8.47 tavan kapattı,ilk hedefim 8 idi kızdım boşattım gittim TS aldım 3.50,oda 3.80 kapattı,yani bu tavan kapatmış gibi oldu...neyse yola devam,her 2 hissede karga ve kanaryaya göre çok ucuz sayılır,şu an full TS'deyim...ytd.
Printable View
8.47 tavan kapattı,ilk hedefim 8 idi kızdım boşattım gittim TS aldım 3.50,oda 3.80 kapattı,yani bu tavan kapatmış gibi oldu...neyse yola devam,her 2 hissede karga ve kanaryaya göre çok ucuz sayılır,şu an full TS'deyim...ytd.
Milyonlarca euro gs zararı uğratmaktan başka bisey yaptıkları yok.. geçen seneki lig şampiyonluğu gelmedeseydi kulüp ne haldeydi şimdi..
Geçen sene zoraki sacha boeyi göndermek istediler.. Adam gitseydi gs şampiyon olamazdı.. (lig+ samp ligi+ sacha boey) değerleri toplamı minimum 60 milyon euro.. bunu sacha boey tek başına yaptı..
Hadi bu geçen senede kaldı.. Hadi sıfırdan başlayalım. Durup durup aynı şeyleri söylüyorsun diyenlere gelsin..
Gs zaniola transferini yaparken yazın yüksek gelirle kolayca elden çıkaracagini düşündü.. Türkiye ligi için sanırım 16 milyon euro taksitle de olsa romandan aldı.. boyutlar hariç.. işte bu transfer ve icardi transfer ısrarı gs i kitledi..
Gs zaniolayi elinden çıkaramadığı için simanski , fred gibi transferlere girisim yapamadı. Hatta simanskiyi ya da menejerlerini tesislere getirdiğini kulüp söylüyor.. ve pahalı diye vazgeçildi diye kulüp itiraf ediyor.. fener 8-9 milyon euroya adamı alıyor..
Bal gibi de pahalı geldiği için almamalı etmediniz. Zaniolayu elden çıkaramadiniz. Fener de geldi adamı aldi gitti.. işin özeti bu. Basin desen uyurum bisey.. yazınsal kardeşim gs in transferlerde neden geç kaldığını.. hatalarını..
Ikinvi bir yanlış... Nelson denen defans oyuncusunu nokta beğenmem. Adamı 25 milyon eurodan aşağı satmayı, diye algı oluşturmaya çalışmayın.. yemezler.. nelsonu 10 milyon euro üzerinden nereden okutursaniz kulübe kardır.. boş hantal bir topçu. Ha daha önce verdiler 10 üzerinde para ama gs oyuncunun ederini hesaplamada ciddi sıkıntı yaşıyor.. boş hantal bir adam..
Şu çelişkiye bakın.. davidson sanczhezi totnheamdan alıyorlar.. gs nelsonu as kadroda oynatıyor.. davidson orada yedekdi. Şimdi gs davidsonu as kadroya koyuyor.. nelsonu totnehamin istediğini yaziyor basin.. 20 kusur milyona euroya çıkmışlardı 25 den aşağı vermiyormuş kulüp..
Maalesef transfer yönetiminde büyük kayıplar yaşıyor kulüp.. fener gs in elinden aldıkları oyuncular ile ne karlar ediyor..
Her zaman derim gs in fenere ve bjk ye yaptığı iyiliği kendi kulüpleri yapmadi
BJK 45,bir ara 50 üstündeydi,borsanın sert düşmesiylen 45 cıvarına indi,buda hala tavuk gibi dörünüyor...BJK'da nallandı,sıradaki gelsin,bjk'nın yarı fiatını hak ediyor normalde,ama tahtacı su koyveriyor,pazartesi eksi bile açabilir tahtacı yüzünden...ytd.
pazartesi yürür diye bekliyorum, beşiktaş galibiyeti ve bayern maçı aynı anda fiyatlanacaktır diye düşünüyorum. israil-filistin savaşının gölgesinde bist hisseleri arasında en şanslı hisseler spor hisseleri şuan görünen tablo. yatırım tavsiyesi değildir...
Ula BJK tavanladı 53.9:kahkah::evil:,bu takım gömümü buldu dur durak dinlenmeden devamlı gidiyor,hadi TS geçildi,en azından bunun yeri en aşağı10 olması lazım değlmi,FB zaten uçuk rakamlarda 138 :plc:valla anlamıyorum,TS ve GS sürünüyor:bravo:
TS sayesinde GS lider oldu,her iki hisse takibimde ve lotları devamlı yığma yaptım,elbet sıra bunlarada gelecek,çünkü oranları diğerlerine göre çok düşük kaldı:)
burası borsa forumu değil mi ? futbol forumlarında yazsanız daha doğru olmaz mı ? hisse ile ilgili yorum yapmıyorsunuz, resmen takım analizi yapıyorsunuz. Lütfen rica ediyorum hisse ile ilgili yorum yapın okuyalım, faydalanalım.
Peki acilis beklentisi nedir? Fb dede yazdim..
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tavan olmaması gibi bir olasılık var mı size göre...
