Temettü sonrasını bekleyemedim, 23,02 lere kadar düşerek alım fırsatı verdi. Bir miktar aldım hayırlısı bakalım.
Printable View
Temettü sonrasını bekleyemedim, 23,02 lere kadar düşerek alım fırsatı verdi. Bir miktar aldım hayırlısı bakalım.
Saatlikte RSI değeri düşük, satış baskısı varmış gibi görüntü var
Ancak günlük ve haftalık RSI değeri 50'nin üstünde alım yönünde.
Tahta sahibinin kendine göre hesapları var galiba :)
KAP HABERİ : 18.04.2022
Payların nevi belirtilerek yeniden gönderilmektedir. 13.04.2022 tarihinde ALKİM payları ile ilgili olarak 650.000 TL Kapalı Hamiline (KH) nominal tutarlı hisse senedini kızım Esra Kora ve 350.000-TL Kapalı Hamiline (KH) nominal tutarlı hisse senedini eşim Sitare Kora'ya devretmiş bulunmaktayım. Bu işlemlerle birlikte 12.281.739,289-TL nominal tutarlı sermayedeki paylarım / oy haklarım %8,18 sınırına
ulaşmıştır. FERİT KORA
Genel Kurul gündemine alınma sebebi buymus ...
Borsada kritik eşik aşıldı
Borsa İstanbul'da BİST 100 endeksi günü yüzde 0,64 yükselişle 2510,31 puandan tamamladı.
Endeks böylelikle kritik bir seviye olan 2500 puanı aşmış oldu.
https://www.borsagundem.com/haber/bo...asildi/1656412
Teşekkürler.
Benim KAP' tan açıklama beklediğim konu Belarus' taki potasyum klorür tedarikçisinin yerine alternatiflerin devreye sokulduğu haberi.
Bu konuda en son "üretim durdu" şeklinde şok bir KAP gönderisiydi.
Umarım görüştükleri Ürdün, Almanya' daki tedarikçiler ile anlaşmışlardır.
9 Mart tarihinde öyle bir kap var. Lojistik olarak en yakın ülkeler olması sıfatıyla potasyum klörür'ün % 35 ini Belarus ve Rusya'dan temin ettiklerini belirtmişler. Savaş nedeniyle limanların kapalılığın devamı halinde alternatif kaynak olan Alman K+S firması ve İsrail DSW ve Ürdün Arab Potash Company firmalarıyla tedarik işlemi sürdürülecektir diye açıklamışlar.
Bu konuda sıkıntı yaşadıklarına dair bir daha haber duyulmadı. Ama yatırımcı ilişkilerine sorulabilir bu konudaki gelişmeler konusunda.
Organik tarımda çok değerli bir gübre olan Potasyum Sülfat'ın da
Eylül 2021 'den itibaren Alkim kimya tarafından üretilmeye ve piyasaya
verilmeye başlandığını bilmekte fayda var. Özellikle bu sene gübre'nin
ne kadar pahalı ve değerli olduğunu gözönüne alırsak,
ilk çeyrekte Alkim kimya'nın açıklayacağı kâr oranında tahminde bulunmak biraz zor.
Endeks yükselirken bu düşüş yakışıyor mu hiç :(
Öyle bişey yok.
İnsanları yönlendirmeyin.
Alka tam konsolide oluyor blançoda..
Sadece kar görünür
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
holdinglerde mi oluyor sadece o peki ya da girişim sermayelerinde mi gözdede nasıl olmuştu, eğer dediğiniz gibiyse hiç iyi olmadı bu
lotları kendi aralarında hediye ediyorlar bu enfilasyonda ne 350000 nede 650000 lot bir halta yaramaz
Hissenin değerini 100 tl yapacan ki o zaman para kazandım diyecen ytd.
ben 100 tl den aşağı vermem hedef 25,38 gösteriyorlar bu şirket için 25 komik rakam olur hehehehe.....ytd.
Gübre tiplerinin neye göre ve ne kadar kullanıldığını henüz bilmiyorum ama Fitch' in global webinar toplantısında aşağıdaki bilgiler paylaşıldı. Alkim' in gübre tipi "MOP". Fiyat olarak daha düşük görünüyor. Amonyak vb gibi maddeler kullanılmıyor ve tam saf, tam çözünen bir gübre potasyum sülfat.
https://i.hizliresim.com/kfat0lc.jpg
oyak yatırımın alkim'i portföyünden çıkarıp yataş önerisi yapması kötü oldu :(
çok ta fifi ne yani bu gün 25,38 fiyat verenler yarın karı yüksek gelince 100 tl hedef göstereceklerdir.Bunun içindir ki yatırım şirketleri bu gün çıkarır yarın alır .Dua edin hisse düşsün ayın 25 de temettüden alacağım parayla biraz daha 20.000 lot daha alayım ytd.
100 tl den aşağı asla olmaz 100 100 100 ytd
yükselmesin ihtiyacım olsa temettüyü ezerdim ihtiyacım yok Allah a şükür onlar düşünsün satmıyorum gelsin 20 nin altına alacam ky tavsiyem 20 nin altını beklesinler.ama bu ytd dir.
bu enfilasyon ortamında bu hisse zaten çoktan 40-50 tl aralığında olmalıydı daha neyi bekliyor diye soruyorum gemiden inenleri bekliyor gemiden inin biz burdayız ytd
safya son günlerde senlendi ,
hayirlara vesile olsun :)
Piyasa ağaları 76 milyon TL kar bekliyorlarmış
O tahmini yapan kim şahna? Baktığım aracı kurumlardan hiçbirinin güncel beklenti raporlarında Alkım' ı göremedim.
76m TL biraz az değil mi bu arada?
https://i.hizliresim.com/tsl8efj.jpg
Bende düşük buldum
Foreks haber anketi
Aracı kurumlara sorulmuş galiba