Pelikan örgütünden Selman Öğüt çalıştığı üniversiteden kovuldu
Printable View
Pelikan örgütünden Selman Öğüt çalıştığı üniversiteden kovuldu
Basının durumu...kurumların durumu...durumun bu kadar vahim olduğunu görmek çok korkutucu...
Son demler lezzetsiz olur....
Tavşan kanı kıvamı yeni çay demlemek lazım...
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
istifa etmemiştir ama belki af dilemiştir :he:
Günün en güzel haberi,
kıdem tazminatı ile ilgili düzenleme Meclisteki tekliften çıkarılmış.
Erken seçim mi var nedir? Seçim kanununda da değişiklik düşünüyorlarmış.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Henry Kissinger hala yaşıyormuş. John F.Kenedy'den bu yana bütün başkanlara danışmanlık vermiş.
Joe Biden'ı insan olarak seviyorum demiş.
>>>>>>>>>>>>>
https://www.businessinsider.com/henr...ection-2020-11
...
Kissinger: I've known Mr. Biden for over 40 years. You may find it amusing that he wasn't actually 30 when he was first elected Senator, which is the minimum age required by the constitution. During one of my tenures as Secretary of State, he attended a high-level meeting of the Senate Foreign Affairs Committee. So he's coming in and I didn't know who he was. I said, "I didn't know staff members were allowed to attend this meeting." Biden didn't make a big fuss about this at the time. Over the years he has told this story I don't know how many times. I like him as a person. We often disagreed on foreign policy, but if he becomes president, I'm convinced he will be moderate and thoughtful in his foreign policy.
taç başı akıllandırır demek istiyo yaşlı kurt: tayyip'le çatışma, onu yanına çekmeye çalış' diye nasihat ediyo bidon'a..
netekim -yaptırım mı yapacaksınız her ne yapacaksanız yapın hadi, neymiş görelim sanction manction' diye ünlemişti reis iki hafta üç hafta evvel..
Ya bu habere çok üzüldüm[emoji852]
Türkiye'ye yatırım yapmaktan vazgeçen Volkswagen, Slovakya'yı seçti
Kısa süre önce Automobilwoche'ye özel açıklamalarda bulunan Volkswagen CEO'su Herbert Diess, Türkiye'de yeni bir fabrika yatırımı yapmak yerine Slovakya'daki fabrikayı güçlendireceklerini belirtti.
Deyim yerindeyse yılan hikayesine dönen Volkswagen'in Türkiye yatırımıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Volkswagen CEO'su Herbert Diess,*Automobilwoche'ye yaptığı açıklamada Türkiye yerine*Slovakya'ya yatırım yapmaya karar verdiklerini*belirtti.
Herbest Diess'in açıklamasına göre Volkswagen, Türkiye'de sıfırdan bir fabrika kurmak yerine Slovakya'da var olan fabrikasına yatırım yaparak buradaki üretim kapasitesini artıracak. Pandemi sürecinde talebin düşmesiyle kapasite artırımı konusunu yeniden değerlendirdiklerini belirten Diess, Slovakya'daki fabrikayı güçlendirmenin kendileri için yeterli olacağını belirtti.
Diess, verdiği demeçte Slovakya'ya yapacakları yatırım miktarını açıklamadı. Fakat*Automobilwoche'ye göre bu değer*1 milyar euro civarında.
Birinin keyfine göre yönettigi ülkeye kim yatırım yapsın ki ..
Trump: Koronavirüs aşısının başarısını seçimi kazanmayayım diye gizlediler.
Adam haklı bu sefer :)
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görevden her kim alınıyor ise boğazına kadar pisliğe batmış ve alanların da paçası tutuşmuş.
Not: abdye gönderilen tebrik mektubu daha çok biz kardeşiz mesajı verilmiş sanki tıpkı af dileyen şahsın gerekçelerine dokunulmadan yapılan açıklama gibi
Yolun sonu görünüyor daha çok 200 binler konuşulur borsası Uçanlar kimmiş bakın bekle bizi Venezuela biz geliyoruz pehhh
Seçimlere itiraz edecekmiş. Sıradan vatandaş olsa bunlara yaranılmaz deyip pes eder, adamın para sorunu yok sonuna kadar gidecek gibi.
Veri analistleri ile seçime itiraz etse nerede eksik fazla oy kullanılmış bulabilir. Rekor sayıda seçmen katılmış. Her yerde aynı ölçüde mi yoksa belirli yerlerde fazla katılım mı var vs yapay zeka bulabilir, ya da yeterli kanıt yok derler.
