Bay bayan bilmiyorum ama komik olmayın gece gece güldürdünüz
Printable View
bryat öncülüğünde gidiyor, ki gitmek zorunda , keyfini çıkarın
tavandayız nazar değmesin
Yanlış anlaşılmasın ama boryat yüzünden değil son dokmesini yaptığı için gidiyor artı arazinin parası var 800 milyon kasada dolarda olsa faizde olsa yıl sonu 1.2 yapar
Ben hep söylüyorum ilk bedelsiz bundan gelecek ama 2 sene sonra 1100 1150 lira arası direnç var sonrası 80 dolar
Yapı kredi deki kimse göstere göstere aliyor
Burda yanlış mı yazdınız,borsa cahılıyım ama gecen sene geldıgı fıyatı daha bugun gectı,gecen sene domates,bıber herhangı bırseye yatırım yapsak en az 3/4 kat,bırakın katı hısse gecen senekı fıyata yenı geldı,ayrıca burda bn dahıl bırcok yatırımcıya kan kusturmus bır kagıt,evet hersey nasıp karton gıbı bryat gıbı yada egeen gıbı gıtmedı nasıp dıyorum ama bu kagıt cok kısıyı aglattı 30/60 bandında 5/6 yıl ılerı gerı yaptı,Sayın O sullıvan,kasvet degerlı gıbı detay yorum yapan arkadaslar var bugun altın bn aldıgım kasım 2011 sevıyesıne bakınca 18 kat gıbı yapmıs bu da keza ona yakın bılseydım altına yatırırdım sonunda bunun gıbı rısk yok,uzun vade kazandırır lafı bu kagıtla bırlıkte çöp oldu,her kagıt degıl bununla aynı zamanda aldıgım thyo sun ankı fıyatına bakınca gercekten aglayasım gelıyor,bu tavanlar kısa vadede gırenı mutlu eder bnm gıbı 10 yıl ustü için vız gelır tırıs gıder,selametle
Alıntı cıkmamıs Honky adlı arkadasım yazısına hıtaben
Kardeş sen neyin kafasını yaşıyorsun acaba
Ben kimseye bir şey demedim
Ben başıma gelen hadiseyi anlattım
30 da iken ben buradaydım
Hisse gitmeyince sağolsun hisse net üzerinden yazdım.ara bul yazdiklarim hala bu sitededir
Hisse sonra 500 e gitti ben 280 den vedelastim
30 dan 500 e gitmiş hisseyi alırsan düzeltme gelince pisman olursun.
Falan filan sirketle kıyaslama yapmak da tuhaf sayet kendi sektöründe değilse
Klimadan safkar arceoik Vestel gibi şirketlerle kiyaslarsin anlarım
Bryat ile bunu niye kiyaslarsin
28 li fiyatları bilirim ne arkadaşlar vardı eskiden
Uzman 74
Sayın yeşil inci
De Alcar
Hatırlayabildiklerim
Hey gidi uzman 74 adlı arkadas ın cok emegı vardı bu sıtede,onca grafık yorum ,en sonunda sanırım tarıhı bılanco sonrası bastıgı dönmde şirkete guvenı kaybedıp gıttı,kendısıyle yazısmıstık ,500 hareketını yaparkenn ayrıldıgı ıcın hıc pısman degıldı cunku bılen bılmeyen herkesı bezdırdı…..bnm hatrladıgım da olimpik forum,Tamsel bır de 60 hareketını yaptıran arslanbey gıbı bırı vardı….öyle bır gecer zaman kiii
Yönetim, kote ettirdiklerinizi sattık kap ınızı bekliyorum!!!! (Tabi cep to cep olduğunu biliyorum!) akşama falan beklemeyin, gün içi gönderin ki, rahat taban olsun, şanınız yürüsün, ahlakınız ı herkes görsün!.... İŞİN TAM GÖBEĞİNDESİNİZ.....
Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....
Sayın Gol Kralı bn ıyılerden,emegı gecenlerden bahsettım,suzı de unutmadım Sayın Elıot,uzun arkadası Allah a havale edıyorum….
Kalın kafalı eski tip ahmak bir spek tutmuşsun Leyla cım! Tam şanınıza yakışır. Hani diyorum borsadaki şirketlerinizin hisseleri yerine, sanayi de ki şirketlerinizin işleri ile ilgilenseniz!...
Çer çöp hisselerin spekleri bile buna 10 basar, bundan daha ahlaklı... (Cmbtn,mrshl, sürekli zarar açıkladıkları için, benim gözümde)
https://i.hizliresim.com/5489yao.PNG
dün...
https://i.hizliresim.com/rgy4uyk.PNG
1 haftalık
Taban arkadaşlar hayırlı olsun
bu sermayede bu seviyede başka hisse kalmadı,
yolu uzun ve açık olsun.
