o da yok. Nedir bu Allah'ın belası speğin derdi.
Zararına gedik veriyor mu yani????
Bilemiyorum, alan-satan göremiyoruz ama şu ana kadar Gedik'in alıcı olduğu hiçbir tahtanın ertesi gün yukarı yaptığını görmedim.
4.84 ve 4.85 arasında ciddi savaş var. Birileri sürekli veriyor birileri alıyor. Birşeyler olacak bugün yarın tahtada. YTD.
Arkadaşlar biri tablo paylasirmi
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2,98 e alıp 2,89 a satmak ne alaka acaba? Bu kadar bol paranız varsa gidin..... neyse:)))bırak kalsın yerinde kaldırma. Kaldırdıysan da erkek ol. Bir de takastaki gariplik. 29000 lot mal kalmış gözüküyor elinde. Dün 459000 idi. Bugün sattığı 213000 düşünce 210000 civarı virmanlamış mı yoksa mal mı saklıyor.
Ben bir gün öncesinde takasta görünen 459000 den bahsediyorum ama siz başka yere yönlendiriyorsunuz. Neden acaba?
Arkadaşlar tablo paylaşacak varmi
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maşallah! Holding ve şirketleri olarak işleri gayet iyi, kamuoyuna tersi aksettirilse de devletten de gayet iyi siparişler, taahhüt işleri alıyorlar ama tek yatırımcılarına bir şey damlamıyor o ayrı konu!
http://www.nurolinsaat.com.tr/malaty...lanmistir.html
---Alıntı:
Malatya'da inşa edilmesi planlanan "JSF Uçağı Saha Aktivasyonu için 7nci Ana Jet Üs Komutanlığı Altyapı ve Tesislerine Yönelik İnşaat Sözleşmesi Kapsamında İnşaat Müteahhitlik Hizmetleri Alımı" Projesinin Sözleşmesi, 429.500.000 TL anahtar teslim bedel ile 14.08.2017 tarihinde Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş tarafından Ankara'da imzalanmıştır.
https://twitter.com/TyrannosurusRex/...34143544078336
Alıntı:
Nurol Makina'nin yeni 4x4 ZPT'si Ilgaz-II daha Turk guvenlik kuvvetleri envanterine bile girmeden bir Orta Afrika ulkesine ihrac edildi.
5.60 geçerse artık hedef bellidir benim için.
Burdayız.
Oralara yaklaşınca söylerim :oleyo:
- bu arada ceza yemişim, yazamıyordum. neymiş küfür etmişim. e bu kadar ......nu nasıl anlatayım küfürsüz demiş ya can yücel -
Geçmiş olsun sayın jorçhoroz hoş geldiniz
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Asagidaki haber kapta var mı arkadaslar. Yoksa neden yok?
Malatya'da inşa edilmesi planlanan "JSF Uçağı Saha Aktivasyonu için 7nci Ana Jet Üs Komutanlığı Altyapı ve Tesislerine Yönelik İnşaat Sözleşmesi Kapsamında İnşaat Müteahhitlik Hizmetleri Alımı" Projesinin Sözleşmesi, 429.500.000 TL anahtar teslim bedel ile 14.08.2017 tarihinde Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş tarafından Ankara'da imzalanmıştır.
Nurol makine ve Nurol inşaat ile nugyonun alakası yok dostlar. Sadece inşaatın nugyoyu gerekirse desteklerim açıklaması var.
Neyse ki dostlar arasindayiz.
Ya bu arada hala altindan tank yapilamadi nurol hissesinde bi de havaalani insaati mi cikmis platinium kule gumusten ucaklar ))))
Hergün bir kademe yukarıdan kapatarak trend mi yapacaksın????yoksa Obo tamam deyip 4,45 e mi atacaksın????