Dün aşı bulundu bugün sokağa çıkma yasağı koydular
Bu ne yaman çelişki
Seçim abd de olur bizim kabine değişir
Bu olanlar dahada kafanıza tokmak gibi inmiyor ise salak demiyorum insanlığınızı kaybetmişsiniz yazık
Finalinde şöyle yapayım
Geçende yazmıştım
Abdyi halk başkan din bunlar yönetmiyor Trump malum şahıs gibi diktatörlük yapınca hile ile bidene başkanlığı verdiler
Trump boşuna çırpınıyor mahkeme hikaye
Yeni Dönem yeni dünya düzenine start verilmiştir
2020 yılı felaket yılı oldu
2021 yılı şok gelişmeler yılı olacak
Geçen 3D ABD haritası koymuştum, FED de iklim değişimi artık risk diye rapora ilk defa koymuş. ABD nin büyük bölümü düzlük ve çok alçak. Bir sürü su basması filmi vardı, hep uyduruk diyordum ama haritayı tekrar inceleyince ben de olabilir diye düşünmeye başladım.
Zaten sürekli kasırga oluyor su basıyor.
Sakın kader deme, kaderin üstünde bir kader vardır… Ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karar vardır…
daha cok seyler gorecegiz anlasilan..abd secimiyle bi anda ne olduysa bizde bir seyler degismeye basladi gibi ve devamida gelecek gibi
Matriks 1997 filan olması lazım sonradan TV'de çok oynadı. Bir ara küçük bir çocuk ile denk geldim, bak bu film kare kare izlenilmesi gereken önemli bir film dedim, çocuğun aklına girmiş.
Sonradan ailesi ile birlikte otururken TV'de denk geldi, kalktı bu çocuk "Bu film kare kare izlenilmesi gereken önemli bir film" dedi, annesi babası bastı kahkahayı.
pelikan operasyonu başladı. tek tek indiriyorlar.
berat albayrak'ın babası akp'den istifa.
selman öğüt medipol üni'den şutlanmış.
berat zaten şut.
çok enteresan bir dönem bizi bekliyor.
Yanilmiyorsam iktidar partisi icinde Cumhriyet ve Ataturk'e karsi en cok ideolojik tutum serrgileyen grup bu Pelikancilar idi. Ayrica Erdogan sonrasi donem icin Albayrak ailesinin Berat Albayrak etrafinda bir orgutlenme ve calismanin var oldugunada inaniyorum.
Eger Pelikancilara iyi bir operasyon cekilirse iktidar partisinde belirgin bir siyasi cizgi degidikligininde ortaya cikacagini dusunuyorum.
Beratın kafa tarikat hurafe kafasıydı.
Realiteden kopuk bir kafa.
Davutoğlu nasıl dış politikada kopuk bir kafaysa bu öyleydi.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukselis erken secim ve akp den kurtulus rallisine evrilir mi ?
Tayyip damati cok hayati bir sorun olmasa gorevden almazdi akp mv lerin iyi parti ,deva ve gelecek partisine geceriz tehtidi dogru olabilir.
Akp rte damat vs...bistin bunlardan kurtulus rallisinin hedefi 50000 usd dir.
Ortalama 5.5 -6 desek yaklasik 300.000 tl
Aşı umutları gelişen ülkelere ve risk iştahınayardımcı oluyor. Aşağıda Tayland SET Borsasına günlük rekor yabancı girişi görülüyor.
Bir günde 600 mn dolar... https://t.co/b39d3R5Juk
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
Dolar artık oralara düşmez. Bist 5 dolar için çok ciddi hikaye lazım buralar kriz fiyatı evet ama 2 3 dolar arasi gider gelir normalleşme olursa. 2 3 dolar bandı için EM lere geri sermaye akımı ve Türkiye nin iyi yönetilip bundan istifade etmesi gerekir.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben daha önce ifade ettim arşiv tararsak buluruz , dedim ki ;
pandemi sonrası oluşturulmaya çalışılan yeni düzende mevcut yönetimlerden hiçbirisi tekrar secilemeyecek..
buna macron ve merkel de dahil..
bugün kapanış 1250 üstü mü altı mı olur
Bddk swaplari aciyor banka sov u gelir mi bugun :)
şortlar tanga oldu yine yeniden