papaz pilav yemiyor iste dolar nerde, bist nerde
faiz artırmadan bir sey degişmez
Mk tüm yerli fonları satıp yabancıya girasim ar.
Valla her kimse
Bu bisti bu hale dusurenin allah bin belasini versin
Ya burada ucus kacis dediler
Ne dedim xtkjs sonuk
Xtks gitmeden gitmez dedim demi
ee baska açıklanacak sürprizde kalmadı , ne yapacağız simdi
2 saattir tvde enerji uzmanlarını dinliyorum, en ufak dişe dokunur bir bilgi vermiyorlar, hep olabilir de olmayabilir de gibi konuşuyorlar. 2 saat kahvede otursam bunlardan çok daha iyi infolar verirlerdi
Bugün ne oldu?
Bugünün esas kaybedenleri düşüş var diye ellerindeki satanlar oldu.
Bugünkü BİST Kıymetli madenler bültenine göre bugün ons en düşük 1866 dolar olarak gözüküyor.
Ons bugün o kadar düşmediki hiç.
Investing'e göre bugün en düşük 1912 olmuş.
1866 nereden çıktı.Bizim BİST'te ayrı ons piyasası mı var acaba.
Çünkü onlarda herkes gibi net bilgiye sahip değiller. Sondaj sırasında hedef seviyeden gelen gaz miktarı ile rezerv hesaplanamaz, hatta o tek kuyuyu üretim kuyusu haline getirip, akış testi yapsanız bile gerçek bir rezerv için yeterli değildir. Birden fazla kuyu açıp, akış testleri ile gerçekçi bir üretilebilir rezerv hesaplayabilirsiniz.
Web merhaba buğün öbür topiğe saat üçten sonra borsaya satış geleceğini yazmiştım. Bizim için her şey normal gibi görünüyor ama el oğlu öyle düşünmüyor gibi. Temkinli olmakta fayda var. Yatırım fonu da alsan hisse de alsan borsayı adım adım izleyeceksin . Bunu bilir bunu söylerim. Çünkü Hisse ağırlıklı fonlarda bist ile parelel hareket etmek mecburiyeti var. En azından ben böyle düşünüyorum. Sakin ve akılcı olmakta fayda var. Kar ve zarar kardeşdir. Bazan de kenara çekilmeyi bilmek gerekir. Ben riskli olabilecek fonları gönderdim. Riskli diyebileceğim bir tek altın fonu var. O da iki gündür biz şah ve mat etti. Salı günü için artı bekliyorum. En azından öyle olmasını umut ediyorum.
ABD'de S&P 500 ve Nasd** günü rekorla kapattı
S&P 500 endeksi yüzde 0,37 artarak, 3.398,20 puana çıktı ve kapanışta rekor seviyeye ulaştı. Nasd** endeksi de yüzde 0,42 kazançla 11.311,80 puana yükseldi ve günü rekorla kapattı. https://www.bloomberght.com/abd-2262772