Yine 8 sınırında :evil:..aynen tilki gibi dönüp dolaşıp buraya iniyor,FB yasınımı çekiyor,FB 122,tamam bayernlen maçın var,ama bu kadarda olmazki:he:
Sahada olan futbol, oyuncu seçimi, teknik direktör seçimin tamamı da temel analizdir. Bunlar da bu sektörün girdileri ve çıktılarıdir. Futbol takimi futbol ile değerlendirilmez mi..
Başka kulüplerin de futbolunu katıyorsun olayi varsa da dogrular/ yanlışlar anlamında örnek gösterilemez mi. Ya da bir karşılaştırma.. pegasus/ thy.. eregli/kardemir vs vs..
Başka sektörde demir, havacılık, turizm vs vs girdileri ciktilari konuşulur burada da futbolun girdisi çıktısı konuşulur.
Gs in başta zyech ve Zaha olmak üzere bu şekilde bana göre yanlış oyuncuları alması takimin parasına çok yazık. Yanlış yapılan transferler diğer oyuncuları da etkiliyor. Sürekli teşhis yanlış yere konuluyor..
Basın maç odaklı yorum yapıyor.. Kerem yanlış yerde oynatiliyor. Zyech ilk maçta bana göre yaramaz olduğunu gösterdi.. Zaha da zyechij bir tık üstü.. vs vs kaç hafta önce söyledim.. maç odaklı konusan basın takım kötü ya da beğenilmeyen sonuç alınca dediklerimi söylüyor.. yeni yeni.. kaç hafta önce uyarmisim..
Bugun kiralanan cicildao ya da mitso şu takımda olsa gs belki gruptan çıkmayı garantilemişti.
Sadece ulkenin, kulübün paralari daha etkin kullanilmali. Soylemiş olduğum hersey gs kulübünün çok daha iyi bilancolar açıklamasını sağlayacak olaylar.. kesintisiz karlılık için bunlar gerekli..
spor hisseleri iyi bilançolarla yürümez ki . tamamen spekülasyon üzerine yürür. beşiktaş 5 liradan 50 liraya gelirken ortada sportif başarı mı vardı. bence yanılıyorsunuz kusura bakmayın. cimbom ligde lider. avrupada gruplardan çıkma ihtimali kuvvetli neden yükselmiyor ? bunlar bist 30 kağıdı değil hepsi borca batık şirketler. birakın avrupada gruptan çıkmayı 10 defa şampiyonlar ligi şampiyonu olsa borcu ancak sıfırlar. yatırım tavsiyesi değildir...
Geçen sene ve bu sene devam eden şansla balla kazandığımız maçların bugün sonu geldi. Gerçekten yapılan harcamaların karşılığında şu kulübün futbolu bu olmamalı..
Okanin çok ciddi hataları var.. geçen seneden devam eden hatalar.. transfer süreliğine yapılan hatalar.. oyuncu tercihleri.. Okan hala.cikmis hasır değiliz diyor. Geçen senenin şampiyon takımı..
Yahu zyrech yatıyor.. bunu görmüyor musun. Ahlak yok adamda.. her Pozisyonda yatıyor. Daha ilk maçında dedim bunda is yok diye.. hazır değilmiş. İstediği kadar hazır olsun. Birincisi ahlak yok..yalan hareketlerle her pozisyonda kıvranıyor. Bugün onun yüzünden gol de yedik..
Yönetim acil şekilde iyi bir hoca bulmalı.. maalesef bir çok oyuncu yanlış yerde oynatiliyor..
Keremi oyundan alıyor.neden.aliyor. çünkü iyi oynamıyor.. ama şunu demiyor.. ben bu adamı haftalardır forvet arkası oynatıyorum.
Okan kafasından allak bullak işler yapıyor..
Kusura bakmayın.icardi berbat üstü berbat.. Zaha ileri ucta denenir. Icardi kenarda oynatilir..
Yahu sen.gidiyorsun cicildaoyu konyaya kiralik veriyorsun. Onun gibi orta saha oyuncun yok. Cicildao kötü oyuncularla oynadı...torera ile daha iyi olurdu.. ikisi de sanir8m aynı ayaklı ama.olsun.. seni cicildao ayarinda.oyuncun yok..
Tetteh ve sacha boey sağ tarafta daha iyi. Israrla zyech oynatıyor..
Şimdi bakıyorum.. beinsportundan,. Asporuna tamamı dediğime geldi.. bir çoğu harika transfer derken..bir çoğu zamana ihtiyacı var.derken.. bunlara para verilmez yazık dedim..
Başım ve taraftar sonuca göre yorum yapar..mutlu olur.. ben futbolda harcanan paranın karşılığını isterim...şov isterim... Bu şekilde tek golle ve berbat futbolla bu olmaz..
Yönetim.umarim gereğini yapar
Açık konuşuyorum. Yönetim nokta saniye kaybetmesin. Biseyler yapsın..
takım yorgun milli arada toparlanırız. geçen sene de böyle oldu. yarın adana fenere tıklar yine lider devam ederiz. milli aradan sonrada dinlenmiş ve canlı bir cimbom izleriz. avrupada gruptan çıkarız. ligde de açık ara şampiyon oluruz. yatırım tavsiyesi değildir.
Takim yorgun vs değil.. ortada geçen sene de bu sene de futbol yok. Okanin yaptıkları şeylere inanmak zor..