Son 3 Ay Özkaynaklarını Yüzdesel Olarak En Fazla Artıran Şirketler (Sıralı)
https://i.hizliresim.com/N1m2PY.jpg
1. Genel Forum Kuralları
1. hisse.net forumu kendine özgü kuralları olan ve hiç kimseye hiç bir zaman sınırsız demokrasi ve özgürlük vaat etmeyen bir ortamdır. Üye olurken herkes kendi özgür iradesi ile ve forum kurallarını kabul ederek üye olduğuna göre herkes site kurallarına uymak durumdadırlar. Kurallara uyan tüm üyelerimiz sevgilerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz. Aksini düşünen üyelere hizmet vermek zorunda olmadığımız için kendilerine başarılar dileyerek güle güle diyoruz.
Senetler (A-Z) :
Senetler bölümü, senetlerle ilgili temel analiz teknik analiz ve ilgili haberlerin paylaşılması için açılmıştır. Burada kesinlikle sohbet tarzı yazılar yer almamalıdır.
Fırtına öncesi sessizlik mi nedir ? :wu:
4.90 a demir attı nugyo
Haber bekliyoruz sanirim; degerlenecek buralar. :)
Eskiden buralar hep üzüm bağıydı[emoji3]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
150 dönüm aldım :)
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin haftaya alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +230 olurken, ortalama tahmin +212 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 21 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +420 puan olurken, en düşük beklenti -99 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 20'si pozitif, 1'i negatif
açılış tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +230
Ortalama : +212
Maksimum : +420
Minimum : -99
Katılımcı: 21
senin gibi kağıdın taaa a.q
http://fs5.directupload.net/images/170829/2uamvl5n.jpg
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne satıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin -199 olurken, ortalama tahmin -205 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 30 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +640 puan olurken, en düşük beklenti -816 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 21'i negatif, 9'u pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : -199
Ortalama : -205
Maksimum : +640
Minimum : -816
Katılımcı: 30
Yüksek finansman giderleri yüzünden dönem karı düşük gelen şirketler.
https://i.hizliresim.com/9dk3RO.jpg
Bizi ittifak holding, bursa vana, ihlas ev aletleri ile aynı tabloya koyan nurol gyo yönetimi utansın
biz naaapalım...
Canına okudular şirketin dolar kredisi alarak,
bak bu hatayı bi bunlar bir de ev alalım ev alalım diye kocasına baskı yapan,
hırslı ve cahil ev kadınları yapardı... dövizle kredi bu ülkede ? cehalettir.
o kadar kötü yönetildi ki o kadar olur.
anlatılamaz..
bak ne diyorum, hedge bile etmemişlerdi borçları !
neyse,
başkaları adına utanma dönemi bitti.
değerlenecek buralar.
:)
Eskiden hep dutluktu buralar[emoji1]
Not: Ekip biçmiyoruz, imar çıksın diye bekliyoruz...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son takas durumunu paylaşabilecek üstadımız var mı acaba?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4bd53824e5.pngahanda takas
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazıları yüksek yüksek uçuyor
Peki şirketin 1.5 milyara yaklaşmış borçlarını hangi kaynaklardan ödeyeceğini açıklayabilecek var mı?
Öyle esnek köstek ifadelerle değil, Somut verilerle; yanı şirketin elinde satılmak için kaç ünite kalmış, bu üniteler satılırsa ne kadar nakit üretilir, bunlara ek olarak yıllık kira geliri ne kadar katkı sağlar gibi gibi...
Şuan hlsse defter değeri 2.50 ise ve finansal borç yükü çok ağırsa neden hisse dahada primlensin? Spekülatif mi çok yükselecek? Borsada böyle bir olasılık her zanan mümkün elbette. zaten şirketle Alakadı olmayan tank ihaleleri veya Malatya jet üsleri falan hepsi forumlara geçiliyor sürekli. Spekülasyon desteği çok yüksek olduğu açık :)
Çok doğru tespitler. 2 ay öncede sormuştun, o günden bu güne rakamları tespit etmiş olmalısın değerli ortak. Bizlerle paylaşırsan seviniriz. Boşa beklemeyelim[emoji1]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Kısa sürede %20'lik bir şelaleden sonra 3 haftada doğru düzgün tepki bile veremedi. %20 düştü, %3-5 anca yükseldi.
