Aslinda dogru Halk genelinde dedigin. Ben oyle dusunmemistim.
Printable View
%1,62 eksi ile işin mokunu ilk çıkaran halkbankı ve onun şişirme reklamlarında çalışan sadri alışığın oğlu -adı neydi hatırlayamadım- tebrik ediyorum.
ben bu grafiğimi baz alırım sanıyorum.
buraya göre 200 günlükler 103000-105000 arasında.
102000 ile benim beklenti bandım arasında yüzde 2-3 oynuyor.
pek de önemli olmamalı.
saatlik ortalamaların olduğu grafiği de bunun yanına yapıştırırsam sanki 106-107 bin ara destek -kendim için bir miktar alım yeri,kalanı da 103-105 bin bandı.en doğrusu iki bölgede parçalı alım.bence tabi...
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...4252cd1254.png
Iblis bile verip kacti.
50 ve 100 haftalık ortalamalar...
senin ısrarlı olduğun 102 bin endeks 100 haftalık ağırlıklı ortalama değer.
50 haftalık ortalamalar da benim ısrarlı olduğum 200 günlük değerler ile çakışıyor.
dipten yakalamak zor,tepeden satmak gibi.
mantık 106-107 arası bir kısım diyor,sonra düşüş devam ederse 102-105 arası bir miktar daha al diyor.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...664cb5dfce.png
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...664cb5dfce.png
Noldu ozune mi dondu bu yine?
Ise bak sen be. Omaha Iblisi araya adam koydurup mallarimiza talep oluyor ha. Ah be iblis, o kadar "korkma lem, cok aglarsin sonra" dedim sana vaktinde.
Iblis temettu vermeyene para sokmaz KD.
Iblisin herhangi birsey ile bagi yoktur muhtemelen. Tamamen fantazi yaptim iblis konusunda. Virus bulasacak diye korkusundan internete bile baglanamiyordur iblis dede.
Kimin aldığı sattığı indiği çıktığı önemli değil ekrandaki fiyatta önemli degil
Pwc mal için bir adil fiyat değerlemesi yapsa kaç çıkar ?
mal varlığı fi tarihinden kaldığı için sadece sabit kıymetler rayiç bedel ile artı 10 milyar tl yazar, adil fiyat değilde birisi alacak olsa 50 lira senet başı, tahsisli yaptığı için 25 lira, bu rakam müşteriler dahil anahtar teslim fiyat. kontağı cevir banka çalışsın, personel falan dahil.
Her neyse, almak isteyen sanki tahtadan alamiyor. Havacilikta da pek birsey olacagi yok uzun bir sure zaten. Yavas yavas ilerlerler artik.
Pamukbank birleşmesinde 1,5 milyar dolar tahsisli 1 milyar dolar. Tahvil olarak eklenen sermaye benzeri olaylar ne kadar ..
Velhasili cep telefonu faturamı odeyemedim korona vs demedi haasirt diye kestiler telefonu üzerine 25 lira hat kapama ücreti..
Demem o ki haciii .. ödeyemeyen geçiriyorlar... 50 lira fatura oldu 75….
Bedava bişey yok bu coğrafyada varsa ben göremedim...
Korona dan bankalar nasıl negatif etkilenebilir haasirt tüm krediler teminatlı değil mi borçlu iyice suyu sıkılır...
Evden kimse cikmasada fayiz işlemiyor mu kredilere eee daha ne..
Vur kırbacı ver mehteri patlat slogani
Kredi kartından ekmek peynir almak için nakit avans çekmiştim hasirt kimse korona demiyor hacı haciiii alırlar aklını.
manyak BİM'i yine sürdüler, bu kez bende üstündeyim, endeksi dengelemek makas yapmak için sanırım gıdaları sürecekler.
Isliyor islemesine de koronadan battiktan sonra butun verdigin parayi kurtaramiyorsun ki sirketlerden.
Pamukbanktan baska 3-5 tane banka daha almisti. Demirbank, vs. gibi.
güç göstergesini saatlikte 97000 endeks seviyesine kadar soğuttular.
100 saatlik ortalama fiyatı şimdilik tutuyor.altına kaydığı anda 107500 seviyesindeki diğer ortalamalara doğru hareket hızlanır.saat 5 sonrasına dikkat.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...a422f0cc20.png
bu küçük çöp denilen senetler catır catır inip çıkıyor, yani bankalar gibi salmadı, içlerinde hareketli olanlar fazla.
aselsan arcelik migros enka thy ERDEMİR isdemir, bakıyorumda bankalar kadar salmadılar ve üstelik gecmişte bankalardan daha fazla pirim yaptılar. bazıları işc için bu el koyma olmayacak diyor, bazıları bırak el koymayı devir edip kamulaştıracaklar diyor. bende işc konusunda devletin bir şey yapamayacağını kısmen düşünenlerdenim.
Dün traktörlerle vedalaşmıştık. Bugün sıra errğlide idi. Nazlanıyor
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hemi de 46 demiş
911 den yeni sahiplerine veririm
endeks toplar gibi yapıyor, ama bankalarda hala ışık yok.
bankalar için evlat olsa sevilmez sözü şu sıralar geçerli.
denemek yanılmak stop olmak hareket etmek kötü bir şey değil, bankaya biraz komisyon veriyoruz ama olacak o kadar. asilsan 31,4 gördü, az evel yeşil yaktı, 31,72 sığ bir hisse olsa bunu yapamazsın, eskiden bankalarda böyleydi, şimdi çok hareketsizler. endeks hala aynı yerde tali senetler değerleniyor yada kayıplarını geri alıyor, ana senetler sabah acıldığı yerde demir atmışlar.
BUGÜNÜN arçelik, asilsan, migros, ereğli, petkim, pegasus, thy, tskb, enjsa, isdemir, enkai, tekfen fiyatları ile hiç düşünmeden banka takası yaparım, eylüle kadar, eylülden 1 gün önce bankaya dönüş mantıklı olabilir.
deli senetler var, fırsat buldukça okuyorum, pandemide 1,80 den 4,80 e gelmiş, PENGUEN GIDA. çok anlamam ama grafiklerde 4,70-4,80 üzerinde 2-3 gün kapanışlar, 7 küsürlere götürür diye gördüm. Bugün 4,60 dan 6-7 bin lot aldım, 4,68 den sattım, yani hatıra niyetine izlemek için bile 4-5 bin lotu tutamadım. İşde zaten senet böyle gidiyor, korktuğun gidiyor, güvendiğin ucuz gördüğün terse gidiyor.
Sabah 174 stoplu emlak aldıydım. Şans işte