Takim şampiyonlar liginde sözde iyi gidiyor algisi mi var. O zaman bu kadar iyi olan Takim neden çok çok kötü futbol oynuyor.
Okan çıkmış bahane arıyor.. her basın toplantısında olduğu gibi.
Burada yazdıklarım duruyor. Yapılan transferlerin neredeyse tamamı cok kötü. Davidson sanchez dışında.. ayrıca tettehden katkı sağlanır. Ama okanla bu iş olmaz..
Zaha forvet olarak denenmeli. Olmadi mutlaka ama mutlaka hemen elden çıkarılmalı.
Okan keremi darmadağın etti.. forvet arkası oynayacak birisi değil. Zahayi sola koydu keremi de forvet arkasına koydu. Keremin suratından de yararlanamiyorsun. Zaha forvet denenir icardi efendi artik kulübeye gitmeli.. aşkın olayım bitti.
Ara transfer döneminde konyaya kiralanan cicildao geri getirilmeli. Tek bir transfer dahi yapmasınlar.. ihtiyaç çok fazla.. ama yapılan transferlerin tamamına yakını yanlış.
Yazık çok yazık. Zyech denen adamın saha içindeki hal ve hareketlerini izleyin. Her pozisyonda yere atıyor kendini.
Gs 11 i
Muslera, sacha, davidson, Abdülkerim, sol.beke kimi koyarsan koy kazimcani.koyma, sol.kerem,, torera, ndombele, tetteh, mertens, Zaha...
Sol.bekte anhelinyo olmalı ama gönderilecek. Oynatilmiyor.
Bir antronor takıma bu kadar zarar verir.. cicildaoyu nasıl yollarsın.. Sol bekte fransiz adamı nasıl yollarsın.. transferler berbatta kadrodaki kötü oyuncuları tutup onlardan iyileri nasıl kiralarsin
bu takıma nasıl kötü dersiniz aklım almıyor. bunu ancak bir fenerli veya başka bir rakip takım taraftarı söyleyebilir. yahu bayerni iki maçta da oyunun büyük bölümünde oynatmayan bu takım değil mi ? deplasmanda bayerne karşı kafa kafaya top oynamadı mı ? hala gruptan çıkma şansı fikstür avantajı ile cimbom değil mi ? bu yoğun fikstüre rağmen yarınki fener adana maçı öncesi hala lider değil mi ? bence bu takım hem avrupada gruplardan çıkacak hem de ligde açık ara şampiyon olacak. avrupada en kötü 3. olur yine uefa dan yoluna devam eder. takım şuan yorgun ve milli arada dinlenecek fırsat bulacaktır. sonrasında yine galibiyet serisi başlar hiç merak etmeyin. yatırım tavsiyesi değildir. sadece maç kritiğinden ibarettir.
Gs doğru transferle gruptan çıkmayı garantilemisti. M.united çok çok kötü döneminde... istanbuldaki kopenhag maçında son dakikada atılan gollerle puan aldık.
Şampiyonlar liginde gs tek bir maçta bile one geçemedi.
Okan yanlış kadro çıkarıyor. Oyuncular yanlış yerde oyatiliyor. Ayrıca transfer seçimleri yanlış.
Fenerli falan değilim. Fenerin en kötü yanı defansı ve kalecisi. Yenilmez olarak görülen fenere yenilir dedim. Türkiye liginin üstünde kavramını getiren hocalara bırakın gidin dedim görevi..
Açık ara şampiyonluk şansla olur. Şans var mi. O şans okanda fazlasıyla var..
Gs israf politikasına son vermeli. Yapılan transfer ciddi ödeme zorluğu oluşturuyor.. şampiyonlar liginden l, lig şampiyonluğunda kazanılan paralar bu şekilde car cur edilmemeli.
Halil dervisogluna 250 bin euro verildiği söyleniyor. İnanın kuruş vermem.. ben bunu sorgularken kulüp milyon eurolar veriyor. Anlamak gerçekten zor.
Şak şakacı basın çıkmış benim dediklerimi diyor. Skor sonuclu konuşuyorlar..
Şimdi hepsi bir olmuş. Kerem yanlış yerde oynuyor. Ulen kaç haftadır söylüyorum..
Şimdi çıkmışlar icardi.. icardi iğneyle oynuyor diye formsuz diyorlar.. sürekli bahane.. iğneyle alakası yok.. icardi berbat oynuyor.. İlk geldiği zamanki icardi yok..
Zyech diyorlar.. ulen daha ilk maçında bunda is yok dedim. Buraya da yazdım..
Takim iyi skorlar alırken hersey iyiydi.. gs geçen sene de bu sene de ciddi error veriyordu.
Bana göre yönetim gereğini yapmalı. Okan i göndermeli. Tek bir transfer bile yapmasınlar. Çünkü harcanan paralara yazık. Menatalite aynı. 6-7 tane alındı. Elle tutulur davinson sanchez var..
Gs in yapması gereken Konya spora kiraladığı cicildaoyu geri çağırmak. Eğer Konya kabul ederse.. ciicildao kötü orta saha ile oynadı. Kötü oyuncu iyi oyuncuyu bozar.. ama torrera ile orta saha da en azından şimdiki düzenden daha iyi olurlar. Sanırım 2 si de orta sol da oynuyor. Ama fark etmez.. takımda orta saha yok.
