Ahu ile ayni
Ahu +1 valor tefasta islem goruyor
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ahu ile ayni
Ahu +1 valor tefasta islem goruyor
Bence 70 ile tek fona hele endeks fonu riskli gibi belki bir kaç hisse fonu beraber yüzde 60-70 yapmak daha mantıklı olabilir. Tabi bu benim fikrim ek olarak borsanın potansiyel düşüşüne karşı o yüzde 70 içinde biraz altın fonu koyardım ama ben çok risk alan yatırımcı değilim .
Merkez Bankası dolar kuru baz alınıyorsa doların cuma günkü fiyatı 5,9776 idi. Şu anitibari ile piyasa dolar kuru 6,0189 seviyesinde. Yani dolar artı kapatırken CDS de ise yine eurobond a negatif etki edecek yükseliş söz konusu. Bu durum eurobond fiyatlarına nasıl yansıyacak göreceğiz.
Hisse ve degisken fonlarla ilgili excell toplusunu admustaya yapmıstı galiba
Kendisi yeni dagilima gore ne zaman günceller acaba??
Sesimizi duy mustafa hoca
Ppf FIL alinamiyor
Millet fil e hucum etmis
Ne gunlere kaldik
Olabilir tabi ben sadece fonu bir endekse bağlı olmasını sevmiyorum. Yarın bir gün endeks düşse 2018 e benzer bir yılda olduğu gibi düşen endeksle beraber düşmek istemem en azından hisse fonları tcd filan dinamikler ve kaybı en aza indirmeye çalışabilme esneklikleri var ve arkadaş yeni gircek sen daha düşükten girmişsen kalman kolay.
Evet zaten fonlar uzun vadeli yatırım bir günlük hareketten gitmemek gerek alıp en az bir kaç ay tutmak gerekiyor. Bunu yapmak içinde sinirler çok gerilmeden yapmanın yolu başta %50 bir fona girmek yerine bir kaç hisse fonuyla %50 girmek daha iyi temkinli arkadaşlar beni anlamıştır.
evet Bist100 endeksi hafif düşüyor ama BIST teknoloji ağırlıklı sınırlamalı fiyat endeksi yükselişte TTE de bu endekse bağlı. Yine bir endeksi takip ediyorsun. Elbette güzel ama yüzde 50 çok geldi bana riskli gördüm. Ben biraz daha az riskle benzer yakın kazancı daha avantajlı gördüm.
Teşekkür ederim
sağlam battık
Bugün alım fırsatı günüymüş.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Anlık ekranda %-3 gözüküyor bist. Geçmiş olsun diyorum hepimizine bugün için.
idlib olaylarının gerginliği galiba
bistte ciddi satışlar geliyor
Tcd fena düşmüş. -3,55. 5 e doğru gidiyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Operasyon gerginliği artırıyor yine aynı durumlar geçicide olabilir.
yine bir ziraat yatırım klasiği fırsatın en fazla olduğu zamanda sistem çöküyor
Güzel mal aldılar bu seviyelerden, nakitte olmak vardı şimdi fonda ve hisse de yakalandık bu sefer. Panikle hiçbir şey satılmaz böyle durumlarda ekranı kapatmak en sağlıklısı. Şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum.
destekten güçlü tepki verdi bist
*Londra swap piyasalarında gecelik vadede lira faizleri bugün geçen hafta sonundaki %9.5 seviyesinden %65'e yükseldi.* (satışın asıl ama görünmeyen sebebi)
bende tüm foncu yoldaşlarımıza geçmiş olsun diyorum bu zarar zor çıkar diyorum...
elimde hisse yoğunlardan sadece şortçu acc var bakalım artı getirebilecek mi ümidim yok pek
Suan en iyisi ppf de beklemek ben nkolay da takılıyorum 11.12 den.
Nakitteyim
Ne alayım
Tavsiye beklerim
mustafa hocam fonlardan ne öneriyorsunuz borçlanma aracı fonlar mı ppf mi kenarda para kaldı onuda fona atalım bir öneri sizden?