Valla az önce 20.30 dan komple tekrar Tekfene dönüşümü yaptım al sat işi bitmiştir all in Tekfen devamke
Printable View
Valla az önce 20.30 dan komple tekrar Tekfene dönüşümü yaptım al sat işi bitmiştir all in Tekfen devamke
2. bilgisayarıda kıracam sonunda, bu da başladı dandikliğe....:drunk:
Ne bastılar be
Demistim demek istemezdim ama bu patronlara bu yonetime bu kadar . Haci Murata mal lazim iblise
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) tarafından kimyevi gübre alımına ilişkin olarak yapılan ihale kapsamında şirketimiz hakkında verilen 6 ay süreyle kamu ihalelerinden yasaklanmaya dair karar ve bu karara karşı şirketimiz tarafından yürütmenin durdurulması talepli dava açılacağı daha önce kamuoyu ile paylaşılmıştı.
Ankara 15. İdare Mahkemesi'nce dava konusu idari işlemde hukuka uygunluk bulunmadığı gerekçesiyle yasaklama kararının yürütmesi durdurulmuştur.
ZINDIK GÜBRETAŞ.....:drunk:
Teyyo emmi faizcileri koruyor. Asıl Borsaya garanti desteği verilmeli **....:drunk:
Kur'a karşı korumalı olan mevduat sistemi, yükselmeye devam eden enflasyona karşı KORUMASIZ. Bu sistem bir süre sonra işlemez.
77. hissim bugün haber gelecek der. Kulaklarım çınlıyor çünkü kapıcı Cafer beni anıyor zaar....:drunk:
Bist 30 kagitlarinda oyle dengeli duzeltme yapiyorlar ki Sise , tupras gibi roket hiziyla cikanlar yuzde 9 , sahol gibi ite kaka cikanlar yuzde 5 . Dengeli sekilde borsayi dusurduler. Biz de is nedeniyle biraz fazla gittiydik onu da mundar ettiler bi guzel su karambole . En cok ona yanarim. O is haberi ile 650-700 Milyon bandina cikar takilirdik en azindan . Simdi 500 lere talim . Ceyar da koltugu kurtarmanin verdigi rahatlikla 1 sene daha is falan almaz
Eskiler hatırlar belki günün birinde karanlık oda da iş bank 1 milyon lot alış girip robotları batırmıştı şuan da biri çıkıp 1 milyon alış girse anasını ağlatır ortalığın
Sehzadem cok iyimsersin , tekfende ne kadardir Islem yapiosun . Eskilerdensin galiba ben o dedigin islemlere hic denk gelmedim 😂
Hamsi satmadan gitmez bu hisse, hamsi gibilerde pere çoktur, oda kene gibim yapışmış 1 senedir yahudi hissesine....:drunk: Hamsi kombassan (BERA HOLDİNG) rekor kar yazacakmış duyum saglam yani....:drunk:
Kimleri yedi bu tekfen, udi Ahmet ve avanesini, Datlıcı Ali gürsuyu, muhtar emmi ve avanesini, elpatrone denen grubu, turşucu tuncay bile tövbekar oldu tekfende....:yahoo::halay:
Eee Nolmus sonrasindaki gun ? Ne olacak Kademeler bos o kadar kademe atabilir senede 1 kere :) ben o dedigini 3 sene once goody da gordum senelerce surundurdu surundurdu bi Sabah kimseye firsat vermeden yuzde 14-15 acti yurudu gitti yakalayamadik. Bunda oyle seyler olmaz ortak bu kagidin patronu robotlari kurmus bizle kediyle farenin oynadigi gibi oynuo
Kursati da tokatladi gecen , hepsi bi gazla geldi . Topuklayarak kacti . Bu kagidi temel olarak Cemal Aga dan iyi , bi tek peceteci cafer bilir o da patronlarin degirmenine su tasir sozunden cikmaz haliyle . Bu kagitta Haci murat istemeden Hicbir sey olmaz , hic kimse bana yediremez kayinbabasina satti gitti diye
