Vob bu akşam taban olur mu ki?
Printable View
Vob bu akşam taban olur mu ki?
dow da sofor damperlıden atlamaya calısıo kolu vıtes koluna takıldı
Ben bitanesini biliyorum hatta orda çalışmış birisiyle konuştum ancak burda söyleyemem. Durumlar sanıldığından daha da kötü dedi
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Habertürkteki program çok güzel. Doktor hanımlar gayet güzel açıklamalar yaptı. İşin özü toplum mecbur enfekte olacak. Yaşı genç ve bağışıklığı güçlü olanlar şanslı. Sigara ve alkolü yoğun biçimde alanlar dikkat etsinler. Acaba diyorum dünyada bir mükemmel ırk mı yaratılmaya çalışılıyor. Uzayda kurulacak koloniler için çürük elmaları ayıklayıp sağlıklı olanlardan seçmemi yapacaklar. Şizofreniye bağladım [emoji2957][emoji2957]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kimyasal ve covid virüs aynı işlevi görüyor ikiside direk akciğer ve solunum yollarını hedef alıyor.
Usd güçleniyor euro düşüyor. Avrupa çökecekmi acaba. Şu notre dame denen adamın bi kehaneti varmı acaba bu durumlarla ilgili. Ariston abi senin dünya dışı varlıklarla bence iletişimin var. Onlar ne diyo acaba [emoji23][emoji23]
Virüse karşı neler yapıyoruz , virüs sonrası hayatımızda neleri değiştirdik paylaşalım biraz .. :yes:
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=42615
Pazar günü almanyada merkelgiller toplanacakmış
Sokağa çıkma yasağını tartışacaklarmış ablamlar
Şimdi üflüyorum dowu
-3.52 lerden bakalım ne kadar tepçek
Dow tepedeyken alamadım, pasif alımlar vardı, sadece endeks bir ara negatife geçince pasif Arçelik alımları geldi, 12,86 ya kadar. Şüphesi olana ekstreyi hemen yapıştırırım. Ama artık bedava olmaz, ahbap'a 500 TL iyi fikirmiş, hoşuma gitti. [emoji56]
Haftaya Petkim-Tüpraş üzerinde yoğunlaşacağım. Gerisi nasip.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, finansal kuruluşların müşterilerini mağdur etmemesi konusunda güçlü tavsiye kararı aldı.
BDDK: "Kredi limiti olan firmaların, likidite ve nakit ihtiyacına yönelik talepleri hızlıca karşılanmalı."
BDDK: "Kredi geri çağırma, mevcut kredi limitini kullandırmama, fiyat artırma, teminat şartlarını zorlaştırma gibi uygulamalardan özenle kaçınılmalı."
Aha dow dönüyor :p
Bende şöyle bir masal anlatayım uzaylılar baktı bu dünyallılar adam olmayacak her yerde savaş yalan dolan hırsızlık tecavüz cinayet ne arasan var. yeter artık yeter diyip millete bu musubeti yolladılar. En sonunda dünya halkı çaresiz kalıp 1 kurtarıcı beklerken. işte o an uzaylılar görünüp dünyayı tek yönetim altına alıyorlarmış.
Len dayılarım
Bozkurt abey ile ben maldayım siz dow şelale diyorsunuz olmaz ki ama 😊😊😊
Korkma Bozkurt abey dow bende bir üf bir çüş teptiririm
Paritede orgy dönüyor resmen. Bu sene 1 in altına giderim diyor gibi.
Vay arkadaş bilare dax dow da 1/100 kaldıraçla işlem yapıyorduk o zamanlar 100 pivan günlük zor oynardı.
Bigşort abi eski günlerdeki dowa üfürmelerimiz geldi aklıma, dejavu oldum biran.
Dönüp dolaşıp aynı şeyleri mi yaşıyoruz yoksa :drunk:
ptesi de ben üfffliyim
[emoji3] borsada çoğu kişinin durumu o. Gıdım gıdım veriyorlar ama yenilen dayağın haddi hesabı yok. Bir araba dayak bildiğin.
Sercan abey de keyfi kaçtı harelde yok
Adam kaç gündür bekledi bekledi tam hisse aldı 2 krş verdi alttan
Keyfini kaçırdılar Sercan abimin
Abi peki mehdiyle ilgili bişey demiyorlarmı. Bide sence mehdi geldiyse para piyasalarında işlem yapıyor mudur. Sonuçta bu piyasalardada bir çok şeytanlık ve kötülük yapılıyor. Mehdi önce piyasalardaki para gücünü ele geçirmek isteyebilir mi. Eşofmanlı ariston hocam [emoji23][emoji23][emoji23]
Spotta yatırım. Finansman son dakika mala girdi
Eğer herif ise
Makinayı açtıysa baya milleti delirtir
Adamın makina iyi ayar yapıyor
Herif global borsada çarpılmadıysa
O dur o kedi olacak değil ya
Aristo’n abi
Seni ne zaman evlendiriyoruz abi
Bu beğendiğin hatuna bence açıl
İçimden bir ses der ki oda sana karşı boş değil