Haber dersen yok, yeni proje dersen yok, blok satış dersen yok.
Bu şekilde giderse 3. çeyrekte de 2. çeyrekte yaşadıklarımızın tekrarlanmayacağı garanti değil. 2. çeyrekten iyi bilanço gelir ama beklenilenden düşük olursa yine basma amaçlı kullanırlar! Sonuçta 2. çeyrek bilançosu da kötü değildi ama beklenilenden düşük diye hayvani bir şelaleye maruz bıraktılar bizleri!
Tabii bu iyi senaryoda olabilecekler, en azından bilanço beklentisiyle yine 5.60'ları görebiliriz. Kötü senaryo ise şirketten bağımsız piyasanın, endeksin bozulması. Böyle bir durumda koca rallide yükselmek şöyle dursun, yatırımcılarıma zarar ettirdim, şimdi borsa düşerken en azından düşmeyeyim demeyecektir, belki de endeksteki düzeltmeden bile daha sert düşecektir. Umalım da kötü senaryo gerçekleşmesin, yoksa 5 senedir bekleyenlerle birlikte upuzun vadeci oluruz biz de!
Ben o kadar incelemedim. Genel bir bakışla incelemeye gerek duymadım.
Sürekli uçacak kaçacak diyenler neden ucacak kaçacak olduğu konusunda somut bilgileri olmalı diye düşündüm ve sordum.
Hani neden uçacağına kaçağına dair yukarıdaki sorgulara karşılık somut bilgilerde yazsalar da, bu dayanakla bizlerde hisseyi daha doğru değerlendirme şansı yakaladak. Çünkü dış bakışla finansal yapı uzun dönemli çok olumsuz görünüyor.
kim demiş uçacak kaçacak son 5 yıldır böyle bir yazı görmedik burada.
alıyorlarsa al satıyorlarsa sat yazıyoruz,
millet kendine bir yalan dünya kurmuş okuduğunu da anlamıyor,
kendi saçma hayalleri olmayınca başkasına siz dediniz olmadı suçlu sizsiniz yazıyor.
madem kazanma umudun yok niye buradasın ? git hisse mi yok ?
borsa böyle, yaşam böyle, forum böyle, sosyal medya ve politika da böyle,
saçmalıklar... yalancılık....
bonzai memleketi.
Yapmayın horoz bey; bakın mesela bir mesajınız:
4.50'den alıp 5.50'den satarak mı Alfa Romeo almayı düşünüyorsunuz?Alıntı:
olur da 4.50 olursa.
ve 15 gün 4.70 altında beklerse.
mesela yani...
oğlana 1 araba parası çıkartıcam. marka bile belli kırmızı bi alfa romeo şöyle havalısından....
annem kar edersek, hepsini toruna verecem dedi
En dandik kağıtlar fiyat katlamışken, borsa 35 bin puanlık ralli yapmışken %15-20 için mi bu hisseyi tutuyorsunuz?
Yok "ben aşağıdan alıp yukarıdan satıyorum, sonra tekrar aşağıdan alıyorum" diyorsanız da arkadaşın dediği ile aynı noktaya geliyor durum. İstikrarlı bir yükseliş yaşayamıyorsa bu hissenin mali durumu kötü demektir. %10-15'i tuvalet kağıdı bile 3-4 ayda bir yapar yükselen endekste. Durum böyleyse arkadaşa negatif algı yapıyor muamelesi yapmayın o halde.
Hem "alıyorlarsa al, satıyorlarsa sat" diye bir stratejinin geçerliliği yok borsada. Çünkü alımı ya da satımı perdeleme üzerine kurulmuş bir sistem bu. Alıyorlar sandığımız bir durumda kazığı geçirdiler işte son yaşadığımız örnekte. Siz de öyle sanıyordunuz ki, sürekli Citi'nin takasını soruyordunuz. Aynı şekilde satıyorlar gibi gösterip de alımı perdeleyebilir ve sattığımız hissenin arkasından baktırabilirler bizi.