Erdoğan: Faiz ve kur üzerinden ahkam kesenlerin, yarın bambaşka mecralara yelken açacağından kuşkunuz olmasın
Printable View
Erdoğan: Faiz ve kur üzerinden ahkam kesenlerin, yarın bambaşka mecralara yelken açacağından kuşkunuz olmasın
Erdoğan: "Yüksek faizmiş, düşük kurmuş, IMF reçeteleriymiş; bunların hiçbiri bizim insanımızın işinden, aşından, geleceğinden daha önemli değildir."
Avrupa'da ilk kez Belçika’da koronavirüsün Güney Afrika'da tespit edilen B.1.1.529 varyantı tespit edildi.
Erdoğan:
- Şirketlerimiz, çalışanlarımız hiç endişe etmesin, daha çok kazanacaklar
- Halkıma inanıyorum, Türkiye büyüyecek, zenginleşecek, bu nedenle 2023 çok önemli, halkımızın tercihini mandacılardan yana kullanmayacağına inanıyorum
Yeni varant gelmiş.
İngiliz varantta, delta varantta yaşananları tekrar edelim.
Erdoğan: "19 yıldır bu ekonomi politikasının hazırlıklarını yapıyoruz. Artık ülkemiz ekonomisinin kronik hastalıklarını azaltma değil tedavi etme aşamasına geçtik."
O allarjik reaksiyon ÜLKEMİ yok edecek haberleri yok.Doları zıplatan allerjiden bahsediyorum.
Virüs de zaten 2 yıldır kendi başına ve sağlık çalışanlarının insiyatifi ile gidiyor.
İktidarın hiç katkısı yok bence.
Virüslüyü evine göndermiyeceksin.
İyleşene kadar bir yerde tutacan.
2 tanede bir olaya şahit oldum biri bizim akraba biri apartmanda komşu.
2 side yaşlı bayan hemde aşılı.sinovak
İyileşti diye eve gönderildikleri gece vefat ettiler.
Almanya merkezli BioNTech şirketi, son dönemde Afrika’da tespit edilen ve hızla yayılarak başta Avrupa ve Asya’da panik yaratan Nu varyantı ile ilgili Alman Bild gazetesine açıklama yaptı. Açıklamada "Şu an uzmanların endişelerini anlıyoruz ve B.1.1.529 (Nu varyantı) ile ilgili çalışmalara hız verdik. Şu ana kadar gözlemlediğimiz diğer varyantlardan önemli farklılıkları var. Başak proteininde fazladan mutasyon gözleniyor" ifadeleri kullanıldı.
Şu an hükümetin yaptığı tek şey var, yarın ne desek te doları yükseltsek çalışması.
Her tv de ayrı yetkili doları zıplatmak İçin çabalıyor.
Dolar bazlı Ucuz işçilik, ucuz ürün, ucuz ev, ucuz tatil.
“Düşük kur†politikasından vazgeçilmiş )))
Düşük tutacak hiç bir şeyimiz kalmadı demiyor da )))
İsrail, Doğu Afrika ülkesi Malavi'den ülkeye dönen 3 kişide koronavirüs "B.1.1.529" olarak adlandırılan yeni mutasyonunun tespit edildiğini duyurdu. Ülkenin "acil bir durumun eşiğinde" olduğu belirtildi.
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: “Nu varyantı kaynaklı artan vakalar sebebiyle; Botsvana, Güney Afrika Cumhuriyeti, Mozambik, Namibya ve Zimbabve’den ülkemize tüm kara, hava, deniz ve demiryolu sınır kapılarımız yoluyla bu geceden itibaren seyahat edilmesine izin verilmeyecektir.”
Dış borsalarda ABD ile ayni düşüş yaşadık
Dax biraz daha fazla düştü
Bovespa dikkatimi çekiyor,hala 102-103 endexsi,biz onlardan 75puan daha fazlayız:notr:...Acep biz şişikmiyiz :notr:
Vergiler,harçlar,cezalar %36.2 arttırılmış...oyna devam...
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada "1 ve 15 yaşındaki kız çocukları ile ailenin 18 yaşından küçük 2 erkek çocuğu kolluk kuvvetlerinin desteği ile Bakanlığımıza bağlı kuruluşlarda bakım ve koruma altına alınmıştır"
Günaydın dostlar;:wave:
O zaman İşçi memur ve emekliye de % 36.2 zam yapılması gerekir.!
Güncel faiz oranı % 15, paranın neden dövize kaçtığının en net göstergesi.
Döviz bu kadar yüksek iken yeni bir faiz indirimini düşünmek bile bu yapılan ve yapılacak zam oranlarının sıfırlanması demek.!:rules:
Geçen yıl bu zamanlar kilosu 60TL olan kavrulmuş ve çekilmiş Türk Kahvesi'nin kilosu Eminönü'de 140TL olmuş!
1 e aldığım ev Bu yıl Mayıs da
1.9 ediyor başka söze yer yok.
Enflasyon kocaman bir yalan
Pinokyo bile bunları görünce yurt dışına kaçtı:oleyo:
Ortada şeytan da kalmadı.:(
akp sayesinde ne kadar kötülük varsa ülkemden kaçtı.
Maaşlara en baba%20 yaparlar emekliyede %10 - 6 aylıkda.YTD.
Nankörler sizi şükredin yahu.:Sad:
Birde dikkat edin artık ekonomik yada dolarla alakalı yorum yapmayın.
MGK ya girmiş konu.
Aman ha.
Yemek tarifi veririz bu topic'de.
[emoji1787][emoji1787][emoji35][emoji35]
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet bir emekli olarak ben de 36% zam istiyorum.
Nereye muracaat ediliyor ?SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haberler öyle değilmi kanallarımızda.
Balık nasıl yapılır yada taze balık nereden alınır.
Şehir festivali yapıldı bilmem kaç kilo balık ekmek yendi.
Kebap nasıl yapılır.
Soğuk algınlığına iyi gelecek çorbalar burada.
Haber yok Magazin ve yemek kültürü mubarek.:yahoo::kahkah::vk:
şu aralar AYŞE KULİN in TUTSAK GÜNEŞ isimli kitabını okuyorum..distopik bir dünyada,acayip bir ülkede geçiyor...hesapta...
tv lerde herşey iyi,güzel göasteriliyor,güneş ışıklarının zararlı olduğu savunuluyor,gıda eksikliği suni gıdalarla giderilmeye çalışılıyor
vb vb.....ne kadar benzerlik var anlıtılmaz..okumak lazım tavisye ederim..
https://www.birgun.net/haber/prof-dr...bederiz-367235
Prof. Dr. Ceyhan'dan TURKOVAC uyarısı: Bilim dünyasında güvenirliğimizi kaybederiz
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, acil kullanım onayı başvurusu yapılan yerli Covid-19 aşısı TURKOVAC'la ilgili yeterli bir bilimsel açıklama yapılmadığını belirtti. Ceyhan, bilim dünyasında güvenirliğin kaybedilmemesi için çok dikkatli olunması gerektiği uyarısı yaptı.