-
Asker polis evlere servis yapıyor vatandaşa rakısının yanında buzda götürüyor.
vatandaşa amirlik yapmıyor hizmet ediyor.
ömrümde bir gecemi nezarette geçirdim 99'da
sebep
bir polis memuruyla tartışmam dı
olay şu
eşim ikiz kızlarıma hamile
bebeğin birisinin ölüm riski var olurda ölür ve erken fark edemezsek anneyi zehirler diyor doktorlar. Her gün ultrasonla kontrol ediyorlar
hatunun çalıştığı kurumun kapısına aracı park ettim en hızlı şekilde işlerimi yapıp doktora hastahaneye gideceğiz
polis buraya park edemezsiniz diyerek bana bağırıyor
dediğim şey sizin işiniz vatandaşın işini kolaylaştırmak zorlaştırmak değil, vatandaşın verdiği vergilerden maaşınızı alıyorsunuz. bizim amirimiz değil memurumuzsunuz.
karakolda o gece ebemi belleyeceklerdi, gelen memur(biri gidiyor diğeri geliyor) diş gıcırdatıp akşama görürüsünüz maaŞımızı verişinizin karşılığını diye.
Allahtan tanıdıklar aradılar da ucuz atlattım
bir kaç saat sonra ........ bey bir ihtiyacınız var mı demeye başladılar, sabah erkenden de bıraktılar.
nerden nereye geldik elhamdülilaH.
-
-
Alıntı:
Originally Posted by
radyolog
ilk haber devletin vatandaşının nasıl ve pratik şekilde ayağına gitttiğini göstermesi açısından çok güzel..
diğer haber için nedense şaşı bakıyorum biraz..temassız numune nasıl olur bilmiyorum..bir robot kolumu var içeride ? TRT HABER haberi saçmalaımışmı ?
şu olabilir .. ULTRAVİOLE IŞINLAR DEZENFEKSİYON İÇİN TIP ALANINDA YAYGIN KULLANILAN BİR ARAÇTIR. SANIRIM HASTANE GİRİŞİNE KONULAN BU KABİN UV IŞINLARI İLE BUNU AMÇALAMAKTADIR
Vandallığın hırla gittiği bu ülkede kabini sokağa bırakırsanız ,başında kimsenin bulunmadığı an ya çalınır yada kırılır.1. açmazımız bu.
Görüntüye takılmadan videoyu izleyin.İlk başta bende sizin gibi gördüm :)Tek robot koluymuş gibi duruyor ama değil.
-
twitterdan
Kriz Yönetimi Aşamaları
1. Sinyallerin alınması=O ülkede virüs salgını varmış, bizi etkilemez
2. Hazırlık ve korunma=Kellepaça, dut pekmezi, dua
3. Denetim altına alınması=Az test, az vaka
4. Normale dönüş=Hayırlısıyla
5. Öğrenme/Değerlendirme=
6. Yeninden inşa =Kısmetse
-
-
-
Cafe Trend&Trade - III
-
Alıntı:
Originally Posted by
MedwiG
:notr: :notr: mücadeleye örneksek bu tırmanışın olmaması gerekmez mi ? Örneksek tırmanış niye diye insanlar düşünür herhal..
Mantık bunu gerektirir....
-
Alıntı:
Originally Posted by
DeliKAN
Mücadele etmek ile mücadele ediyormuş gibi yapmak arasında çok fark var.
epttavm'nin sitesinin kapasitesini düşünmeden oradan talep toplama, olmadı başka yerden toplamak, olmadı satışı yasaklama, olmadı haftalık 5 maske, olmadı 10 güne 5 maske.
Bütün bunlar 5 gün içinde oldu.
Diğer mücadele yöntem ve tedbirlerinde daha ne karmaşıklıklar var kim bilir.
Normalde bu iş,tüm imkanlar elinde olan belediyelerle ortak çalışma yaparak kolayca çözülür,ama normal şartlar altında....:)
-
Herkesin kaptan olarak tanıdığı Erol abimiz aşağıdaki başlıkta ara ara paylaşımlar yapmaya başladı , paylaşımlarını takip etmek isteyen arkadaşlar aşağıdaki adresten ilgili başlığa ulaşabilirler .
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=4172
-
Pakdemirli: Hayvancılık yapan 10 bin 530 işletmemize, çoban desteği kapsamında 53 milyon liralık destek ödemesi yapacağız. Ödemeler, bugün saat 18.00'den itibaren hesaplara aktarılmaya başlayacak-CNN Türk
-
Yazdım,yazdım sildim gerek yok.....
-
Sputnik : İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu e-posta yoluyla tehdit eden zanlının ilk ifadesi ortaya çıktı. Zanlı, "İmamoğlu, o göreve layık değil. Onun partiye zarar verdiğini düşünüyordum. Bu amaçla da daha önce mesajlar atmıştım. Mesajımın dikkate alınması için ölüm içerikli mesaj attım. Aslında niyetim öldürmek değildi" dedi.
-
Alıntı:
Originally Posted by
watcher46
Normalde bu iş,tüm imkanlar elinde olan belediyelerle ortak çalışma yaparak kolayca çözülür,ama normal şartlar altında....:)
Göz ola dağın ardını göre.
Akıl ola başa geleceği bile.
Şu forumda bile bir topik açılsaydı bu konuda, daha doğru ve sonuç odaklı çözüm çıkardı bir kaç saat içinde.
-
Alıntı:
Originally Posted by
delikan
[ı]göz ola dağın ardını göre.
