saçmalıklar bir değil üstadım bu derecelendirme kuruluşları tabiki %100 objektif değiller ama işaret ettikleri gidişat da iyi değil.
odeo 68 gün 24 kasım 2020 vade sonu
talep toplama 16 eylül 2020
basit faiz %13.25
Odeabankin sayfasında göremedim. Siz şubeden ki ogrendiniz? Bir de alt likit var mı acaba
Merkez Bankası Ağırlıklı Ortalama Fonlama Maliyeti %10.32
(Önceki %10.29)
$ 7.5015
Yanılmıyorsam 50 yi ilk defa geçti
Nzor her geçen gün cazibesini yitiriyor. Çoktan 13ün üstüne çıkması lazımdı.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Bononun adı üzerinde '' NE ZOR '' o halde neden kolay artırsın ki !
Ayrıca ben olsam da artırmazdım, zaten her şartta sürekli para getiren bir kitle varken neden daha fazla faiz vereyim ki ?
Bu işler arz / talep meselesi. Bakın dövize- Altına - borsaya talebe göre iniyor çıkıyor. Faiz de öyle. Bizim halk , bankadan bankaya gitmeye bile erinir. tembeldir, birileri cebine zorla para koysun diye bakar !!
14+1 yakışır bence.. Dolmuş kapasitesi gibi 😂
Arkadaşlar geldik köprüden önceki son çıkışa o da 1 Ekim bu birinci dalga anlamazsa 5 Kasım bu da ikinci dalga Faizleri ya yükseltecek ya da stopajı sıfırlayacak yoksa dövizi de altını da bir daha tutamazlar ve büyük devalüasyon gelir. Allah sonumuzu hayretsin
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
300K Garan % 12.25
100K usd ing 0.50
100K usd İng 1.50 swap
dün alındı
deniz 12.25
finans 12.50
garan 12
1mio+
Oranlar hafif gevşeme eğiliminde gibi, birşeyler yapmalı
Merhaba, uzun süredir izleyici olarak takip etmiştim, artık üye olup ben de katkıda bulunmak istedim. Bu arada oran paylaşan, gerçekçi yorumlar yapan herkese teşekkürlerimi sunarım.
İlk girişi bir oranla taçlandırayım 🙂. Vakıf özel bankacılık 800+ ya da 1m+ 12.95.
Günlük sormadım maalesef. Bu arada 500+ için de 12.75 dediler. Bunların hepsi yeni para. Temditte de hesabı kapatıp açıp aynı oranları alabileceğim söylendi
Faizler bu haliyle giderse doları ekim başında 7,80 görürüz keza altında uçar onun için en geç ekim başına kadar faizleri yükseltecekler. Tersi olursa bedeli ağır olur.
burger usd temdit 32-45 gün..
swap 2,90
düz 2,75
odea 2 hafta önce 100 bin için 32 gün 13.00 teklif ederken bugün 12,65 teklif etti.12.5 fiba günlükte devam ediyorum.
https://pbs.twimg.com/media/EgVHaXNX...jpg&name=large
Hiper enflasyon tüm hızıyla yolda.!!!
Rahat olun mevduat faizlerini yükseltmek zorun da kalacaklar başka bir seçenek yok ben adım kadar eminim en geç 15 gün var
Bütçe 8 ayda 111 milyar TL açık vermiş ,cari açık yıl sonu 36 milyar dolar bekleniyor. Mecburen faizler yükselecek
ikisi de şube. swap bildiğim kadarıyla +500k usd.
otomatik pakette nasıl oluyor bilmiyorum. bunda usd bakiye vadeli euro olarak bağlanıp vade sonunda tekrar usd ye dönüyor. siz bu iki işleme onay veriyorsunuz. vade sonunda başta verilen oranda (mevduat karşılığı) faiz hesaba yatmış oluyor. üst limit olduğunu sanmıyorum.
sadık üye daha iyiydi yahu.. bronz olduk ne gerek varsa.
Ben TL-USD swapı sandım. O nedenle merkez bankasının teammülleri gereği , bankanın hazır paket olarak bunu sunmayıp iki ayrı ürün olarak müşteriye sunması da mümkün olabilir diye sormuştum. Zira bazı bankalar bu işlemi 2 ayrı işlem olarak manuel yapıp nihai bir TL-usd swapı elde edebiliyorlar. Hazır paket olmadığı için sürümü düşüyor ve biraz daha maliyetli olmaya başlıyor diye duymuştum.
Euro-usd swapı da fena değilmiş.
200 k üsd karşılığı şartı var sevap yapmak için
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi