Hadi bakalım inşallah vangd eğer tavan yaparsa ya da yaklaşırsa ben verir çıkarım.
Printable View
Cuma vakti geldi haydin cumaya.cumanız mübarek olsun.
Ben vangd ile bagimi 1.89-1.93 arasında kopartiyorum.Aldikca veriyorum
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevemedim hareketlerini sizlere bol kazançlar
Daha kavun kesecektik.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şu kısacılar çıksın bakayım aradan mide bulandırmayın
Öyle ya da böyle p.tesi 1, 90 lardan açacaktı. Uyanık spek yukseltseydi biz önceden alanların vereceğini anladı. Brüt takas böyle işte bugün alana yarın yedirtmiyorlar. Artık 2, 20 leri görmek bana göre kısada zor. Haftaya ancak 1, 90 larda gezer durur. Yapacak bir şey yok borsa hayal dünyası öyle kolay kolay kimseye kazandırmıyorlar. Ytd
ya terazi ben neye güldüm anlamadım ama galipte bi hazırlık var metroyla başladı avgyo bugün 5 milyon lot virman yaptı sanki son hazırlıklar artı bazı tipler brütte olmadığını bilmeyenler artı adam sattım şurdan aldım diyor salllama aynı gün sattığı hisseyle tekrar işlem yapamayacağını bilemeyenler bile atıyor la işinize bakın ha ben şunu diyeyim tavan taban hareketleri beni heyecanlandırdı resmen korku tüneli ve ky denilenler çok az kalacak brutte ve böyle hareket eden hissye bulaşmak hel büyük lotla ..aşak ister galip ya mikecek ya da mike mike gidecek
Burutdeki hisseni ertesi gun satarsin satdigin gun tekrar takas karsiligi alirsin ama ogun satamazsin
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
suatt 38 ustune alıdığın kısmı al işlem olmayan kademeden nasıl alış yaptın hele onu anlat
Arkadaşlar kafayı yiyeceğim yine aynısını yaptı bugün açılış 1.92 kapanış 1.94 neden ekside gözüküyor neye göre -%5,83 anlayan varsa anlatsın bir zahmet.
Kardeşim olağandışı bir durum yok. Brutten sonra kafanız karışmış. Muhtemelen bir şeyleri yanlış biliyorsunuz. Üstelik hisse sabah 1, 75 açtı. Sonrası 1, 92 oldu. Sonra bir aşağı bir yukarı derken önceki kapanışa yani 2, 06 ya göre % 5, 83 değer kaybiyla 1, 94 kapadı. Kafanızı karıştıran nedir bilmiyorum ama neyse sorun söyleyin biz buluruz.ytd
Benim tek bildiğim bu hissede uzun zaman oldu diğer bütün hisselerinde operasyon yaptı bu hariç deniz ve iş yatırımdan alislarin kendisinin olduğunu düşünüyorum.
Evet arkadaşlar yarın için tahminleri alalım.
2 üstü kapanış ama %3-4 primli ama aşağı yukarı sert hareketler olabilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Servetini yurt dışına çıkarmaya çalışan iş adamları var...
AK Parti'nin Muş İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şimdi Türkiye'ye yeni bir kumpas uygulamaya çalışıyorlar. Bazı haberler alıyorum, bazı sinyaller alıyorum, bazı iş adamlarının varlıklarını yurt dışına kaçırma gibi gayretlerinin olduğunu duyuyorum, buradan kabineye sesleniyorum. Bunların hiçbirine çıkış için asla izin vermemelisiniz. Bu ülkede kazanıp varlıklarını yurt dışına çıkarmaya çalışanlara iyi nazarla bakamayız. Bu adım vatana ihanettir" ifadesini kullandı.
Brutten çıkana kadar bekleyin aceleniz ne ki
1.86 ne ki terazi brutte olan için çalkalama olacaktır ama bence brutten çıkmadan bi hareket çekmeli galip çarşamba sever bakalım ama burda açıkçı yok yarında olabilir iniş çıkış çok olacak ama bana göre 2.09 üstü bi kapanış 2 gün iyi olur sonra 2.50 ve zirve 3.11 sonrası artık dayanan için ama tam terside olabilir cesareti olmayan gelmesin geberir seansta ama adrenalin bol ytd
İşlem hacmi düşük yalnız kademelerde hareket var birşeyler olacak gibi gibi..
Oldu gibi :-))
Venus_V3_5040_2GB cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hazırlık yapıyor belki de
Venus_V3_5040_2GB cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne hazırlıgı ya yapsa yapsa ele vermeye hazırlıyordur kucagınıza almayın benım gibi sonra böyle mal gibi izlersiniz
Kimseyi etkilemek istemem herkes incelesin baksın ona göre alsın çok umut baglamayın sadece cunku söyledıgı açıkladıgı hiçbirşeyi yapmadı
Son dakika satış koyan kimdi acaba ? Sanki küçük yatırımcıydı uçurumdan atladı gibime geldi.
inşallah ky dir zararına satmadan tabii ama galip ağa ne yapıyo anlamıyorum diyecem karekteristik huyu ykgyo ve alark çalıştırdı bi de ıcbt galiba lan bu kadar mı ...... olur insan metro gibi tahta değil 100 milyonlar yok boktan bi kağıdın var bi haber yollasa hisse geri alım programı diye soluğu 4 de bulur toplasan ne kazanacan gözün doysun burdaki ky artık gör heeeyyy ağanın adamı okuyon biliyomm mesajı ilet ama bize de zamanında foto attı vangd görüşüyoruz müdürle yok migrosta domates millete verdiğini yarı fiyata aldın zaten 1-2 haber artık brutte iken kimse giremezde ytd
Ben dedim kıpırdanmasına bakmayın yoksa bir kitler evlenir kalırsınız ta ki sizi boşayana kadar
satmak isteyen varsa versin dyor bi taraftan bak 1.98 kapatırım bi taraftan tavan çizerim iki ucu boklu değnek ama güç bende diyor ytd
dayanamadım ben verdim 2.10 bereket versin aaşağı gelirse alırım çarpabilirsek ağayı bakalım ytd kalanlar a bol kazanç inş artar mepettede sanki açığa satışa kapama hareketi gibi geldi
Ya indi bak iyi ki verdin :) benım maliyert yukarıda mecburi beklıyorum bir daha mı asla