spotta reıs o x-zamanda yazmıstım.....145lerde ıdı hatırlarsan.....
Printable View
Diger borsalar ortalama yuzde 5 artida bir de bizimkine bak. Sonra diyorlar sen kumar oynuyorsun.
Ttkom 6.70 den 6.30 a dusuyor. Garan 9.40 dan 9 a dusuyor sonra de bana uzun vadeli yatirim.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
seninle gözüne göüzüüyy kamil seninle gözüne gözüüüggg
:cool:
https://www.youtube.com/watch?v=klwtPKDehkQ
şahsen doların 6,3 altında kalamaması hoşuma gitmedi
96k altına vermese iyiydi ☹️
Şimdi tırstım kaç binlik düşüşün tepkisi zayıf kaldı hafta sonu hoş olmayabilir.
Paraları katlayabildiğin kadar katla kamil, ilerde cok lazım olucak, böyle günleri bir daha belki göremezsin.
piyasaların koronAyı testi, bakalım kimler dayanabilecek :he:
şimdi diyelim ki bu zamanlarda para kazandık...kaybeden aracı kurumlar mı ...yoksa pala mı :)
en azından 96 üstünde kapatsaydı idare ederdi..
https://i.hizliresim.com/oNarLK.png
güvenli liman diye yada hedge amaçlı çok altına geçen olunca çaktılar. güvenli liman diye bişey yok şuan. altın hala çok düşmedi ama pek iyi görünmüyor kısa vadede. ama piyasaya sürülecek paraların orta vadede altını yeni zirveye götürmesi muhtemel. dünya bu virüsten kolay paçayı sıyıracak gibi görünmüyor, neticede illaki altına yöneliş agır basar bir süre sonra.
Bugün alanlar haftaya malı bana devrederler
bakalım 115200 yakacak mı
Daha kimse bu işten zararı hesaplamadi ama bu kadar da abartılacak kafar değil
doların önü açıldı galiba demiştim dün. çıktıgı yerlerde tutunmaya başladı iyice.. 6.30 da tutundu bugun. çaktırmadan gitmeye çalışıyor gibi bir havası var. anketlerde yıl sonu 6.51 denmiş ama çok mütevazi buldum ben o rakamı.
Güveli liman evin, eğer evde dırdır eden birisi yoksa hiç dışarı çıkılmaz.
longcular kapanmak ıcın panık yapacak mı seans sonu bakalım
Bizim piyasa ortada kalacak kapanışta...Geceki DOW kapanışına bakacağız artık...
yine erken yazayım.... tepkisi mepkisi... bu adam önümüzdeki hafta dibi egale mi edecek yok sa kıracak mı...bu net.... yok dümdük gidecem derse ... ıhhh ..ilk etepta beklemiyorum... masayı yıkmasın yeter....izleyelim görelim....
çok zayıf kaldı yine bist dow daki düşüşünü dikkate almayın burası yıllardır çöp değerinde hisseler
Sokakta nohut pilav satışı yasaklanacakmış diye anladım.
Şu pegasus ta şortla beni diye bağırıyor resmen...
Şortlarım şimdi haftasonu virüs aşısı falan bulunur hiç gerek yok...
En iyisi flat, hele ki haftasonuna flat kere flat girmek lazım...
Tabi 100-200 lot 3. sınıf spek hissesi alanlar malda olsa da onlar için pek farketmez...
Sonra VİOP topiğinde yürek yemiş gibi yazıyorlar maldayız diye...
Pehh...
Pelloş 5 dk saha tut. Yoksam gidiyeah.
Kağıt fiyatları artar. Çok fazla temizlik kağıdı, ıslak mendil kullanılmaya başlar.
ECYTM iyi tespit etti herif ama parsı yok devam ettiremedi.
masa yıkılırsa önümüzdeki hafta 10.000 point daha koyarım üzerine..... komik geliyor ama borsa bu ...vadeli 90 larda ahahahaha.... yıkılması çok zor.... yıkılırsa diyorum yanlış anlaşılmasın.....
birçok büyük hisse dolar bazlı milattan önce ki tarihlerde
halkb 0,7 usd
0,7 usd ye halkb shortlayan kazanıyor tuvalet kağıdı olmuş resmen bist
Şahane tespit, izlerken kanı donuyor insanın. Tam yükselmeye başladığına ikna oluyorsun mini mini tepeler yaparak kademeli aşağıya veriyor.
Sabahtan beri teorik fiyatla 700-1000 puan arası makas vardı, dün dahil...
Makas az önce 100 puana indi...
Pala oluk oluk mal çıkıyor...
Long kalmak hakikaten akıl karı değil...
Şirketler de evde çalışın diyormuş. İş yerinde kira, elektrik, klima, yemek vs bir sürü masraf var. Zaten ekran başında oturuyorsun işde de.
Eve eşya da geliyor yemek de geliyor artık.
Dediğim gibi, sistem insanları benim gibi evde yaşamaya itiyor. Hiç hoşuma gitmiyor.
115,200 alış bekleyen emri sildim 114,5 e girdim.
endeks kontratında tarihi hacim rekoru gelecek bugün...an itibariyle 710.000 kontrat...inanılmaz ötesi...
@traderAT12
·
7d
#coronavirus #koronavirus
Kırmızı daireBrezilya devlet başkanı Bolsonaro’ya yapılan ilk testte corona virüsü tespit edildi.
İkinci defa test yapilacak
Sözcüsünde de dün tespit yapılmıştı.
✔Ve baskan geçtiğimiz hafta Trump ile görüşmüştü.
HSBC SAHOL aldı karanlık odada sıkıştırma yapıyor yukarıya.
115 altı olmaz yeterı kadar sort acamadı......bıraz daha fırsat bulmalu......
gece harekatı ...boyalr sürüldüü ..144 e gel long.... kısa metraj.....
Sonrada diyorlar ki, niye kısıtlama geliyor
masayı gören itiraz etmez bu uygulamaya
haksızmıyım :)
biz masa yıkılmasın diye ugraşıyoruz, banane sizin cok kâr etmenizden, demişlerdir.
iyide yaptılar, daha başka önlemlerde alırlarsa masa mümkün değil yıkılmaz diye düşünüyorum.
Trum pa bi şe mi olamuş olabilirmişmi ?
dowa gomuyolar yavastan eksıye gecerse carsı paazar garısır