https://twitter.com/MYazar212/status...23806026850309
Printable View
Bu gün çok haber geldi....
Türkiye etf -1.70%
*damat'ın başını ye
*doları 6.90'a kadar indir
*herkesi borsaya ortak edip, borsaya 158'de 4'lü tepe yaptır
sonuçlar:
-damat geri geliyor
-hdp kapanıyor
-faizler iniyor
şu döngüden kaç milyar dolarlar vuruldu 20 yılda...
Kaptırdı gidiyorrr. :)
Ah başkan ah :kahkah: Ankarada dır , her şeyi bilir , görür , haberi olur diye açtığın başlıkta nöbet tutuyorum. Bi çıtlatmıyorsun ki , yeşillenelim. Trolleri de zehirliyorsunuz adamlar ağız tadıyla tüyo veremiyorlar. Yine kaçırdık bu yükselişi. Oysa daha yarın faiz artacak ve bizde 6,80 den dolar alacaktık. yandık gitti......
oooooooOOOOOOO
gene aşmış benjo...
afferim size.
kapat piyasayı sal haberi.
kuru dingonun ahırına çevirdiniz. :yes:
hdp kapatıldıktan sonra da sırada cehape'nin başındaki zat ve ibb kayyum ataması var. daha ak parti yeni başlıyor. daha durun. kolay kolay gider mi bu adamlar? bile bile ölüme gitmez kimse.
Tahminim, seçimler elektronik ortamda yapılabilir bu tarihten sonra. Teknolojik gelişim. Gelişen Türkiye :)
Hiç bir seçim kaybedilmez. 2071 hedef. Eyvah ki eyvah.
Biden ve ABD buna sessiz kalmaz diye düşünüyorum..
Tamda bugün Biden bizle ilgili ağzını henüz açmadı derken..
Çok olumsuz bir imaj olacak bu haber..
İnsan hakları ihlalleri diye adımız iyice çıkmaya başladı tüm dünyada.
seviyim imajı...
adamlar bildiğin bölücü..
yapacaksın madem hafta sonu yap...
seans arasında.. gün sonu...
sonra gel de art niyet arama.
Ben işin bu yönüne bakmıyorum. ( dolara bakmadığımız gibi ) Bağımsız , özgür bir devletsen varlığına yönelen tehditleri anında yok etmelisin. Tehditi gördüğün - bildiğin halde bu durumu başka amaçların için kullanır ve sonra icabına bakarım dersen devlet olamazsın. İşte o zaman Biden de konuşur diğerleri de..... Ben nasıl vatandaş olarak kanunlardan korkuyorsam, suç işleyen herkes korkmalı. Alaattin Çakana ayrı misyon, peker e ayrı misyon , bazı partilere ayrı ayrı yakıştırma devlet ciddiyetinde olamaz. ALLAH bizi Suriye, libya , ırak gibi olmaktan korusun.
kemal kılıçdaroğlunın meclis grubunda yargıya ilişkin yaptığı tüm konuşmanın altına imzamı atarım net açık bi yargı düzeni çizdi
HDP’nin siyaseti bana samimi gelmiyor. Benim gözlemim içinde ciddi tezatlar barındırdığı yönünde, ama bu partiye oy veren insanlarında kendilerini ifade etmesi ve temsil edilmesi gerekiyor. Bu nedenle ılımlı siyasetin desteklenmesi, uç söylemlerin dışlanması gerekiyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
akapenin bütün yöneticilerinin sözde açılım yıllarında yaptıkları hdp ile aynı sınıfta, ayrıca son yerel seçimlerde 74 askerimizin katilinin ayağına devletin televizyonundan muhabirler gönderip röportaj yaptırırp trtde yayınlatma ve daha birçok şey sayabilirim, ülkede hukuk ve adalet varsa...
AKP Milletvekili Orhan Miroğlu: "PKK bir terör örgütü değildir Abdullah Öcalan Türkiye için fırsattır, artık devreye girmelidir."
AKP Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç: "Sayın Abdullah Öcalan demeyi ve PKK bayrağı açmayı suç olmaktan ak parti olarak biz çıkardık"
AKP Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan: "Sayın Öcalan'ın kabiliyeti ve tecrübesi var, bölgenin tek aktörüdür"
AKP Bakanı Beşir Atalay: "Abdullah Öcalan Kürtlerin lideridir, onun mesajları bizim de düşüncelerimizdir"
AKP Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut: "Sayın Abdullah Öcalan Türkiye'nin önünü açıyor"
AKP Milletvekili Galip Ensarioğlu: "PKK seçime gitsin ve seçilsin, Abdullah Öcalan şanstır" AKP Milletvekili Mehmet Metiner: "Sayın Abdullah Öcalan'ın durduğu yer Türkiye'ye katkı sağlıyor. Çok değerli şeyler söylüyor"
AKP Milletvekili Mehmet Metiner: "Bağımsız kürdistan için PKK silah kullanabilir"
AKP milletvekili Cuma İçten: "PKK'lı gençler benim canım ciğerim"
AKP Milletvekili Yasin Aktay: "Türk Yoktur"
AKP Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın: "Şu muhalefet Sayın Abdulah Öcalan kadar ilkeli olamıyor maalesef"
AKP Akil Adamı Baskın Oran: "Ulus devlet bizim başımızda Allah'ın belasıdır, Türk üst kimliği bölücüdür, Abdullah Öcalan'ın eli rahatlatılmalı"
Rusya, ABD Başkanı Biden'ın Putin hakkındaki açıklamasından sonra Washington'daki Büyükelçisini Moskova'ya çağırdı
Parti kapatma Yargıtay kararından sonra Meclis 400 milletvekili onayı alması lazım bu sayıyı nasıl bulacaklar acaba amaç cambaza bak gündemi değiştirelim faizi pas geçelim hatta indirim yapalım sonra dolar kuru çıkarsa dış güçler AB ABD saldırı yaptı denilir game över
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Fed faizlerde değişikliğe gitmedi
ABD Merkez Bankası(Fed), faizi %0,00-0,25 olarak bıraktı(Beklenti %0,00-0,25)
faiz kararı sonrası dolar yarın ne olur sizce?
maduro gibi yapar.. Meclisi bypass eder..
Eğer iyi parti red versin yada katılmasin kesin seçim var. Burda ki amaç HDP yi kim arkasına alacak. HDP ye dokunan terörist olacak.
e artık kır zincirlerini ons altın yeter yahu.
gümüş kopup altın abisini cesaretlendirecek gibi