Şu takımın transferlerini al sen yap.. takımı da sen yönet ah deselerdi.. şu anki transferin hiçbirisi olmazdı..
Bu arada tetteh kötü oyuncu değil. Sacha boeyle uyum daha iyi. İstanbul'daki Bayern maçının ilk yarısını izlesin Okan.. sacha boeyle tek uyumlu tetteh..
Boey& barış ikilisi kötü.. sacha& zyech ikilisi berbat... ama sacha & tetteh bunlardan en iyisi...
Ndombele ne yapılıp edilip oynatilmali. Şu anki orta sahadan da kötü olmaz heralde..2 ay oldu adam yok.. neden alıyorsunuz antrenmansiz oyuncuyu..
hiç bir şey olmaz merak etme. bak buraya yazıyorum cimbom açık ara şampiyon olacak. feneride kadıköyde ve ramsparkta evire çevire yenecek.. cimbomun ölüsü bile bu ligin tozunu attırır.. tek isteğim var avrupadan biran önce elenip lige asılalım. çünkü biz iki kulvarda mücadele edemiyoruz. kondisyonumuz ve psikolojik mentalitemiz buna yetmiyor. tek kulvarda bu takım ligin altını üstüne getirir. avrupada artık başka bir bahara kalsın.. yatırım tavsiyesi değildir....
Gs in açık ara şampiyon olması ancak okanin mevcut balıyla olur.. geçen sene bile kötü fenerin kadrosunda kolay şampiyon olmadi..
Okanin iyi antronor olmadığı ortada. Normal şartlarda gs in bu kadar puanı toplaması bile çok büyük şans..
Transfer ortada. Yaz transfer döneminde tamamını söyledim. Bir çok hata yapılıyor diye.
Gs in orta sahasında torera dışında oyuncu yok. Ne olivera ne başka birisi.. Kaan zaten defans oyuncusu.. yaz transfer döneminde yazdım. Gs in en az 2 kaliteli orta sahaya ihtiyacı var diye. Ama yapmadılar.. ndombele aldılar 3 ay olacak daha hazır değil..
Bu düzen sadece gs a ait değil. Tüm Türk takımları yanlış transfer politikası uyguluyor. Bu sene gs en kötü politikaya sahip..
Okan hangi oyuncunun is yapıp yapmayacağını görmüyor. Davidson dışında gs da yenilirden ilk oynayacak tetteh.. bunda iddialıyım.. ama biliyorum Okan bir sonraki mac yine ziyech le çıkacak.. tetteh çok daha iyi. Oynadıkça daha da gelişir..
Okan şansı yüksek birisi. Şampiyon olur ya da olmaz.. gs in futbolu kötü. Bir çok aksayan yer var.. okanin gerek sahaya sürdüğü 11 gerekse oyun ı değişimleri neredeyse komple yanlış..
Münih maçında gitti nelsonu soktu davinsonun yerini değiştirdi.. Abdülkerim sola çekti.. defans allak bullak oldu. İlk yan topla gol yedik..
Munih maçında da çok kötü oynayan zyechi yine hataya karşı 11 oynattı dakika 72 de oyundan aldı. Tepki gösterir diye korkuyor mu bilmiyorum. Birak 72 dakikayı 1 saniye oynatmam.. Zaha da kötü.. ama zyech en kötüsü şu an.. Zaha forvet denenmeli
Altını çizerek yazıyorum.. zyech gönderilmeli.. Zaha forvette denenmeli iyiyse kalır.. Orta ya da kötüyse gönderilmeli..
Halil dervişoglu gönderilmeli..
Kaan ayhan durmalı. Ama ort sahada asla oynatilmamali.
Kazimcan gönderilmeli..
Olivera yazın gönderilmeli..
Ndombele madem alındı.. kilolu vs diye Trip atilmamali. Orta sahada adak yok oynatmaya denemeye mecbursun..
Nelsonu satin 3 e 5 e bakmayın dedim.. satmadilar.. kaç kez yazdım yazın.. adama 20 milyon euro veriyorlarmış da 25 den aşağı gs vermiyormuş.. ))) böyle berbat haberlerle futbolcu pazarlanması.. Nelsona.herkes iyi derken ben kötü derdim zaten..
Okan maddi yönden gerek transfer gerekse kaybedilen şampiyonlar.ligi maçları vs ile gs a çok maliyeti oluyor..
Sonuç olarak transferler kötü. Maalesef zaniola.satilamadigi için gs transferde geç kaldı..
Noldu,buna noldu buna:evil:...biz 9 beklerken bu 7.50 yaktı bugün ve attık bir kenara beklesin,TS ve bu beleş fiatlarda...ytd.
Gençler egleniyormusunuz,şu sıralar 7.80 üstünde,5-10 k lotlan iyi iş çevriliyor:bravo:
Her zaman derim gs iyileri başkalarına verir. Kötüleri kendilerine alır diye..
Ulen Konya spora kiralanan cicildaoyu bir izlesin Okan. Anlasa sacha boeye git demezdi..
Alekdandir cicildaoyu sen nasıl kiralarsin. Yazik çok yazık. Ulen şurada yaz başından beri yaptığım uyarıların bir tanesi mi yanlış olur..