Tavan taban değil
İlk bölünecek bu olacak
Ya agbi olumlu hic bir yazin yok argo kelimeler olumsuz yorumlar capti hirsizdi leylaydi sarhoştu ben 2018 yilindan beri alcardayim burayi senelerden beri takip ediyorum ama mecbur kalmadikca yazmiyorum ama bu kadarda itici yorum yapmak dogru deyil kimseye faydasi yok!!!
https://i.hizliresim.com/1xv5dx4.PNG
cuma işlemler ve takas...
https://i.hizliresim.com/4btveya.PNG
pazartesi...
https://i.hizliresim.com/2q6asxs.PNG
salı tahta kapanış
Dün tavanda 53000 lotu görünce anladım zaten kimse o kadar lotu oraya koyamaz iki tepe olur yarin atmazsa yukari
Çok değerli bir KAP geldi firmadan. Ama gördüğü muameleye bak . Hiçe saydılar. Çok acayip işler dönüyor bu hisse de çook. Avrupanın yeni gözdesi Isı Pompası üretimine geçildiği haber oldu.. 2030 kadar exponential satış adedi artışı beklenen bir ürün bu . Avrupada tüm ülkelerde olağanüstü hükümet destekleri olan bir ürün hem de.. Bu ekonomik sıkıntılarda bile TR de bile 12.000 den 40.000 olacak diyor. Çok YAZIK çook.
.....................
Alarko Carrier ısı pompası üretimine başladı 14/09/2023 09:26:10
İklimlendirme sektörüne doğa dostu ürünleriyle öncülük eden Alarko Carrier, ısıtma, soğutma ve sıcak suda geleceğin cihazı olarak gösterilen ısı pompası üretimine başladı. AR-GE çalışmaları tamamlanan ve ağustos ayı itibarıyla şirketin Gebze Fabrikasında üretimine başlanan Flair Split Isı Pompası hem çevreci hem de tasarruf sağlayan özellikleriyle öne çıkıyor.
Yüksek kaliteli ve maksimum tasarruf sağlayan ürünleriyle sektöre öncülük etmeye devam eden Alarko Carrier’ın üretimine başladığı Flair Split Isı Pompası, düşük seviyedeki CO2 salımı ile çevre dostu özellikler taşıyor. İnverterli ikiz Rotary kompresör, su pompası ve fan motoru sayesinde daha yüksek enerji verimliliği sağlıyor. Isıtma, soğutma, sıcak su ihtiyacını bir arada tek sistemde karşılaması ile sürdürülebilir bir çözüm sunan ürün, 8, 10, 14 ve 16 kw olarak 4 farklı kapasitede üretiliyor. A+++ enerji sınıfına sahip olan ısı pompası, konvansiyonel ürünlere göre çok daha yüksek tasarruf sağlıyor.
Aynı zamanda tüketiciye güçlü ısıtma fonksiyonu ile hızlı sıcak su üretim opsiyonu sunuyor. Tatil modu, çift zon kontrolü, günlük zamanlayıcı, haftalık zamanlayıcı, yerden ısıtma ayarı gibi pek çok kullanıcı dostu fonksiyonlarıyla da hayatı kolaylaştırıyor.
Türkiye’de Isı Pompası Üretimi 40 Bine Çıkacak
Isı pompasının iklimlendirme alanında geleceğin cihazı olarak gösterildiğini ve Avrupa’da son dönemde üretiminde hızlı bir artış olduğunu ifade eden Alarko Carrier Ürün Yöneticisi Serhan Taylan, şu bilgileri verdi: “Özellikle Avrupa pazarında son derece hızlı artışı olan Isı Pompası’nın ülkemizde de orta vadede popüler olacağını öngörüyoruz. Geçen yıl itibarıyla Türkiye’de ısı pompası pazarındaki beklenti yaklaşık 12 bin adetti. Bu rakamın 2030’da yaklaşık 40 bin olacağını tahmin ediyoruz. Bu doğrultuda önümüzdeki yıllarda monoblok tip ısı pompaları için de üretim planlıyoruz. Isı pompası, merkezi ürünlerde en çok ihracat yapan Alarko Carrier’ın ihracatına teknolojik bir ürün olarak çok büyük bir katkı yapacakâ€
önemli bir ürün daha ... gelecek için iyi yolda...
hayırlısı olsun
Tavan arkadaşlar 45 bin bekleyen var nazar değmesin devamı gelsin 1000 ler kulübüne adım adım
günlük, haftalık, aylık.. hepicisi ayrı güzel..
Boryattan ayrıldigi belli oldu
Ayrıca 1.7 lik sermayesi ile cimbeton var onuda tutuyorlar
Tahtacıyi tanıyorsam p tsi eksi 5
Benim içimden de taban olur diye geçmişti,nasıl bir etki yaptıysa bizde hiç pozitif olamıyoz…
daşşş gibi kağıt...
Gol Kralı diye bir kişi vardı. Yorumları silinmiş. Neden acaba ..