Akıl ola başa geleceği bile.[/ı]
şu forumda bile bir topik açılsaydı bu konuda, daha doğru ve sonuç odaklı çözüm çıokey masasında kardı bir kaç saat içinde.
okey masasında
devlet başkanına akıl verilir
futbol klübu başkanlarınada
teknik direktörlere de
goll krallarına da.
-
Alıntı:
Originally Posted by
kitapci34
okey masasında
futbol klupu başkanlarınada
teknik direktörlere de
goll krallarına da.
sorun şu ki burası okey masası değil, onu gidip okey masasındakilere anlat.
iyi kötü bu forumda herkesin bir geçmişi bir bilgi birikimi var, bu alaycı tavırlarla yazmanız hoş değil, avatarınız bile bunu bağırıyor.
bu forumda neredeyse her yaştan her meslekten insanlar var, insanlara akıl vermek yerine her meslekten, birikimden bir şeyler öğrenmeye bakın bence, doğrusu budur.
-
-
-
Alıntı:
Originally Posted by
Ahmetg
Bu likidite bolluğunda diyorsunuz? her yerde para dolu...
Yakın dönemde sermayede artmış...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/818006
-
-
Alıntı:
Originally Posted by
kitapci34
okey masasında
Kendinle karıştırma herkesi kitapçı.
-
Alıntı:
Originally Posted by
kxsr
sorun şu ki burası okey masası değil, onu gidip okey masasındakilere anlat.
iyi kötü bu forumda herkesin bir geçmişi bir bilgi birikimi var, bu alaycı tavırlarla yazmanız hoş değil, avatarınız bile bunu bağırıyor.
bu forumda neredeyse her yaştan her meslekten insanlar var, insanlara akıl vermek yerine her meslekten, birikimden bir şeyler öğrenmeye bakın bence, doğrusu budur.
İyi yapılan bir şeyin iyi yapıldığının söylendiğine, takdir edildiğine şahit olsam dediğinizde haklısınız derim.
geçenlerde ali cemal abi bi an boşa düşüp söyledi o başka.
-
Alıntı:
Originally Posted by
kitapci34
İyi yapılan bir şeyin iyi yapıldığının söylendiğine, takdir edildiğine şahit olsam dediğinizde haklısınız derim.
Eğer bir yerde görevini yapanları takdir ediyorsak, görevini yapmayanları hoş görüyoruz demektir.
kitapçı, değiştir görüş açını değiştir. :)
-
Alıntı:
Originally Posted by
delikan
eğer bir yerde görevini yapanları takdir ediyorsak, görevini yapmayanları hoş görüyoruz demektir.
Kitapçı, değiştir görüş açını değiştir. :)
Ben bu memleket de yaş aldım delikanlı uzayda değil DELİKANLI.
Bak bir acı hatıramı yazdım okumuşsunuzdur.
-
Alıntı:
Originally Posted by
kitapci34
Ben bu memleket de yaş aldım delikanlı uzayda değil DELİKANLI.
Sinirlenmek yok. :)
Tartışamayacaksan, fikrime karşı fikrin yoksa, yaşını başını al, nereye istersen git.
Not: Delikanlı değil, DeliKAN.
-
Alıntı:
Originally Posted by
DeliKAN
Sinirlenmek yok. :)
Tartışamayacaksan, fikrime karşı fikrin yoksa, yaşını başını al, nereye istersen git.
Not: Delikanlı değil, DeliKAN.
yoo hayır sinirlenmedim:)
-
Engellediğimiz kişiyi, başkası alıntılayınca da görmek istemiyorum Sn Medwig yok mu bunun bir çözümü?
-
Alıntı:
Originally Posted by
kitapci34
yoo hayır sinirlenmedim:)
Sinirlenmişsin sinirlenmişsin. :)
Tartışma ve dahi eleştiri kültürü önemlidir. Sende bu kültür henüz oluşmamış. :Sad:
Bilir misin, kargalar yerde bir kemik bulunca önce kıçına götürür, yersem çıkartabilir miyim diye boyut ölçümü yapar.
Forumlarda yazı yazmak da böyle bir şeydir.
Yazmadan önce, ölçecek biçeceksin. Gelen ya da gelebilecek karşı yazılara hazırlıklı olacaksın. :)
Ya da çekip gideceksin.
-
Alıntı:
Originally Posted by
british
soruşturma isteyende bir DOKTOR..istenende...
şu varki isteyenin neden ve nasıl İL SAĞLIK MÜDÜRÜ olduğu tartışılmaz...eminim dünyalar kadar liyakatli biridir
-
Alıntı:
Originally Posted by
Ahmetg
1 ay oncesınde Çekleri yazılmaya başlamıştı.uzuldum kerimesi bmm yeğenin Robertten sınıf arkadaşıydı...ytd
-
Akaryakıt Fiyatlarında İndirim
11/04/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Motorinde 7 KRŞ/LT pompa fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir.
-
[QUOTE=DeliKAN;4327031]Sinirlenmişsin sinirlenmişsin. :)
Tartışma ve dahi eleştiri kültürü önemlidir.
..............................yorumsuz
-
-
-
-
Sözcü : İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti'nin tahliye edilmesi olayında ismi geçen eski AKP milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu hakkında “nüfuz ticareti” suçundan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. / Son dakika
-
Kaynaklara göre 31 Mart’ta ABD Başkanı Donald Trump ile görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fed’in swap kanalının Türkiye dahil edecek şekilde genişletilmesi fikrini paylaştı. Kaynak: Bloomberg
-
Türkiye ABD dahil bazı G20 ülkeleriyle swap hattını görüşüyor kaynak: Bloomberg
-
-
İngiltere'de bir günde corona virüsten 953 ölüm yaşandı, can kaybı 8 bin 931 oldu