Kaç haftadır cicildao diyorum. Geçen sene de dedim. Adamı.kiralik gönderdiler.. Okan oyuncunun kumasindan anlamıyor. Evet ben anlıyorum.
Orta sahada adam arıyorsun ciciildao gibi takımda olmayan oyuncuyu kiraliyorsun
Şimdi izleyin şak şakci basin bir kaç hafta sonra cicildaoyu gs neden kiraladı diye.. skot sonucu yazan basın da futboldan anlamaz..
Maalesef yine olmadı. Maalesef kaos düzenine göre transferler yapıyoruz. Turşu kurar gibi transferler yapıyoruz. Tüm Türk kulüpleri böyle..
Maalesef kulüpler kandırılıyor. Başta meseleler olmak üzere.. kulübün futbolcu araştırma ekiplerine kadar tüm Türk takımlarını yanlış yönlendiriyor..
En büyük hatalar da hocalardan kaynaklanıyor.. Klubu hem sportif hem de ekonomik başarısızlık noktasında en büyük çıkmaza sokanlar onlar..
Sonuç yine aynı. Bu işlerin parayla olmadığı ortaya çıktı. Transfere en az para harcayan tamim gruptan çıkıyor. En çok para harcayanlardan m.united gruptan çıkamıyor.. demekki çok fazla hoca ve transfer hataları yapılıyor..
Zyech, tetteh, Zaha, bunlar tek yönlü oyuncu. Takim savunmasına en ufak katkıları yok. Maalesef gs bunları alarak çok ama çok hata yaptı.. Avrupa kulüplerinde bu futbolculardan 1 tane sahada olmaz.. ama gs da aynı anda 3 u 4 u sahada..
Icardi deseniz kaç haftadır oyunda yok. Top ayağıma gelsin modunda.. kaç haftadır gerekirse yedeğe çekilmeli diye yazıyorum. Bugün maçta da hicbirsey yapmadı..
Maalesef sene başında yazdım.. gs in ilk önceliği harika bir orta saha oyuncusu almaktı. Gitti icardi, Zaha peşinde koştu.. Orta sahan yoksa gruptan çıkamazsın.. 11 milyon eurodan da olursun..
Okan ikinci yarı sadece bakıyor. Takim ikinci yarıya iyi başlamadı.. yemin ediyorum gol yiyeceğiz diyorum. Bunlar ne yapıyor.. Okan saha kenarına gelip müdahalede bulunmuyor. Ona göre oyun normal gidiyor..
Hiç kusura bakmayın kaleci 93. Dakikaya kadar 1 kere .yere yatmadı.. son 30 saniye yattı.. kaleciyi tek bulan topumuz 83. Dakikada bakambunun üstüne gelen kafa vuruşu..
Başına göre gs uçacak kacacakti. Zaha vs harikaydı. Zyech vs harikaydı.. zyech istediği kadar harika olsun.. ben statik oyuncu oynatmam.. tek yaptığı sut çekmek. Orta yapmak.. gs i uçuracak oyuncu gözüyle bakılan oyuncu chelsea den bedava ne olur alın modunda veriliyor..
Türk izleyicisi oyunu iki yönlü oynayan oyuncunun iyi olduğunu kabul etmedikçe.. Zaha, zyech , tetteh gibi sadece hücum yönü olan oyuncuya ucucaracak kaçıracak gözüyle baktıkça futbolda rastlantısal başarılarla gideriz..
Orta sahada bir tane kaliteli oyuncu olsaydı gs bu gruptan çıkardı.. Maalesef bunu ben yaz transfer döneminde çok dile getirdim. .. yazık çok yazık.. 11 milyon euro gitti
Avantaj ve ikili averaj GS ya gecti.
Koy takımı gibi iki maç izledik. Okan da İsmail de vasat.. Okan nokta gram oyunu okuyabilen birisi değil..
Yazık gerçekten çok yazık.. 60 a kadar gs topa hakim.. kaç kez ceza sahasına giriliyor. Dağa taşa pas veriyorlar.. kaleyi bulan tek bir şut yok. O kadar ceza sahasına giren gs bir tane kaleye şut çekemez mi...
Gs daha maçın başında saha da aslında daha iyi olduğu aşikar.. fakat abuk subuk panik, acele futbol.
İki takım da çok kötü.. fakat fener daha da kötü.. maalesef Okan şu takımı yenmek için hamleler yapmadı..
Icardi kaç maçtır berbat.. Zaha, zyech bunlara bu para verilmez.. zyech tek yaptığı şut, ya da sacha boeyin koşu yoluna top atmak.. Hakim zyech bir kere de sen koş.. gs transferde ciddi hatalar yaptı.. zyech nedir Allah aşkına..
Yorumlara bakıyorum zyech vs.. o değil de taraftarın nasil bir beklentisi var bundan..
Icardiye verilen para gerçekten yazık.
Gs sezon sonunda umarım şampiyon olur.. ardından icardi, Zaha, başta ZYECHHH, Tete... ve bir çok kişi daha tamamını elden çıkarmalı.. bunlara bu paralar verilmez... fener de aynı.. fener saha da bile yoktu..