Kaldı 1.5 saat hadi olum 23 kapatta artık şu ekrana bakmayalım kör olcaz
Karla ciktiklarini yazarlar onlar karizmayi cizdirmezler , Aziz serin ve Jordan kamuran disinda Twitter aleminde cogu fasa fiso kazanirken yazarlar kaybederken sesleri cikmaz
Libyada seçimler 24 ocak 2022 ye ertelendi görünüyor. ** tuaregleri 1.8 milyon seçmen var iken 100 tene CB adayı var, 5000 tene vekil adayı var. Her aile vekil olma derdinde bu arada bomba habere bakın. Teyyo nun en has adamı eski içişleri bakanı Fethi BAŞAĞA terörist HAFTERle görüşme yapıyor....:drunk:
Kardeş qatarda iyi çakıyor, oççççları 1 yıldır alacakları bir karara baglayıp ödemedi gitti. Yapılan iş belli 2-3 toplantıda herşey kesinleşirdi, sallıyor ibişler....:drunk:
veeee taban.....** speki yarında taban yapda göreyim....:drunk:
Yarin da yuzde 5-6 acar sonra doner yataya baglariz iste
İğne at 21 altına dedik cuvaldız soktular resmen neyse acımadıki diyeyim de sevinmesin ******lar 😂
Dövizdeistediğini alamayan şer güçler şimdi akıllarında borsaya saldırıyor. Yemezler canım kendileri paraya taptıkları için kuzu kuzu dönüp alacaklar. Yıl sonu kapanışı adam gibi yapmak zorundasın Patron müsveddesi
Yürü breee körünoğlu kim tutar seni.....:yahoo::halay:
https://share.matriksdata.com/share....12221645583843
400bin lot var....:drunk:
Trabzonlu sen burada billur mu geciyorsun??? Ictigin caydan bana da ver bu kafayi istiyorum , ser guc senin destekledigin bunu goremeyecek kadar nasil korsun!!! Dun maliye bakanin soyledi Yarin da duser sonra toplar diye . Cuma gununden beri bu islemleri yapanlar seninkilerin adami degilse beni safranbolu meydanda skn diye bagiracam Peki sen de o gt var mi benim soyledigim gibi oldugu ispatlanirsa bir gun trabzon meydanda bu dedigimi yapar misin
Ahanda kaldırdılar....:oleyo:
Ne oldu şimdi
Sınai sat Banka al
Yeni trend de bu mu oluyor
Pere için yahudi bile olurlar demiştim. Dün faiz haramdır diyen adam bugün faizcilerin koruyucusu, hamisi olmadı mı sanki....Çiftçiye ver o garantiyi desen vermezler....
Info bi dur zaten ortalık karışık sen nerden çıktın
LEO tavan-taban-tavan mı diyordu bi aralar....:drunk:
Allah kimseyi karakter fakiri yapmasın. Cehaletin esiri etmesin. Göbekten fanatik etmesin. Dış güçler martavalına bağımlı etmesin. Aç gözlü etmesin. Biz buradayız, yarın üç beş kuruşla yine alırız. Düştüğü kadar düşsün değilmi ki koca Tekfenin orta malı gibi taban taban inmesine gönülleri razı. Değilmi ki mideleri kaldırıyor, onlardan bişey beklemek kadar saf olmayalım.
Oysa az buçuk vicdan, az buçuk ar, az buçuk onur olsaydı şimdiye kadar beş defa hisse alımı açıklarlardı. Tek bir hisse alım haberi bile 20 lerde tutardı bu kağıdı.
Şimdi ben hisse alımı açıklıyorum.
31 lot 31 lot olmak üzere 31 kez alım yapacağım. 19.31 den, 18, 31 den olmak üzere. Her ortak da aynısını yaparsa güzel bir manzara olur.
YTD