2011 de Dardanel almıştım 1.47 den 2021 de 39 kusur gördü. Tüm lotarı satamadığım için kazandım diyemiyorum.
Metur 2020 mayıs 1,85 maliyet az lot az kazanç
Printable View
Adamı işe almışlar da işe karıştırırlar mı bilmem..
İşsizlik zor iş vesselam
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydin arkadaşlar
Bu aralar bir şey yazmıyorum
Pek yazacak bir şey yok.
piyasa iyi
nerden döneceğine kafa yormak şimdilik gereksiz
biraz işaretler görünce kafa yormak lazım
Şuan için hedef neresi olabilir
Matriksdeki hazır formasyonların belirlediği grafikte
sarı renkte iki hedef var 1560 ve 1630
birde arada eski zirve var 1590
Tabii eski zirve üstüne atması
yükseliş için gayet sağlıklı bir durum oluşturacak
bu hafta perşembe günü
MB verileri de önemli olacak
bakalım yabancı ne kadar alım yapmış
alan satanda
her gün alıyorlar gibi durmakta
fakat
bunlarla oynamaları mümkün
https://i.hizliresim.com/4u02al0.PNG
En uzun tuttuğum galibinkinydi.:kahkah:
Allah belamı verdi zaten,bilgi tecrube birikimiyle hisseyi 6 7 kat karla elinde tutmak ders niteliğindedir,
Zaten iyi bir sermaye yapmissan kendini neden formlarda ararsın oda ayrı bi konudur zaten.
ekim ayında otomobil satışları bir önceki yılın aynı ayına göre %46,9 azalarak 40.512 adet olurken, hafif ticari araç pazarı %11,7 azalarak 16.234 adet oldu-odd
ekim de başlayan itki 2 extension seviyelerinde.. itki bitmiş olabilir abi.. 151.5 extension da bir red gelmişti zaten. bilemiyoruz. bu işler öyle kolay değil... 1. dalgayı farklı yerden alırsak 2 extension 154.4 larda çıkıyor... ki zaten 1.618 extension ve mertebesi her türlü dalga sonuda olabilir... bu işler öyle kolay değil...
Bilemezsin dayi.. Aklını alırlar... dalgalarda yok olursun...
LÜTFEN VOB YAPMAYIN..
dayı bu işler üle kolay değil. ana trend şubatta bitmiştir sen martı 4 alırsın 5 yeni rekor beklersin 3 sene düşer.. bu işler öyle kolay değil... lütfen bir kişiyi kurtarsak yeter. bu yapılabilecek birşey değil.
veya gelelim mart dibine makro 2 dibi olmuştur belki 3 sene yükselir... bilemezsin dayi... aldığın poz boynuna ip gibi dolanır sıktıkça sıkar...
VOB YAPMAYIN..
hayatınız kayar..
SELAMETLE...
Sermaye dolardan dolayı eridiği için olabilir miM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu soruya cevap vermedim ama sasa yı yakalayanlardayım..
Hala elimde bedelsizlerden kalan var inşallah şişeyi de sasa kadar tutarım..
6 kat uzun vade de ise benim kazandığıma göre az..
Bana tarla aldırdı..
5 bin sasalık şişe var elimde ..
5 bin sasa var..
Saygılarımla..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
beyaz eşyadan sonra otomotiv de tepesini yaptı... çelik fiyatları da düşüşe geçti, muhtemelen çeliklerde de döngü tamamlanmak üzere.. seçim meçim işlerinden dolayı perakendelerin sırtından sopa eksik olmaz bu sene...
kaldı elde biraz havacılık; esas olarak da bankalar....
Dolarları sattım pişmanım [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazıları zirveye bakıp çöp diyor kasıma baksın o zaman tam bir sene önceye .
1100 den 400 puan eklemiş daha ne olsun
Günaydın esnaf, bugün Şortcuların günü olabilü mü
ilk hamle yüzde 90 fake" kuralından hareketle tüm pozisyonları boşalttım, kuş gibi hafifledim
Shortlayan çok galiba...en ufak bir gevşeme emaresi yok?
Bu arada, twitter da ara ara piyasa öngörüsü yapıyorum...Ekim ayı başında son çeyrek için beklentilerimi yazmıştım..Bu yükseliş dalgası ile ilgili de yazdım bir şeyler dün. Orada geriye dönük ne yazılmış ne olmuş takip daha kolay.
Çuvallasak, bu başlıktaki gizli fanatik takipçilerim lafını ederdi kesin:wave:
Short diğer 80000 e gelmis. Maşallah millet sürekli short açıyor. Dewamke
Mazot olmayın da sıkıntı yok
Bu kadar pozu patlatmadan dönüş zor bence
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kağıtlar döviz baz tarihi dipte dayı... VOB YAPMA...
görüldüğü üzere başı kesilmiş tavuk gibi koşuşturuyor vatandaş.. acaba olabilü mü olamaz dayı asla basşaramazsın...
bi defa nereye bakacağını bilemiyorsun.. kağıtlar tarihi dip endeks 2008 kriz diplerinde..
VOB YAPMA...
tl bakim endekse diyorsun olabilir diyorsun doviz açıyorsun tarihi dip..
dayı vob yapma... bilemezsin asla başaramazsın..
Tebrikler SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arada bir bazı siyasi-sosyal yorumlarına şerh koyuyorlar.:) Zaten böyle takipçi lazım.Yeri gelince , itiraz etmeli.
Ama endeks -piyasa vs.hakkında düşüncelerin son zamanlarda isabetli ve makul.
Kasım ayında 2021 zirvesi görülmeliye ,pek katılamıyorum.(gerçi yine de belli olmaz..piyasa yapıcı olmadığımıza göre)
Kanımca ARALIK VADE long piyasa olacak ve uzlaşma en zirveden olabilir.Gerçi daha çok var...
1485 gibi 5 kere test edilen direncin üzerinde, bu kadar mal alırsa ,momentum aralıkta devam edebilir..
olabilir abi
olmayabilirde
bak nereden cort açıyorsun..
bu markette bence kaldıraçlı işlem yapılması aklını kaybetmek içün yeterli bir şey..
yapma dayı aklına yazık..
https://i.hizliresim.com/jyjf71d.JPG
Herif bizi zortlatmasin diye 1720 den once short acmaya cesaret edemiyorum. Boga Harareti hala yuksek gibi gorunuyor.
Abi cortları yuklendin, senden başka da kimse kazanmasın istiyon demi. Çok fenasın memedabiSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yabancı takası her gün dip tazeliyor ama bizim gördüğümüz her gün mal alınıyor.
Hatta MB VERİSİ BİLE HİSSE ALDIĞINI söylüyor..
o zaman takas neden dibe gidiyor?
Koca forumda 10 gün önce faiz kararı günü long açıp 20 bin puan kazanıp milyoner olan yokmudur aramızda?
merkezin bastıgı kayıp paralar borsaya sokuluyor diye söylüyorlar...
kayıp paralar ordan sisteme aktarılıyor diyorlar...
ben diyenlerin yalancısıyım... :)