En başta maalesef hoca problem.. Beşiktaşa rıza geldi.. fener maçına öyle bir kadro çıkardığı şaka gibi..isterse yılların hocası olsun.. yazık çok yazık..
Sezon başından beri yorumlarım duruyor.. açık konusuyorum. Bana bu bütçeyi versinler bu transferlerin hiçbirini yapmazdım.. icardi ne yahu.. zyech ne..
Futbol orta sahadan başlar.. 2 tane dipçik gibi alacaksın.. bir tane de ne olur olmaz modunda yedek dipçik gibi oyuncu alacaksin.. dipçik gibi derken..Hem top kullanacak..top sürecek hem de rakibe kedi gibi yapışacak.. Kaan ayhan, olivera vs vs triska..
Açık konusuyorum. Hem futbolcu seçimine olsun Hem oyun nasıl kurulur. Topçu nerede duracak..dizisini kadar bu işi çok ama çok daha iyi yaparım..
Futbol basit bir oyun.. ama işin içinde büyük paralar dönüyor.. Bu paraları kulüpler kime nasıl teslim ediyor..
Başkan geçen açıklama yapıyor.. gs senelik 900 milyon TL faiz ödüyor diyor.. ben mi yanlış okudum..Bilmiyorum artık.. fakat bu transfer stratejisi ile gerçekten çok yazık..
Tv deki yorumcular gs uçacak kaçacak diyordu.. şimdi 180 ⁰ farklı yorumlar.. gs, fb , bjk ve bir çok Türk takımı baştan hoca seçiminden bir çok şeye kadar çok ama çok yanlış yapıyor..
Futbol basit oyun..güzel paralar dönüyor.. güzel okumuş.. analitik düşünebilen.. üniversite mezunu.. futboldan anlayan bir adam teknik direktör olmalı.. 215 milyon euro ederi olduğu söylenen takımlar daha profosyonel. Daha bilimsel yönetilmeli.
Açık konusuyorum.. talibim
Fb ve Gs artik siyasetin golgesinde.gunah kecisi..Ama bu taraftar oldukca hicbirsey olmaz
6 yıda yaktı bakalım daha nereye sinyal verecek
kurthan
Gs-konyaspor maçında cicildaoyu izletin.. kiraladıkları mevcutlardan daha iyi.
Ezbere atıp tutmam..maç öncesi yazıyorum. Hodri meydan.. Bu maçtan sonra basın nasıl konusacak bakalım...
Ayrıca icardi yokken Okan zahayi forvette denemeliydi.
Konya maçında arkadaşla iddiaya girdim. Gs in maçı kaybedeceğini söyledim.. konyaspor gibi fenerden 7 gol yiyen takımı gs in yenebilecegini düşünerek iddiaya girdim ve kaybettim..
Öncelikle konyasporun o kadar da kötü olduğunu maç içinde gördüğüm halde iddiaya girdim..
Gs Konya maçında sayısız pozisyon kaciirdi.. tük sezon böyle geçti.. defans oyuncusu Abdülkerim gs i kurtardi.. Hem de ne kurtarış.. defans oyuncusu voleyle gol atıp jeneriklik golle konyayi ancak zar zor yanıyorsun
Konyaspor kazanacak dememin nedeni şu.. istediğin kadar iyi oyna.. istediğin kadar gol kaçırdı.. Takim olarak 1 den fazla gol atamiyorsan her an o.maci verebilirsin.. işte sivas maçı da böyle oldu..
Maalesef en büyük problem Okan.. Halil dervisoglunu neden forvette oyanitoyorsun.. elinde Zaha diye bir oyuncu var.. maliyeti çok yüksek.. ve şimdiye kadar maliyetinin çok çok altında top oynadı.. Bu adamı forvette denemek bir hocanın aklına gelmez mi...
Kerem akturkoglu sene başından beri kaçırdığı dağlara taşlara vurduğu toplar için Okan ne yapti.. burada yazdım.. kereme basit şekilde anlatmalı.. tane tane güzelce anlatmalı.. Yaradana sığınıp 6 pasdan avutan dikmeyi nasıl başarıyorsun.. bak güzel çocuğum vs vs diye diye.. güzelce anlatmalı.. kaç kez dedim..
Ayrıca yönetimden metin bey sanırım malı sıkıntı yok dedi.. daha dün topculada 80 milyon TL dağıttık dedi.. yahu 80 milyon TL 2.6 milyon euro gibi birsey..
Yönetim zyech, icardi noktasında çıkıp net bir açıklama yapmalı.. Arabistanda oynayacak olan icardi neden bir anda gözü tehlike arz ediyor duruma geldi..
Zyech denen topçu neden bir çok mac kacirdi...
Davinson sanchez neden muhabirler soru sorduğunda sakat degilim.. hocaya sorun diye soru sordu...
Yönetim çıkıp ödemelerde problem var yok şeklinde mali konularda şeffaf olmalı...
Eğer Okan o kadar oyuncuyu aldırıp gonderebiliyorsa bu takım nasıl malı olarak düzgün olacak..
Okan kaç sol bek harcadı.. burada yazdım van anot kötü oyuncu değildi dedim.. ve psv de en iyi oyuncular arasında.. bunun gibi bir çok örnek var..
