Sen irahat ol, dowu yeşil kapattırmıycam, bastım dowarlara şortu şindi :he:
Printable View
Dolarda anlık 7.37 ile asağıdakı long stoplarını patlattılar yukarda palacan kimseyi istemiyor yanında demek ki bu kadar elini belli ettin be haftaya 7.60 ile 7.80 gelebilir..ytd
Nasdak bile -5% den yeşillenmek üzere. Bu borsaların tek elden yönetildiğinin resmi. Oyunu oynatan ne isterse o oluyor.
Bizim sabah 104 binden 98 bine düşüp aynı gün 106 kapattığımız güne benzedi. O günün öncesinde ne demiştim... kanlı cuma olarak açılıp şanlı cuma olarak kapanacağız. Aynısını abd yaptı..
Jas uyan
dolar 7.38 gördü.!
bekleyen emir verdiysen...
birileri bir haber aldı da.(müjde)
biz bilmiyoruz.
nasdac bile artı olacak
30.100 e gidecek dow
Ooo dolarcıların stopları mı patlatmışlar. Neden acaba :)
36 teklifim hala geçerli pala emmi.
pztesi 300 daha eklerim bak zamlı alırsın :he:
Abd endekslerinin hepsi şu an ralli modu trend üstüne geri döndü. Yarım saatte kapanışı nasıl yapacaklar bakalım.
abd pazartesi tatil.
bugün pazartesi günününde primini yaptırıyorlar.
1234 benden paso palacan hadi haftasonu rahat rahat oturak.
Gerçi diğer hesapta %100 spotta maldayım üstüne de baktım şimdi 10 tane lönk varmış ne ara açtım belli değil hayatımın en boğa dönemini yaşıyorum hayırlısı olsun...
Olmadı 1233 benden paso herkese iyi geceler.
bu gece alanlar biz bu (pozu) niye yedik diye seans kapanışında 1229,00----1230,75 e kadar geri basarlarsa
ne gülerim ama :kahkah:
Kan geliyo kan concişlerden. Bi ayılara dalıyorlar bi bizonlar geliyor filan derken. Neyse canım fileto filet az dinlenelim abi be biz de iyi vuruştuk. Vuruşup vuruşup sonra vuruşma şeklimi koda dökecem vuruşsun dursun namussuzla, ben kazanıyorsam koda dökülmüş haldeki ben de kazanmalı mantıken. Kazanamaz kesin şimdi. Neyse nasip çay yok mu çay :)
Ben dolarda gelecek hafta 7.18 e kadar düşüş bekliyorum.
DOWDA YENİ ZİRVE.VE SON
stop patlatıldığında ayni barda daha yukarı gitmesi lazımdı.
bu stop patlatma değil.düşüş başlangıcı.
Abd borsalarında bunlar olurken biz bizimkinden fazla şey mi bekliyoruz ki acaba?
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haftaya dolar 7.30 lara gelsede biraz daha alsam...
Geçen cuma 7.36 almıştım...
Bu cuma hafta boyu biriken tl ile dolar alamadım...
bearbull çiğ börek diye diye canımı çektiriyosun sırf onun için atlayıp o kadar yolu gelicem bak... :)
Annat sen de Tur$ucu.. Güzel annat..
Eyvallah TriumpH.. To bee continued..