Gs öncelikli olarak iyi bir hoca ile yola devam etmeli.. kulüp çok büyük paralar harcıyor.. inanın bana zyech, icardi, tetteh e verilen paralara çok yazık..
Halildervisoglunu gidip besiktasin ekinden aldınız.. racihayi elinizle Beşiktaşa verdiniz.. gittiniz, tetteh aldiniz..
Maalesef Okan takımın öncelikleri konusunda ciddi bilgi eksikliğine sahip.. gs in bir numaralı yapacağı iş.. rasicahi almak.. ve orta sahaya harika 2 ofansif oyuncu ve defans suratli oyuncu almaktı...
Ama Okan ve Yönetim sorunu ileri ucta aradı.. gelinen noktada gs çok büyük paralar ödemek zorunda..
Başkanlar kendi şirketlerini ciddi zarara sokan elemanlarını şirketlerinde tutmazlar.. fakat gs in transfere yaptığı harcamalar hiç sorgulanmiyor..
Gerçekten bunu nasıl yapıyorlar inanması zor.. ger hafta 50 bin kişi stadı dolduruyor.. taraftarın kulübe katkısı çok iyi... ama paralar hiçbir plan program olmadan pazardan meyve sebze alır gibi harcanıyor..
Icardi 6 milyon euro
Zaha 4 milyon euro üzerinde
Tetteh 2.8 milyon euro
Ndombele 3.150 milyon euro
Davinson 3.4 milyon euro
Zyech 3.5 milyon euro...
Mertens 2.8 milyon euro ( bu sene de bunu mu aliyor )
Toplamda bu oyunculara verilen yıllık maas 25-26 milyon euro... euroyu 30 dan alırsak.. 750 milyon TL yapar...
Ayrıca bunlara verilen imza parası ve bonservisini var... tetteh, Zaha, icardi vs... bunlara da ciddi para verildi..
Sezon başından beri yaziyorum. Daha bu transfer yapılmadan önce yazdım.. yazik çok yazık..
Mesleği futbol.olup bu işte uzmanım diyenler hangi mantıkla bu oyuncuları alıyorlar.. ayrıca bu kadar para veriliyor... benim mesleğim futbol değil.. fakat bu transferin hicbirisini yapmazdım..
Buradan da tekrar iddia ediyorum.. Bu işi çok daha iyi yaparım..
Gelelim okana. Sevgili Okan takım gol atamıyor. Takim çok koşuyor.. fakat karambole futbol oynuyor.. saga sola kosusan panik futbolu var sahada..
Sevgili Okan.. Bu halil dervisiglunda ne buluyorsun.. geçen sene de rasicha harika oynarken hangi mantıkla racihayi kesip yunus Akgün u oynatiyordun... maalesef bana gore çok ama çok yanlışların var...
Icardi varken dahi yazdım.. zahayi forvette denenmeli diye.. Halil çıkıyor. Hala Zaha kanatta oynuyor.. barışı ileri uca koyuyor.. Sevgili Okan barış Alper kapalı savunmalara karşı çok iyi değil.. zahayi forvette oynatmayı bir kez denemek zor mu... Takim gol atamıyor!!!!
Zahaya milyon euro veriyorsun... Bu adam.su ana kadar kötü.. bir de forvette dene...
Maalesef okanin futbol anlayışından transferlerine kadar tamamen farklı görüşteyim...
Bernolli ilkedi derki akışkanlarin kesiti daraldığı yerde akiskanin hızı artar.. fakat gs futbol takimi rakp ceza sahasına yaklaştıkça daha da yavaşlıyor.. topçular öyle top yapiyorki laylaylom , tin tin diye ağır çekim birbirlerine pas veriyorlar... Top bir kanattan diğer kanada gidene kadar aylar.mevsimler geciyor..
Sevgili Okan rakip kaleye yaklaşınca futbol hızlanır.. çünkü alan daraldı!!!! Bu fiziğin temel kuralı!!!!
Sevgili Okan elektronlarlarin atomlar bulunma ihtimallerinin olduğu bölgeler vardır... aynı şekilde rakipten gelen topunda belirli yerlere düşme ihtimali daha yüksektir.. yani Sevgili Okan gs oyuncuları rakip sahaya öyle bir yapılacaktı rakipten gelen topları alabilsinler...
Sevgili Okan fizik derki.. bircismin kütlesi artarsa ivmesi azalir.( newtonun temel yasasi) . galileo diyorki : canlılar.kuculdukce dayanikliliklari artar... yani demem o ki... Orta sahaya çok çok uzun oyuncu koyma.. max 1.80 koy.. çevik olsunlar.. dayanıklı olsunlar.. dipçik gibi olsunlar.
Yunus Akgün, zyech, cengiz vs vs gibi oyuncular değil.. daha 18 inde olan Kenan yıldız gibi güçlü oyuncular benim.futbolumda yeri olan oyuncular
Sevgili Okan hakem diyorsun.. bak mertens çıktı hakemlere değil kendimize bakmalıyız, diye açık ve net konuştu....sürekli bahaneler
Kaos futbolu izliyoruz. Kaosa gerek yok. Sakın ve akılcı bir futbol gerekli.. ama hızlı futbol !!!!
Her zaman derim.. futboldan gelmeye gerek yok. Bu işi iyi yapacak çok kişi var.. genç dipçik gibi oyuncuları seçmek zor değil.. 750 milyon TL senelik para verdiğin 5-6 oyuncunun katkısı ortada... !!
Ts-gs maçı göstermiştir gs in en büyük problemi hoca problemi.. Okan takıma el freninden başka birsey değil...
Kaç hafta degil kaç aydan beri yaziyorum.. Zaha forvette denenmeli şeklinde.. icardi sakat falan da değildi. Okan icardiyi kenara alıp zahayi denemeli şeklinde kaç kere yazdım..
Daha sezon başında halil dervisoglu alındığında yanlış olduğunu yazdım.. 2 kere kiralayıp 2 sinde de randıman alınmayan halil dervisogluna bonservis verilip alınıyor.. çöm az verildi vs si yok.. Sanirim 500 bin euro... 15 milyon TL yapar...
Icardi kaç haftadır yok..( bana göre çok büyük soru işareti.. sakat oldugu) Okan çıkmış hala zahayi forvete koymuyor... maalesef okanda futbol noktasında oyun potansiyeli olan birisi değil.. aynısını geçen sene 10 numara oynayan rasihayi kesip yunus akgunu oynatarak aklınca biseyler yapmaya çalışıyordu...
En sonunda ts maçında halili oynatmadı.. bunu Okan yapmadı.. seyirci yaptırdı.. seyircinin artık tahammülü kalmadı...
Gs milyon eurolar harcayarak talim kuruyor..kendi stadında her hafta 50 bin kişiyle maça çıkıyor.. Bu ekonomik şartlarda taraftar bu pahalı bilenlerle stadı dolduruyor... ama Okan noktasında tüm maddi olanaklar çöpe atılıyor..
Gs sezon öncesi çok daha iyi transferlerle hem şampiyonlar ligini hem de ligi domine edebilirdi..
En son şunu da belirteyim.. evet Zaha forvette oynadı.. gol de attı.. bitiriclik iyiydi... fakat Zaha rakip savunmayı zorlayacak baskıyı kuran bir forvet değil. Gs sezon sonunda zarar etmeden elden çıkarmalı... evet forvet oynamaya devam etmeli.. ama sezon sonunda sutlanmali
Bir mac algilari nasil degistiriyor.Takim kagitlari rezill de eder vezir de.
Avrupa kampına goturulmeyen sacha boey kulübe 30 milyon euro kazandırdı. Okan sezon hazirlik kampına bilr götürmemisti. Satılması istenmişti...
Şimdi yaz transfer döneminde olduğu gibi bu lada abuk subuk yerlere harcanirsa bu kabul edilir bir durum olmaz..
Icardi daha bir iki hafta önce tatilden döndü. Yüzündeki morlukla arabistandaki maça götürülen adam bir anda tatile çıkıyor. Gözünü kaybetme tehlikesinden falan bahsediliyor. Doğru yanlış neyse artık...
Yüzünde morluk olan adam tatile gönderilmez.. takımla çalıştırılmaz. En kötü düz koşu yaptirirsin. Kondusyonunu koru dersin..
Gs kurumsalligini prestijini bu şekilde düşürmemeli. Bu kaçıncı oldu.. icardi yaz transfer döneminde de aynısını yaptı. Geçen sene de bu sene de.. kafa tatili çok fazla..
Ayrıca Okan yüzünden kerem akturkoglunu seyirci ıslıkliyor. Çünkü Okan çok çok kötü yerde oynatıyor. Ceza sahası içerisinde çok fazla bulunuyor. Ve bu durum Zaha, icardi gibi oyuncularin pozisyonunu bitiriyor. Kerem sol.kanatta. olmalı. Serbest oyuncu statüsü kaldırılmalı.. sol bölgeden ceza sahasına girmeli.. ama asla kaleyi cepheden görecek yere ilerlemeli. Çünkü diğer oyuncuların pozisyonlarını bozuyor..
Üstüne basa basa kereme basit anlat diyorum. Kerem sahada hakeme hakkımı helal etmiyorum diyor..😄 ah canım benim.. çok güldüm.. hakemle yaşadığı sohbete bakar mısınız.. bir sonraki hafta da hakemler bizi azarlıyor diyor 😄... Kerem işte..
Ha çocuğun yeteneği var.. ama.basit ve güzel anlatacaksın.. ve iyi yerde oynayacaksın...
Ama herseyden önce Okan iyi değil..
Zaha forvet olmalı. Icardi oynamamalı. Bakambu dönünce forvete konmalı. Vs vs... ama berkan ile gs yol.alamaz.. neden gönderdiniz neden geri aldınız
Başkanımız Dursun Özbek'in bugün Doğan Haber Ajansı'na yaptığı röportajın tamamını buradan dinleyebilirsiniz.
https://twitter.com/CimbomFacts/stat...39798293790824
5 şubat 2024
O forvete aldıkları ingiltereden oyuncu ne öyle.. yahu yeter.. yazik . 10 dakika oyuna girdi..kendini belli etti. Bunun neresine para verip alıyorsunuz..
Yapmayın etmeyin.. çarçur etmeyin şu paraları. Değişen en ufak bisey yok.. ömürlerini futbola vermiş kişiler bunu topçu diye aldırıyor ya...
Açık konusuyorum kuruş vermem..